gedenkplaats van

Tom Cornelisse

20-12-194130-11-2018
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Bedankt Tom
    reactie 8   |   niet OK
    Als je eens wist hoeveel je betekend hebt...;ook als rolemodel voor mijn kijk op de toekomst...dat er goede vaders bestaan En daardoor de start van een goede zoon waar je terecht trots op kunt zijn.
    Je wijsheid zal ik nooit vergeten en je zorgzaamheid;maar je weinige woorden daar keek ik naar uit..omdat die altijd wijsheid bevatten;net of je een kadootje uitpakte die meer zeggen zou dan woorden konden.Ik was nog maar 16 toen ik uitgenodigd werd te logeren maar ik heb het nog vaak over je als ik iemand een goed mens omschrijf.bedankt dat je de wereld en even mijn wereld voor altijd mooier hebt gemaakt.bedankt voor je bestaan. Sterkte voor allen die je nu moeten missen..
    Bestonden er maar meer mensen zoals jij.
    P.G.

    P. - Zweden
    2 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Dag Eelco en Natalie,
    De laatste keer dat ik mijn oudste broer sprak was op de crematie van Fred. In mijn herinnering zie ik Tom achter zijn drumstel meespelend met Art Blakey en de Jazzmessengers.
    Heel vel sterkte jullie.
    Alina en Remko Cornelisse

    Remko - Auf dem Hohenfeld 8, 53937 Schleiden Harperscheid, Duitsland
    9 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Our Condolences
    reactie 6   |   niet OK
    Dear Nattie, Bas, and family,
    Please allow me to share some additional words. Tricia and I cared for your dad very much. He was always very kind to us and always made our visits to the Netherlands special. We remember his visit to our home in the US and the wonderful times we had during that visit. Tom was a special man who was a wonderful and loving father as well as later on in his life a loving grandfather. We knew him as your father and we greatly appreciate how he reared you and supported your growth as a woman. He was a devoted father and husband and our friend. His memory will always bring smiles to our faces. Our deepest sympathies to all and please give dear Gerda a long hug from us. We know how difficult it is to accept this and it will take much time and tears. Know that this is a loving way of tribute for Tom.
    Our Love to all,
    Vince & Tricia

    Vince & Tricia - Little Rock
    7 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Voor Tom
    reactie 5   |   niet OK
    Lieve Natalie,
    Gisteren bekommerde je je liefdevol om Gerda en hadden wij nauwelijks gelegenheid even te praten, maar ik wilde je graag vertellen hoezeer ik Tom als collega waardeerde. Twintig jaar lang was Tom een uiterst bekwame, efficiente en toegewijde collega. Vanaf dag één, in 1977, tot mijn vertrek bij Stork heb ik intensief met Tom samengewerkt. Ons laatste gezamenlijke project was het binnenhalen van de opdracht voor de slibverbrandringsinstallatie in Moerdijk. Ik denk met veel plezier aan deze tijd terug. Ik heb mijn hele fotoarchief afgezocht maar een foto van Tom. Bijna alle Protech medewerkers staan wel ergens op een foto, maar van Tom alleen zo hier een daar een glimp. Zelfs tijdens ons bezoek aan Siemens en de testrit met de razendsnelle magneettrein, slaagde de fotograaf er alleen maar in Tom vanachteren of half opzij te fotograferen. Dat was Tom ten voeten uit, nooit op de voorgrond maar onverstoord werkend op de achtergrond.
    Het spijt mij ontzettend dat ik niet wist dat het de laatste tijd zo slecht ging met Tom, ik had hem graag nog een keer bezocht, dan hadden wij nog eens kunnen praten over vroeger. Ik weet zeker dat Tom dat ook fijn zou hebben gevonden.

    Natalie, jij en Eelco kunnen trots zijn op jullie vader. Tom was een gerespecteerd en geliefde collega. Ik hoop van harte dat jij deze door alle oud Protech collega’s gedeelde gevoelens ook aan Gerda kunt overbrengen.

    John en Renate Strating    John - Baarn
    7 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Tom, de alleskunner.
    reactie 4   |   niet OK
    Beste Gerda en familie,
    Het trof mij met verdriet dat Tom er niet meer is. Hoewel we elkaar lang geleden voor het laatst ontmoetten, staan de vele jaren van onderlinge samenwerking me toch zeer helder voor de geest!
    Dat had zeer te maken met zijn grote betrokkenheid bij de mensen om hem heen, de de buitengewone (letterlijk) betrokkenheid bij de taken waar hij voor stond. Betrokkenheid ook bij mij.
    Eerst goed leerde ik hem kennen bij onze intensieve samenwerking voor werk in Nigeria. Het moet in de 80er jaren zijn geweest.
    We gingen daar - in een tijdsbestek een jaar - regelmatig naar toe, en het was daar in die tijd niet gezellig, in verband met een sluimerende oorlogsdreiging. Toch denk er met goede gedachten aan terug, omdat wat we bedachten samen, zeer voldoening gevend was. Ook voor Tom, weet ik.
    Dit als een voorbeeld.
    Tom beleefde ook ongenoegen in zijn werk. Dan was het zwaar.
    Kortom, in de herinnering aan mijn werkzame leven is Tom een van diegenen die daar een plaats heeft.

    Meer dan wat ook, spijt het me, niet naar jullie toe kunnen komen vandaag.
    Zelf ben ik in goede doen, maar mijn Gerda is opgenomen in het ziekenhuis, en juist nu kan ik niet weg.
    Gerda, weet dat jouw Tom een man was die ook buiten de familie zijn stempel duidelijk heeft gedrukt.
    Sterkte bij het verder gaan. Wees allen, naast verdrietig ook trots op hem, in deze dagen en daarna.
    Gerda en Johan Wolters

    Johan - Gouda
    6 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Tom
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve Gerda, kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd met het overlijden van Tom. Tom is een oud-collega van mij en in de tientallen jaren van samenwerking heb ik altijd veel waardering voor Tom gehad vanwege zijn sociale gevoel, zijn humor en zijn deskundigheid. Ook na de pensionering steeds fijn contact gehad, de laatste keer dit jaar mei. Het was toen al erg triest te zien hoe slecht Tom en Gerda er aan toe waren. Het leven kan hard zijn. Jullie kunnen met recht trots zijn op Tom.
    Veel sterkte toegewenst.
    Leo en Hannie Stehmann

    Leo en Hannie - Zaltbommel
    5 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Nathalie,
    Gecondoleerd met het plotselinge overlijden van je dierbare vader.
    Wij wensen jou en de familie veel sterkte met het dragen van dit grote verdriet.
    Joost & Nicoline van Dalen.

    Nicoline - Heemstede
    4 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Verlies
    reactie 1   |   niet OK
    Lieve Familie van Tom,
    Het verdriet is groot bij het het verlies van
    een dierbare.
    Heel veel sterkte,
    Corrie v.d. Heem.

    Corrie - Vlaardingen
    4 december 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie