gedenkplaats van

Tom Cornfield

03-05-195408-04-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • 41 jaar geleden
    reactie 56   |   niet OK
    Lieve familie,
    Elk jaar op 3 mei herinner ik mij de verjaardag van mijn eerste vriendje, in Wageningen. En al jaren hoopte ik dat we elkaar weer eens konden ontmoeten, maar kwam in mijn zoektocht niet verder dan verblijfplaats Nijmegen. Vandaag weer zijn naam op google ingetikt, en lees tot mijn verbijstering zijn overlijdensbericht. Mijn hart klopt in mijn keel, dit kan niet waar zijn!
    Maar het is waar, en mijn verdriet, hoe groot ook, zal in het niet vallen vergeleken bij dat van jullie. Ik wens jullie alle drie heel veel sterkte. Een fantastische man is uit de tijd gekomen. Liefs, Emjee.

    Marie José - Eldersloo
    3 May 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 55   |   niet OK
    Ik heb Tom alleen maar één keer ontmoet. maar hij was heel aardige mens. Ik was blij dat hij bij mij thuis langskwam en we samen zaten en praatten.
    Het was een leuk moment.
    Ik vraag God om hem zijn genade te schenken.

    Erna en de meiden, wij wensen jullie alle sterkte toe.

    Mohamad en mijn gezin

    Mohamad - het harde
    2 May 2020

    Deel deze pagina:

   • Sociale Tom
    reactie 54   |   niet OK
    Lieve Tom,
    Zo'n 20 jaar geleden heb ik je leren kennen als een liefdevolle echtgenoot en vader. Ik heb je ervaren als een zeer betrokken en sociaal persoon. Je hebt me oesters leren eten en als het nieuwe haringdag was kwam je tussen de middag thuis om mij mee te laten genieten. Of je liet me de nieuwe CD horen die je aangeschaft had. Waar je kon helpen deed je. Ook al was ik maar de oppas. Maar in het kerstpakket dat ik kreeg zat zelfs kattenvoer voor mijn poezen. Zo lief. Je laat heel veel fijne herinneringen achter.
    Liefs Trudi

    Trudi - Nijmegen
    19 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Tom my mentor
    reactie 53   |   niet OK
    Ik heb Tom leren kennen in 1989, sinds deze tijd nam Tom mij mee in allerlei ICT Wetenswaardigheden en levenslessen, tot en met 2001 heb ik met ontzettend veel respect en plezier samengewerkt met Tom mijn mentor,

    I will miss you my FRIEND!

    Menoj - Nijmegen
    18 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Maaike Van Trijp
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Maaike - Nijmegen
    18 April 2020
    reactie 52
   • Frouwkje de waart
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Frouwkje - Rotterdam
    16 April 2020
    reactie 51
   • Een mooi mens en geweldige collega
    reactie 50   |   niet OK
    Tom was een mooi mens, een geweldige collega en projectmanager. Ik heb veel met Tom samengewerkt door de jaren heen. We hebben verschillende projecten samen uitgevoerd. Ik heb wijze lessen van Tom geleerd. Hij was altijd weer bereid om te helpen als dat nodig was. Hij was geduldig en legde desnoods alles 10 keer uit. Hij was oprecht in je geïnteresseerd. Je naasten gaan je natuurlijk heel erg missen, maar wij ook. Familie en vrienden heel veel sterkte met het dragen van dit grote verlies

    Henry - Wijchen
    16 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Luisterend en inspirerend tegelijk ...
    reactie 49   |   niet OK
    Beste familie en vrienden en collega’s,

    Tom was een man die echt deed luisteren naar wat je vertelde, luisterde ook tussen de regels door. Energie gaf hij aan projecten en ideeën door een eerlijk antwoord te geven in hoe hij ernaar keek, zo bezig ook met de toekomst terwijl hij zelf al wist serieus ziek te zijn. Hij heeft (samen met Henk Gerrits) mij mede het duwtje gegeven door erkenning te geven in wat er toen speelde in het bedrijf waar ik werkzaam was om voor mezelf te gaan beginnen, dat ik goede ideeen had en dat ik mede daardoor, dat toetsings moment, als sparrings partner, de stap de durven zetten. Een voorbeeld voor heel veel mensen en als je door Nijmegen heen loopt weet je dat hij de stad heeft aangeraakt met zijn energie en toekomstvisie. Het is een eer hem te hebben mogen kennen.

    Irene - Malden
    16 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Mick Isphording
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Mick - Groesbeek
    16 April 2020
    reactie 48
   • Esther Zeeders
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Esther - Nijkerk
    16 April 2020
    reactie 47

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie