gedenkplaats van

Vincent Beukers

22-03-198322-10-2019
   Deel aub zoveel mogelijk foto's en mooie verhalen hier met ons!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Linda Doorenspleet
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Linda - Krommenie
    2 januari 2020
    reactie 158
   • LAN-party bij Casper
    reactie 157   |   niet OK
    We waren allemaal begin twintigers rond het jaar 2003 , een leven vol grappen en grollen en ‘zonder’ zorgen.Sommige van ons werkte al en sommige waren nog druk bezig met studeren. Maar we konden allemaal niet wachten totdat het weekend was en we weer een LAN-party hadden bij Casper thuis.
    Iedereen had z’n eigen gebouwde PC en monitor mee en natuurlijk het spel MOH
    ( Medal of honor ) . Andere ingrediënten waren kratjes bier, chips, snacks, pret shaggie’s en een waterpijp voor een fantastisch weekend.
    De hele huiskamer van Schoo op de Bosuilstraat werd verbouwd tot een gamersparadise, je haar stond gewoon rechtovereind van de statische elektriciteit die er hing. Iedereen had zo z’n taak, bier koud zetten, bladen vastschroeven met lijmklemmen zodat er extra tafels waren, bats in de brand, je eigen computer installeren en natuurlijk Vincent die het netwerk voor zijn rekening nam. Hier en daar hoorde je de intro van het spel al: EA GAMES!!! CHALLENGE EVERTHING!!! Ik zat al te tollen op m’n stoel met m’n toetsenbord voor me en de muis in de hand. Schiet is op grote Beukers, duurt lang!!!!????, riep ik naar hem. Vincent hardop: Ja mannen, komt eraan........dit kabeltje hier.......zo.......die daar en.....nou moet hij het doen......ohhhh wacht ff alleen deze nog.......die moet hierin...... petjoemmmmmmmm!!!!!!! Alles viel uit, het was zwart nacht, de stoppen lagen eruit in de Bosuilstraat. Nog nooit zo hard gelachen met m’n maatjes en een herinnering aan Vincent die mij altijd bij blijft.

    Veel liefs,
    Peertje

    Marcel - Alkmaar
    8 november 2019

    Deel deze pagina:

   • Begeleiding Kess, Juul en Soof
    reactie 156   |   niet OK
    En toen was ik, als coach, ineens bij jullie thuis.
    Wat hebben we veel gelezen, in vele boeken, omdat dood bij het leven hoort. Al is dit voor jullie veel te vroeg om nu al jullie papa te moeten missen.
    Wat hebben jullie veel onbewust laten zien middels knutselen, vertellen, gedrag, opmerkingen, aansturen, meedeinen, samen ruzie maken, woordenwisselingen, ieder je eigen pad vinden in dit grote gemis.

    Jullie papa zag ik achteruit gaan, soms was er stabiliteit, was hij goed bereikbaar en aanspreekbaar. Een andere keer zat hij vooral in zijn eigen wereld. Maar altijd was er die brede lach om zijn mond en het ging altijd goed. Zo ook een keer, dat hij toen ik er was en opa net bijensteken bij hem op zijn rug had toegepast. Ik mocht zijn t-shirt omhoog doen en de steken zien. Ze zagen er pijnlijk uit en toch was er die grote grijns om zijn mond. Droeg hij de pijn, omdat het hem voor even weer verlichting in zijn lijden zou geven.

    Jullie hadden een bijzondere vader, ook al zaten zijn gevoelens veelal verstopt achter een dik pantser. Vooral de laatste maanden zat jullie papa veel achter dit pantser, moeite met in contact blijven. Wat wil je ook met een achteruitgaande motoriek, spraak en steeds meer ruimtes en apparaten die zijn leven moesten ondersteunen en verlichten . Ik zag de worsteling achter het pantser alsook het scherpe geheugen dat er nog gewoon was. En dan moeilijk je emoties (helaas heeft hij niet geleerd daaraan uiting te geven) kunnen tonen. En jullie speelden rondom hem, maakten ruzie, betrokken hem erbij, stelden hem vragen, waarop zijn ogen oplichten en hij jullie antwoord probeerde te geven, als onderdeel van jullie belevingswereld. Hij heeft echt geprobeerd tot op het laatst een betrokken papa voor jullie te zijn.

    Wat een voorrecht om dit van zo dichtbij te mogen volgen. En wat een voorrecht om jullie te hebben mogen begeleiden tijdens deze intensieve periode, waarin ik menig gesprek met mama alleen ook heb gevoerd. Wat een powervrouw is jullie mama!

    En nu zonder papa verder, wat een verdriet, wat een gemis. Veel te vroeg, veel te jong om jullie nu al te hebben moeten verlaten. En hij heeft gestreden aan de zijde van mama en ook aan die van jullie. Tot het laatste van jullie genoten, iedere minuut. Alles wat in zijn vermogen lag.

    Lieve dappere Kess, Juul en Soof, ik hoop -uit de grond van mijn hart- dat ik jullie nog ga zien om nog verder boekjes te lezen en de dood van papa een beter plekje in jullie leven te mogen geven.

    Jullie zitten voor altijd in mijn hart.
    Dikke knuffel en liefs Ria

    Ria - Alkmaar
    6 november 2019

    Deel deze pagina:

   • Facebook posting 22 oktober jl. 14:00 uur
    reactie 155   |   niet OK
    Jij
    jij was hier
    veel te vroeg
    veel te jong
    je gezin zonder jou verder
    dag lieve dappere vader

    Jij
    jij was hier
    achter jouw mooie lach
    zoveel onzichtbaar verdriet
    Diepe buiging voor jouw besluit
    uit liefde genomen

    Jij
    jij was hier
    voor altijd leef je voort
    in onze harten
    gedragen door velen
    dappere jij, je mag rusten!

    Taboe coaching en therapie
    #dankbaarjoutehebbengekend #liefzijnvoorjezelf #rouwenverlies #kind #papa #mama #ouders #gemis #respect

    Taboe - Alkmaar
    6 november 2019

    Deel deze pagina:

   • Jaap Walhout
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jaap - Alkmaar
    3 november 2019
    reactie 154
   • Tini Smit
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Tini - Koedijk
    3 november 2019
    reactie 153
   • Paula van Galen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Paula - Zuid Scharwoude
    1 november 2019
    reactie 152
   • Daisy Nieuwenhuijzen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Daisy - Stompetoren
    1 november 2019
    reactie 151
   • Jeroen en Martine Raat
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jeroen en Martine - Alkmaar
    31 oktober 2019
    reactie 150
   • Richard Overtoom
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Richard - Alkmaar
    30 oktober 2019
    reactie 149

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie