Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Tonny Geerts

01-10-195711-08-2022
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 42
    Jenny

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jenny - Wijhe

    30 augustus 2022

   • reactie 41
    Aart jan

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Aart jan - Wijhe

    20 augustus 2022

   • reactie 40
    Karine

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Karine - Wijhe

    18 augustus 2022

   • reactie 39
    Callista

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Callista - Zwolle

    17 augustus 2022

   • Rust zacht lieve Tonny
    reactie 38   |   niet OK
    Lieve Tonny,
    Het is niet te bevatten dat je niet meer hier bij ons bent. Op mijn vakantie hoorde ik het schokkende nieuws. Ik vind het erg dat ik niet persoonlijk afscheid van je heb kunnen nemen. Ik deel graag nog mijn herinneringen .

    Als jong meisje kwam ik in de snackbar gelopen met een ‘sollicitatie brief’ mijn eerste baantje. Meteen die middag door Ilona opgebeld om op gesprek te komen. Daar begon mijn tijd bij De Oranjerie. Ik kwam bij jullie in een familie terecht, want zo voelde het elke dag! Je was een fijne liefdevolle man, ook weleens met een gebruiksaanwijzing, maar die kenden we! ;)
    Je praatte vol trots over jouw Willy, want wat is dat toch een mega harde werker en lieve vrouw. En zeker niet te vergeten jouw kinderen en kleinkinderen! Je kon eindeloos trots leuke filmpjes laten zien die je van hen had ontvangen. Wij waardeerden het enorm dat jij ook trots praatte over jouw mooie clubje personeel. Na het werk konden we niet wegkomen zonder eerst een borrel te nemen. Iets wat ik persoonlijk niet heel erg vond. Na deze borrel: ‘Aah nog eentje dan.. de laatste’, echter na deze borrel; ‘kom op de aller aller laatste’, vervolgens zaten we met een clubje tot in de late, of weleens vroege uurtjes. Met jou raakte je niet uitgekletst, daarnaast eindeloze discussies want een ongezouten mening die had je! De muziek van de jeugd vond je niet zoveel aan, je wist dan al snel de knoppen te vinden om bijvoorbeeld weereens ‘the cats’ te draaien. Dankzij jou kan ik nu ook al deze nummers meezingen. Je genoot van de personeelsfeestjes, evenals wij! Je genoot van jouw Willy op de dansvloer samen met ons! Niet te vergeten met voorafgaand de Personeels-Quiz waar menig een voor vreesde. De blunders, nieuwste roddels, filmpjes en foto’s kwamen hier naar voren, het was lachen gieren brullen! Wie had ook al weer de eerste schade gereden met de bezorgauto’s Tonny?

    Later startte ik met een baantje naast mijn studie bij de thuiszorg in Wijhe. Gedurende mijn route daar nam ik nog weleens een ‘pauze’ bij jullie zodat de laatste cliënt wat later naar bed kon. Echter was dit geen pauze maar kreeg ik er een cliënt bij op: Tonny Geerts met de vraag: ‘Wil je effe mijn steunkousen uit komen trekken?’ Niet alleen ik overigens, we kunnen beter stellen ‘Wie niet?’

    Ik denk dat het genoeg zegt dat oud personeelsleden nog graag eens in nood bij De Oranjerie willen komen werken. Niemand wil ‘Echt’ stoppen bij jullie. Jullie zijn zulke fijne mensen, het is een feestje om bij jullie te werken!

    Lieve Tonny wat had ik graag nog vele borrels met je willen drinken. Je bent veel te vroeg gegaan. Rust zacht! Je was een fijne man!

    Veel liefs,
    Rosel

    Rosel - Wijhe
    17 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 37
    Bert

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Bert - Wijhe

    16 augustus 2022

   • reactie 36
    Ilse & René

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Ilse & René - Wijhe

    16 augustus 2022

   • reactie 35
    Alice

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Alice - Wijhe

    16 augustus 2022

   • Ouder-kind tennistoernooi
    reactie 34   |   niet OK
    Van mijn ouders hoorde ik van het overlijden van Tonny. Mijn herinneringen aan Tonny zijn van jaren geleden, toen mijn ouders (Paul en Theresia Schutte) nog op The Longhorn in Wijhe zaten. Geregeld kwamen we even wat lenen of gewoon een lekker patatje of ijsje halen.
    Tonny bood altijd aan dat wanneer we ons verveelden, we best naar hem mochten komen om daar TV te kijken.
    De herinnering wat mij het meeste bij is gebleven, is toen ik op tennis zat. Ik gok dat het ergens rond 2002/2003 was, dat er een ouder-kind toernooi was georganiseerd door de tennisclub in Marienheem. Mijn ouders hielden beiden niet van tennis. Daar was mijn reddende engel; Tonny bood aan om met mij het ouder-kind toernooi te spelen. Hij heeft mij thuis opgehaald en samen hebben we het toernooi gespeeld. Met heel veel succes, want we werden gewoon 1e!

    Ik wil jullie allen condoleren met het plotselinge overlijden van Tonny en wens jullie heel veel sterkte samen! De mooie herinneringen aan Tonny die blijven!

    Anne - Bathmen
    16 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Tonny,
    Altijd vriendelijk, even groeten, een praatje.
    Met mijn zoon Bas zat ik regelmatig op vrijdag een frietje te eten. In alle gezelligheid van mooi weer en lekkere friet en een drankje wilde je ons vol trots je nwe verbouwde zaak laten zien, maar ook je prive terras boven de zaak. We hebben er heerlijk in luxe terrasstoelen gezeten met een drankje. Gastvrij zo voelde het heel erg. Het gaf mij in ieder geval een warm gevoel van openheid en delen. Bedankt daarvoor Tonny. Wie weet ooit tot ziens en lijd je ons weer rond waar dat dan ook mag zijn.

    Lieve groet, Berber Visser en Bas Roetert Steenbruggen. Heel veel sterkte gewenst voor jullie allen.

    Berber - WIJHE
    16 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.