gedenkplaats van

tonny verschuren

31-07-195726-07-1976
   mijn liefste Tonny waarvan ik zeker weet dat wij voor elkaar bestemd waren.....

   Overige informatie
   Mijn liefste tonny de laatste keer dat ik je zag, was in 1974.
   Waarin ik jou vertelde dat ik ging trouwen met een man die ik haatte. ik weet nog dat je me vroeg waarom ik dat zou doenen die woorden zal i k nooit vergeten, ik was net vijftien en toen jij overleed had ik twee kinderen en was net zeventien,
   lieve tonny die avond dat ik je ontmoette wist ik dat jij de ware voor mij mwas en jij wist dat ok. ik ben je nooit vergeten mijn leven heeft een hel andere wending gekregen, ik wilde zo graag bij jou zijn en nu nog!
   ik wou dat ik die avond bij je was geweest dan was het niet gebeurd had ik maar voor jou gekozen en die luie en slechte vader van mijn kinderen maar in de steek gelaten voor jou, ik denk er zo vaak aan.
   het was een schok voor me toen ik hoorde dat je vermoord was op 18 jarige leeftijd terwijl ik ook net zeventien was, ik ben op je begrafenis geweest heel stil, onopvallend, want ik mocht niet van hem, ben wel geweest .
   vandaag5 juli 2004 ben ik bij je graf geweest en ik hou nog steeds zo veel van jou!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    bedankt voor de lieve woorden en steun, natuurlijk is dit wederzijds, we herkennnen allemaaal het verdriet in ons hart en toch gaat het leven door, maar door deze site wordt niemand ooit meer vergeten, ik heb voor jullie dierbare, ook een kaarsje aangestoken en ik hoop dat de doden nooit stil zijn, op deze manier hoor ik Tonny nog..... Liefde gaat nooit over.
    patricia

    patricia patricia - Roosendaal
    14 juli 2004

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve Particia.
    wat moet jij een elendig leven hebben gehad .misschien nog wel .Maar je mag je zelf geen schuld gevoel gaan aan praten meisje .onze zoon werd in 1985 ook vermoord ,hij was 19 jaar Ik hoop dat je de kracht zult vinden een fijn en nieuw leven op de bouwen .heel veel kracht gewenst van Ria

    Ria.v.Schaik -
    10 juli 2004

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Een paar kaarsjes zodat je weet dat er aan Tonny en ook jou gedacht is. Dat ze je niet alleen steun maar ook geluk mogen brengen.
    Wendy Massop, dochter van *Gerda Alders-Arends

    wendy -
    8 juli 2004

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Lieve Patricia
    Ik ben helemaal stil van jou verhaal, ik wens je nog steeds veel sterkte want volgens mij heb je het niet makkelijk gehad in je leven.
    Ik heb een kaarsje voor jou Tonny aangestoken.
    Veel liefst Jaq....

    Jaqueline -
    6 juli 2004

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie