gedenkplaats van

Tom Stiphout

16-03-196203-10-2019
   Voor onze 57-jarige rots in de branding is, tijdens het sporten in de natuur, abrupt een einde gekomen aan ons gezamenlijk avontuur. Wij hebben van je genoten, je blijft altijd een inspiratiebron.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Sportieve groet
    reactie 26   |   niet OK
    Je was de rust en de rots in de branding op de zondag training.
    "Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg" zei je grinnikend.
    De dinsdag training was de laatste sprint altijd een gezond wedstrijdje samen.
    Je sportieve warme persoonlijkheid zal ik missen!

    Zullen je nooit vergeten
    Pascalle

    Pascalle - Hoofddorp
    17 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Een hart voor de Van der Kolken
    reactie 25   |   niet OK

    Wel een paar weken geleden, maar hierbij een hart van de (klein)kinderen Van der Kolk en aanhang. Hoe droevig ook het was een prachtige en indrukwekkende ceremonie. Dat de mooie Herinneringen de overhand mogen krijgen en jullie tot steun zijn


    GertJan - Tilburg
    15 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Karim Shaaban
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Karim - Den Haag
    15 oktober 2019
    reactie 24
   • Jeffrey van Goethem
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jeffrey - Amsterdam
    14 oktober 2019
    reactie 23
   • Linda Flipsen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Linda - Purmerend
    14 oktober 2019
    reactie 22
   • Onze fijne buurman Tom.
    reactie 21   |   niet OK
    Wj herinneren ons Tom als een buurman ,waar wij bij elkaar de plantjes in de tuin en het huis, en de post verzorgden als wij op vakantie waren. Tom was altijd bezig in en rondom zijn huis, dat zullen wij missen. Hij sprak niet veel maar was er wel... Altijd schilderen, tuin verzorgen , boodschapje doen of auto wassen. Ook hebben wij regelmatig een drankje met Gerda en Tom gedronken om vakantie herinneringen uit te wisselen .
    Wij wensen Gerda en de kinderen veel sterkte om dit plotselinge verlies te verwerken. En wij blijven een oogje in het zeil houden en Gerda kan altijd bij ons aankloppen als er problemen zijn!

    Frank en Carry

    Frank en Carry - Hoofddorp
    13 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Passie voor verre reizen...
    reactie 20   |   niet OK

    Tom. De man van Gerda, mijn nicht. Ik zag je bij familiegelegenheden. Pas toen jullie een reis naar Costa Rica aan het plannen waren, heb ik je wat beter leren kennen. Ik had 6 jaar in Costa Rica gewoond en Gerda vroeg of ik tips had. Natuurlijk had ik die. Samen met Eric, Vince en Shanna kwamen we bij jullie langs in Hoofddorp. Het was erg leuk om onze gezamenlijke passie voor andere culturen en landen te delen. En Eric en Tom bleken beide motormuizen te zijn! Na jullie reis naar Costa Rica zijn jullie nog een keer bij ons langs geweest om enthousiast te vertellen over jullie vakantie. Zo leuk! Daarom hierbij enkele foto's van Costa Rica. Een heerlijk land waar jullie - en wij - prachtige herinneringen aan hebben. Net zoals de fijne herinneringen aan Tom.


    Yvonne - Aalsmeer
    13 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Relativeren bij de koffie automaat.
    reactie 19   |   niet OK
    Het zal begin jaren negentig zijn, toen we een nieuwe collega kregen binnen ons inspectie groepje in Pernis. Het was Tom Stiphout, een rustige jongen van onze leeftijd.
    Nu was het de gewoonte voor aanvang van het werk gezamenlijk op een van de kamers koffie te drinken, waarbij het nieuws en de dag werd doorgenomen. Natuurlijk gebeurde er van alles, waarbij we elkaar de maat namen en iedereen van tijd tot tijd op de hak werd genomen. Tom wist zich aardig stand te houden tussen al dat verbaal geweld van de Rotterdammers en een enkele Amsterdammer.
    De sfeer binnen de afdeling was zo goed, dat we niet alleen binnen het werk maar ook daarbuiten met elkaar optrokken, waarbij de partners ook goed met elkaar konden vinden. Maar hoe gaat het binnen Shell; het groepje gaat uiteen en iedereen volgt zijn eigen weg, waarbij Tom en Gerda met de jongens naar het buitenland afreisden.
    Maar we kwamen elkaar weer tegen in Rijswijk, het laatste anderhalf jaar weer op dezelfde vloer, samen met Frank. We deelde weer een koffieautomaat, en onder het genot van een kopje koffie deelde we de laatste nieuwtjes en konden we alles weer een beetje relativeren.
    Ik zal jou en deze spontane ontmoetingen gaan missen.

    Rob - Poortugaal
    12 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Rina Bouman
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Rina - Hoofddorp
    12 oktober 2019
    reactie 18
   • Herinnering
    reactie 17   |   niet OK
    In mijn eerste baan bij Shell werd Tom mijn eerste kamergenoot; hij was er al bijna 5 jaar. Ik moest een pak technische tekeningen van contractors beoordelen, en had na 2 dagen zwoegen 2 foutjes gevonden. Toen vroeg ik Tom ook nog even te kijken. Na 10 minute was de tekening helemaal rood met aantekeningen en verbeteringen. Ik was onder de indruk en dacht dat leer ik nooit... en dat klopte ook! Gelukkig heb ik wel altijd iets aan Tom kunnen vragen als het moeilijk was. We hebben elkaar daarna in 29 jaar regelmatig nog gezien. De laatste keer een kop koffie samen zo'n 3 weken geleden. Mijn laatste herinnering aan Tom. Ik zal m nooit vergeten.

    Frank - Den Haag
    12 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie