gedenkplaats van

Ton Verbeek

27-12-195707-10-2008
   Op 50-jarige leeftijd is onze kleurrijke broer Ton in zijn slaap thuis rustig overleden. Een eminent drummer en uistekend fotograaf. Vaak on(be)grijpbaar, wars van sturing en regels, charmant, warm, soms scherp, onrustig. Een heel leven is met verve in 50 jaar geperst.

   Hij is op maandag 13 oktober op Begraafplaats Crooswijk begraven, bijgewoond door meer dan 50 familieleden, vrienden en kennissen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Eenzaamheid en creativiteit
    reactie 2   |   niet OK
    Alweer bijna 10 jaar geleden.
    Weinig begrepen, zo lijkt het dan.
    Tot je een paar jaar verder bent...

    Jesse Verbeek -
    20 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Geschokt nu ik hoor dat Ton is overleden....
    reactie 1   |   niet OK

    Hierbij enkele foto's van Ton, die ik ga gebruiken voor mijn Fotoboek "Met de muziek mee". Ik hoorde via Christien dat Ton was overleden. Zo jong.... Ik heb hele goede herinneringen aan hem. Ten eerste was hij een prima drummer, die toen veel met mijn toenmalige vriend Mark Lewis speelde. Bovendien wist hij mij uit de brand te helpen door in zijn doka mij te helpen met het afdrukken van de foto voor de cover van de cd van Art Foxall die daarna is uitgekomen. Deze foto's zijn genomen tijdens optredens tijdens het Heineken Festival in Rotterdam in september 1986. De band bestond toen uit Ton-drums, John Huston-gitaar, James Long-bas, Art Foxall-saxophone en Mark Lewis-saxophone. Ik kan me goed voorstellen dat jullie hem nog steeds zullen missen, want Ton was een fijn mens!! Met hartelijke groeten, Anna van der Sloot, www.annarts.nl, FB Annarts


    Anna van der Sloot - Nieuwaal
    5 november 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie