gedenkplaats van

Ton van Zonneveld

20-07-195428-02-2018

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Annemarie Stegenga
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Annemarie - Culemborg
    21 March 2019
    reactie 31
   • Henk Mosseveld
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Henk - Voorhout
    12 April 2018
    reactie 30
   • Inspirator
    reactie 29   |   niet OK
    Beste familieleden en naasten
    Ton heb ik meegemaakt als een geïnteresseerde bevlogen leraar en inspirator in mijn cursus voor nieuw toezicht. Zijn oprechte interesse niet alleen in toezicht houden maar in de mens zelf heeft mij geholpen dilemma's waar ik voor stond in een ander licht te zien. Zijn idee en houding zullen in mijn herinnering blijven.

    Alexandra Reijerse
    toezichthouder in een ggz-instelling

    Alexandra - Amsterdam
    9 March 2018

    Deel deze pagina:

   • Dank je wel!
    reactie 28   |   niet OK
    beste familie en nabestaanden van Ton,
    Het overlijden was een grote schok! Natuurlijk een groot verlies maar weet dat Ton voort leeft door zijn ideeën die ons blijven inspireren bij het werk wat we doen.
    Carla Dubbelman en Rixt Heegsma
    Waarderend Toezicht

    Carla - Zwolle
    9 March 2018

    Deel deze pagina:

   • Condoleance
    reactie 27   |   niet OK
    Beste familie en andere naasten van Ton van Zonneveld,
    Getroffen werden wij door het bericht van het overlijden van Ton. Niet omdat dit een verrassend bericht was, na de lange periode van ziek zijn. Hij ging daar immers zelf bewonderenswaardig open en blijmoedig mee om, waardoor het naderende afscheid bijna irrelevant werd, en in ieder geval nooit dominant. Het leven ten volle leven, zijn kennis en kunde daarbij inzettend, dát was relevant voor hem!
    Door die houding hebben ook wij binnen onze organisatie nog de afgelopen jaren Ton's begeleiding en advies rond governance mogen ervaren. We denken met warmte en respect terug aan de wijze waarop hij zich ook voor onze organisatie inzette en als mens daarbij vorm gaf aan de relaties met allen om hem heen.
    We wensen u als familie en naasten van Ton veel sterkte en kracht toe van mensen om u heen bij het verwerken van het verdriet en bij het oppakken van het leven met en vanuit de gedachtenis aan Ton.
    Met vriendelijke groet,

    namens Raad van Toezicht en College van Bestuur
    Leo Kanner Onderwijsgroep,

    Rien Timmer, Collegevoorzitter

    Rien - Leiderdorp
    9 March 2018

    Deel deze pagina:

   • Een oom uit duizenden
    reactie 26   |   niet OK
    Het bericht dat mijn oom Ton overleden was, kwam als een mokerslag binnen. Ondanks dat hij al langere tijd aan het vechten was tegen de ziekte waar tegen hij het gevecht helaas verloren heeft. Ik herinner mij mijn oom Ton als een liefdevolle oom, humorvol, oprecht betrokken en als vriend. Zo trouw als hij steevast een van de zo gewenste gasten op mijn verjaardagen was. Ton beheerste de kunst om een feestje dat al gezellig was, steevast bij zijn binnenkomst pas echt gezellig te maken. Wat kon ik ook genieten van zijn muziek, of het nu een van zijn vele cd's was of dat hij zelf speelde op zijn grote 6-snarige liefde. Ton was bevlogen in alles, of het nu zijn werk was, betrokken zijn bij zijn familie of zijn prachtige gitaarspel. Ik ga je missen, volle oom!

    Michiel - Den Haag
    8 March 2018

    Deel deze pagina:

   • Leef!
    reactie 25   |   niet OK
    Gisteren aanwezig mogen zijn bij het waardige afscheid van Ton, de bijzondere oom van mijn lieve vrouw Marieke. Ton gaat gemist worden in de familie, zijn levensvreugde, levenswil, levenskracht én levenslessen zullen wij in liefde koesteren.

    Cor - Deventer
    8 March 2018

    Deel deze pagina:

   • Betrokken energie
    reactie 24   |   niet OK
    Ton sprak ik aantal weken geleden nog vol levenslust over de publicatie van het governance-boek. Betrokken om iets goeds tot stand te brengen. Vol energie.
    Met de goedgemutste lach blijft de betrokken energie bij mij.
    De familie sterkte gewenst. Frank Kraus

    Frank - Arnhem
    7 March 2018

    Deel deze pagina:

   • Genegenheid en respect
    reactie 23   |   niet OK
    Geachte familie,
    Met droefenis heb ik kennis genomen van het overlijden van Ton. Ik condoleer u met dit grote verlies. Ruim dertig jaar geleden heb ik als collega van Ton vanuit het Nationaal Ziekenhuisinstituut en de Universiteit Utrecht samen met hem onderzoek gedaan naar veranderingen in de gezondheidszorg. In 1993 mocht ik promotor zijn bij zijn proefschrift. Ook daarna hebben we regelmatig contact gehouden. De laatste jaren vooral over hoe het toezicht in de gezondheidszorg te verbeteren. Ton heeft daaraan belangrijke bijdragen geleverd. Terecht heeft de NVZD hem hiervoor gehonoreerd. Het was steeds een plezier om samen met Ton en de inmiddels helaas ook reeds overleden Henk Rengelink over dit thema van gedachten te wisselen. Niet alleen door de inhoudelijke deskundigheid en betrokkenheid van Ton, maar ook door zijn openheid, persoonlijke belangstelling en optimisme. Ik gedenk Ton met veel genegenheid en respect en wens u veel sterkte in de komende periode.
    Martin Boekholdt

    Martin - Amersfoort
    6 March 2018

    Deel deze pagina:

   • Sterkte
    reactie 22   |   niet OK
    Beste familie en collega's,
    Ik wens u sterkte met het verwerken van dit enorm verlies. Ton heeft ons als Raad van Toezicht met raad en daad bijgestaan in onze rol als toezichthouder in de maatschappelijke opvang. Zijn scherpe observaties die hij met de nodige humor kon brengen heeft ons veel gebracht.
    Marcia Adams
    Lid Raad van Toezicht Moveoo

    Marcia - Sittard
    5 March 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie