Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Toon van Asseldonk

29-03-195015-01-2021
   Eens is het geluk op

   We hebben grote bewondering voor de manier waarop hij met zijn ziekte is omgegaan en laten hem nu met heel veel liefde los

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Herinnering
    reactie 56   |   niet OK
    Met veel verdriet hebben we afscheid van je moeten nemen, maar met veel plezier denken wij terug aan de mooie herinneringen die we samen hebben. Lange tijd hebben wij elkaar gekend, dat is vroeger al begonnen in Erp. Omdat onze kinderen bij elkaar in de klas zaten en Lea & Sara het goed met elkaar konden vinden, zijn wij weer opnieuw met elkaar in contact gekomen. Samen trokken we er op uit en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Regelmatig heeft Nelly de bierdopjes geteld en zich verbaasd over hoeveel er gedronken kon worden, tijdens een van de mooie zomeravonden die we in gezelligheid met elkaar hebben doorgebracht. De Afzakkerij was een vaste ontmoetingsplek en ook de jaarlijkse optocht in Heesch was vaste prik. Als er een klusje gedaan moest worden dan stond je altijd voor ons klaar.

    Toon, wij gaan je heel erg missen.
    Mari en Nelly van Deursen

    Mari & Nelly - veghel
    26 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • Jeugdherinneringen
    reactie 55   |   niet OK
    Gecondoleerd met het verlies van Toon. Graag had ik op deze plek nog een paar foto's van jeugd herinneringen met Toon gedeeld, helaas is het niet gelukt om deze te plaatsen. Mochten jullie deze alsnog willen ontvangen, dan kun je me via mijn mail bereiken.
    Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
    Frans van Dooren

    Frans - Veghel
    5 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • Herinnering aan Toon
    reactie 54   |   niet OK
    Toon, dan denk ik aan z’n toegankelijkheid en z’n gezelligheid. Altijd positief, goedlachs én belangstelling voor andere mensen.
    Heb Toon en Marianne leren kennen via vrienden en dat klikte meteen. Hij had altijd tijd voor een praatje als je hem tegenkwam. Als dat toevallig op een plek was waar een biertje werd getapt, dan was je er niet snel weg. Altijd spraakzaam en vol met verhalen. Mooie herinneringen aan een fijn mens!
    Ik wens Marianne en familie heel veel sterkte met dit verlies.

    Gerard - Veghel
    27 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • FIjne man
    reactie 53   |   niet OK
    Beste Familie,
    Als eerste gecondeleerd met het verlies van Toon. We hebben Toon, bij TTCV, leren kennen als een spontane, sportieve en zeer aardige man. We zijn al een tijd niet meer bij TTCV geweest en wisten dus niet van zijn verslechterde gezondheid en zijn dan ook erg geschrokken toen we lazen dat Toon overleden was.
    We wensen de Familie heel veel sterkte nu en in de komende periode.
    Petra & Frank van der Zandt

    Frank - Veghel
    23 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Een bijzonder fijn mens
    reactie 52   |   niet OK
    Bij een bezoek aan het tafeltenniscentrum ontmoette ik Toon vaak en hadden we elkaar van alles te vertellen.
    We genoten van de sfeer onder het genot van een lekkere pint. Ik ga Toon missen, maar vergeten doe ik hem niet, want 'bijzondere mensen sterven niet, zij gaan wel, maar blijven toch voor altijd'.
    Familie, heel veel sterkte.

    Ton - Mariahout
    23 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Topper
    reactie 51   |   niet OK
    Als ik aan Toon denk dan zijn er meteen 2 woorden die mij te binnen schieten: lachen en plezier. Toon wat fijn dat ik je bij TTCV heb mogen ontmoeten. Je was altijd vol humor, goedlachs, tevreden, meehelpend, meedenkend, plezierig, opgewekt, sportief. We gaan je erg missen !!

    Mark - Veghel
    23 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Een goede herinnering!
    reactie 50   |   niet OK
    Als ik denk aan Toon dan gaan die verhalen terug naar zo'n 15 jaar geleden toen ik bij Sara in de klas kwam. Al snel klikte het en spraken we bij elkaar thuis af. We hadden het beide goed getroffen (ook al dachten we er toen misschien anders over) dat iemand van onze ouders altijd wel thuis was. Vaak liep Toon dus wel ergens rond, werkend in de tuin, puzzelend onder het afdakkie in de zomer of sport aan het kijken op tv. Ik herinner me zijn handschrift, zn grote handtekening, deze moesten we namelijk heel veel oefenen voor eventueel een spijbelbriefje voor de tandarts... Ik herinner me dat ik bij jullie voor het eerst een mini mini glaasje baileys mocht nuttigen en in de ochtend op de keukentafel altijd al een thermoskan koffie stond en een doorgelezen krant die open lag op de puzzelpagina. En later toen we voortaan mochten stappen.. het maakte niet uit of we nou iets te laat, of juist daarom heel vroeg thuis kwamen.. 'stiekem' lukte nooit want er zat er altijd eentje op de bank nog tv te kijken, maar maakte er nooit een probleem van. Hij heeft ons ook genoeg opgehaald na het stappen. Nee halen of brengen was nooit een probleem. Ik herinner me de keren dat Sara naar mij kwam 's avonds, 'op de fiets'. Alleen die fiets kwam wel op een fietsendrager op de Daewoo naar Erp toe. Er werd dan ook bij ons aan de keukentafel flink bij gekletst want onze vaders kenden elkaar van 't Hoefijzer, daar gingen volgens mij wel eens uren overheen, leuk! Ik dacht altijd, goh wat een lieve vader heeft Sara toch dat hij haar helemaal komt brengen.. Maarrr.. ondertussen, na alle verhalen op het afscheid is me dat wel duidelijk geworden, hij vond het zelf ook vooral heel gezellig ;-). Nou Sara, ik weet waar je je gezelligheid in ieder geval van hebt!

    Anne - Erp
    22 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Marianne, Pim en Manouk, Sara en Michiel en verdere familie
    reactie 49   |   niet OK
    Ik zag van de week in de krant dat Toon jouw man en en jullie vader en schoonvader is overleden. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met jullie verlies en hoop dat jullie de kracht kunnen vinden om door te gaan in deze moeilijke tijd. Moge de vele mooie Herinneringen die jullie hebben een troost voor jullie zijn . Joke en Wim Voets

    Joke - Keldonk
    22 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 48
    Aris van Galen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Aris - Veghel

    22 januari 2021

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 47   |   niet OK
    Lieve Toon,
    Voor mij ben je de vader van Sara. De vader die wanneer we Sara op kwamen halen voor de skivakantie, wakker was en zorgde dat er niks werd vergeten. De vader die altijd kwam helpen, als we opgehaald moesten worden en met klussen. De vader waarmee je makkelijk een praatje maakt en je vrolijk hoi tegen zei als je hem tegenkwam. De vader die het fijn vond als er mensen over de vloer waren en er dan ook graag bij kwam zitten. En ook de vader die wanneer we weer terugkwamen van vakantie Sara met een lach stond op te wachten.

    Gisteren werd mij verteld dat wat je voor Sara deed, ook deed voor de mensen om je heen. Hier heb ik veel bewondering voor. Over een bescheiden mens moeten de lovende verhalen door anderen verteld worden, dat bleek. Veel sterkte Marianne, Pim, Sara, Manouk en Michiel.

    Laura - Helmond
    22 januari 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.