gedenkplaats van

Ton Donkers

22-08-196731-08-2017

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Vroeger
    reactie 68   |   niet OK
    Vroeger toen ik bijna dagelijks bij jullie thuis kwam,heb ik jouw leren kennen als iemand die altijd in was voor een lolletje.
    Zo ook op een avond heel lang geleden.
    We wisten niet wat we moesten doen.
    Totdat iemand op het idee kwam om snacht's te gaan zwemmen op het hemelrijk.
    Heerlijk het hele hemerijk voor ons zelf war
    Kei skônne tijd.
    Ik wens de famillie en vrienden heel veel sterkte.

    Ruud - Boekel
    9 september 2017

    Deel deze pagina:

   • Karin Brans
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Karin - ERP
    9 september 2017
    reactie 67
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 66   |   niet OK
    er staat een kaarsje voor jou te branden Ton

    wij wensen alle nabestaanden ontzettend veel sterkte toe met dit verlies

    rene en bionda

    bionda - boekel
    8 september 2017

    Deel deze pagina:

   • Rust Zacht Ton
    reactie 65   |   niet OK
    Rust zacht Ton

    Lieve Ton,
    Wat hebben wij veel plezier en lol gehad samen met jou. We leerden je dan ook kennen in een tijd dat het leven vooral uit uitgaan en fuiven bestond. Elk weekend gingen we met de hele groep samen op pad. Naar ’t Hôfke, ’t Stuupke, Lunenburg, bij de Duif. Kermis vieren in alle dorpen van de omgeving en niet te vergeten elk jaar volop carnaval. “4 dagen plat met de knollekes” Regelmatig wist jij het publiek te vermaken met je danskunsten en af en toe met je zangkunsten. De peel in brand van rowe heze zong je altijd uit volle borst mee.
    In de tijd dat jij en Stephie in Boerdonk woonde kwam ik regelmatig even binnengelopen voor een kopje koffie en een praatje. Stephie en ik mochten dan niet roddelen van jou. Daar had je echt een hekel aan.
    Met de groep hadden we ook de nodige fantasie. Daar deed jij gretig aan mee. Menig verkleedpartij hebben we gehad tijdens carnaval natuurlijk, maar ook tijdens weekendjes weg en levenslopen. Wij waren al blij als we ons op een leuke manier konden presenteren, maar jij wist je altijd van ons te onderscheiden. Toch hetzelfde verkleed, maar ook weer net iets anders. Ook op de oudejaarsavonden bleek steeds weer dat je meer fantasie had dan de rest. De kadootjes die je voor de spelletjes gekocht had waren altijd weer net iets grappiger dan die van ons.
    Deze fantasie uitte zich ook in het feit dat je had bedacht dat we als groep een taartengevecht zouden gaan houden. Bij je toenmalige werkgever de Bacu verdwenen elke week zoveel taarten in de container. Jij zou ze op gaan sparen in de grote diepvries die ze daar hadden en dan zouden we een keer een taartengevecht gaan houden. Elk weekend hield je ons op de hoogte van het aantal taarten dat je die week weer had kunnen toevoegen aan de collectie. Jammer genoeg is het gevecht er nooit van gekomen omdat ze op een gegeven moment de diepvries geleegd hadden.
    Ton, zoveel herinneringen aan jou, altijd gevuld met plezier. Helaas nam je de laatste jaren steeds meer afstand van ons. We zagen je steeds minder. Je kwam alleen nog maar als we alleen met de groep waren. Dat voelde voor jou waarschijnlijk nog veilig. Gelukkig maar dat we je dat altijd hebben kunnen geven, een gevoel van veiligheid. We nemen afscheid van je met tranen in onze ogen, maar we blijven je herinneren als een leuke, vrolijke vriend.
    Rust zacht Ton

    Marianne - Boerdonk
    8 september 2017

    Deel deze pagina:

   • Anja Delisse
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Anja - Erp
    8 september 2017
    reactie 64
   • hilde derix
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    hilde - erp
    7 september 2017
    reactie 63
   • onze herinnering aan Ton
    reactie 62   |   niet OK
    Chloë, Jill, Stephie en familie
    Wij hebben Ton leren kennen via onze dochter Anouk. Chloë en Anouk zijn al vriendinnen vanaf groep 2 van de basisschool. Ieder jaar gingen we met alle vriendinnen en ouders pizza bakken of barbecueën, bij jullie konden ze dan ook nog zwemmen en jullie tuin zag er altijd piekfijn uit. Iedere minuut die je overhad was je in je tuin te vinden. Ook na de basisschool zijn de meiden vriendinnen gebleven en Anouk is veel bij jullie over de vloer geweest, ze was altijd welkom. En als wij jou tegenkwamen Ton, in de supermarkt of als postbezorger, je was altijd in voor een praatje. Chloë, Jill, Stephie en familie heel veel sterkte met dit grote verlies en wij zijn er voor jullie!
    Patrick, Rianne, Anouk en Stan

    Rianne - Erp
    7 september 2017

    Deel deze pagina:

   • Hilde Derix
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Hilde - Erp
    7 september 2017
    reactie 61
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 60   |   niet OK
    Jarenlang met je samengewerkt bij de bacu, later kwamen we elkaar weer tegen bij de post. We hadden altijd wel wat te kletsen over onze ex collega's
    Heel veel sterkte
    Jolanda van Amstel.

    Jolanda - Veghel
    7 september 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 59   |   niet OK
    Heel veel sterkte met het verlies van jullie vader, broer en vriend. Dat de mooie herinneringen aan Ton een troost mogen zijn.

    Liefs Jan en Doris

    Doris - Boekel
    7 september 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie