gedenkplaats van

Wendy Boon

14-03-197204-06-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Rust zacht Wendy..... :(
    reactie 104   |   niet OK
    Hoe is het mogelijk???? Je was nog zo jong... jij onze Whatsapp groep admin van onze AH groep U52 hebt ons onverwacht verlaten.... heel veel sterkte voor de nabestaanden. Rust zacht Wendy, we zullen je missen

    Dogay - Nijverdal
    30 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Speech tijdens de Crematie, Janssen deel 2
    reactie 103   |   niet OK
    Wendy, een echt mensen mens. Hoi Hoi- zo begonnen haar emailtjes altijd. En daarmee kwam ze meteen binnen bij je als mens, eerst de mens dan de business. In mijn lekker drukke dagen als hoofd van de afdeling ging ik Marjolein, vaak haar kantoor binnen omdat ik snel wat wilde afstemmen.Dan vroeg ze me eerst, of ik een theetje wilde, van welke smaak ik hield. Dat ze die smaak niet had, maar dat ze die de volgende keer zou regelen. Daarmee regelde ze stiekum een pauze voor mij, omdat ze zag

    Dit deed Wendy niet alleen voor de afdeling maar voor het hele bedrijf. Dat werd direct duidelijk met alles wat er te regelen viel voor haar herdenking op het bedrijf. Met iedereen waarmee ik iets wilde regelen, hadden we eerst een momentje nodig om het te verwerken en herinneringen op te halen.

    De kracht van Wendy zat het in het signaleren van risico’s, niet achteraf, maar vooraf en daarmee de risico’s wegnemen voordat er issues ontstonden. Voortkomend uit diepe betrokkenheid met mensen en iedereen te willen beschermen. Ook in de Corona tijd, nam zij die rol heel serieus op zich. Deze drive liet ze ook zien door zich zeer kundig te maken op het gebied van safety. Ze zorgde dat ze kennis had tot in de diepte. Zo heeft ze ooit een observatie van de overheid met grote zorg afgehandeld. Ze had gezorgd dat ze alles al wist van de wetgeving en een plan voorwaarts gedefinieerd. Terwijl wij als leadership team nog onze weg probeerde te vinden met het bericht van de overheid, zorgde zij er persoonlijk voor dat de zorgen bij de overheid werden weggenomen.

    We denken met grote waardering terug aan haar betrokkenheid bij onze afdeling en onze organisatie en zullen haar positieve persoonlijkheid en kwaliteiten erg missen.

    Marjolein
    Director QC

    Marjolein - Den Haag
    19 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Speech uitgesproken tijdens Crematie
    reactie 102   |   niet OK
    Beste familie en aanwezigen. Wij, Marjolein en ik, zijn hier namens Janssen Biologics en waren onderdeel van Wendy’s werkfamilie. Bij Janssen maken wij medicijnen en vaccines om de gezondheid van mensen te verbeteren. Het maken van deze medicijnen en vaccines gebeurde in een streng gereguleerde omgeving zowel op het gebied van kwaliteit als veiligheid. In dat laatste speelde Wendy een grote rol.

    Als laborant ontwikkelde Wendy zich al snel tot een veiligheidsspecialist. Een rol die ze vanuit haar persoonlijke interesse heeft aangemeten en die perfect bij haar paste. Want Wendy had een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om haar medemensen te beschermen. Vooral als het ging om de veiligheid op het laboratorium, maar ook ver daarbuiten. Deze verantwoordelijkheid nam ze heel serieus. Honderden uren heeft zij besteed aan het ontwikkelen van haar kennis op dit gebied waardoor ze uiteindelijk als een beschermvrouwe waakte over de veiligheid van ons allemaal.

    In combinatie met het feit dat Wendy een echt een mens-mens was, betrokken en zorgzaam, heeft het verlies van haar een enorme impact op de mensen in ons bedrijf. Dat blijkt ook uit de belangstelling van vele collega’s. Op dit moment zijn er meer dan 400 mensen die van ons bedrijf een berichtje hebben achtergelaten of een kaarsje hebben ontstoken in het condoleance boek.

    We gaan haar verschrikkelijk missen !

    Mark - Voorburg
    17 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Dankjewel Wendy!
    reactie 101   |   niet OK
    Lieve Wendy,
    Tot mijn spijt hoorde ik pas vandaag het trieste nieuws. Het wrange is dat we vandaag 'n meeting zouden hebben, waarin we eindelijk naar het resultaat van ons project zouden gaan kijken. Toen ik afgelopen februari in Leiden was, was je super gemotiveerd om het af te maken en dat is je gelukt. Je was de drijvende kracht achter het project voor Leiden. Je stond altijd klaar om over het project mee na te denken en overtuigde je collega's van het belang. Ik ga je missen als een enorm hardwerkende en fijne collega. Dankjewel voor de samenwerking.
    Mark

    Mark - Oudenbosch
    16 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Goodbye Wendy
    reactie 100   |   niet OK
    Dear Wendy,
    I met you in my first days in Janssen as a strong lady with a glowing smile. You left so suddenly and I hope that you are in a better place now…
    Memory of you will always stay in my heart.
    Neda

    Neda - Amsterdam
    16 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht, lieve Wendy
    reactie 99   |   niet OK
    Lieve Wendy, ik ga je missen, rust zacht.
    Ik wens familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte.

    Nina - Leiden
    14 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht, Wendy
    reactie 98   |   niet OK
    Gisteren hoorde ik het en probeer ik het te bevatten dat je er plotseling niet meer bent. Ik heb je op de werkvloer leren kennen als een vraagbaak voor veiligheid en ergonomie en bovendien als een vrolijk en betrokken persoon. Terwijl ik voor het eerst in mijn leven ergonomische klachten had, zag jij direct waar het aan lag en heb je er meteen met Elske werk van gemaakt een oplossing te bieden! Daar ben ik je nog altijd dankbaar voor! Rust zacht, beste Wendy!

    Jade - Leiden
    12 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Nu is het ECHT
    reactie 97   |   niet OK
    Deze pagina staat sinds vrijdag open. Elke dag neem ik me voor om hier afscheid van je te nemen. Telkens als ik het probeer, lukt dat mij niet. Het komt vast doordat ik me nu even niet kan concentreren of dat ik nu niet genoeg tijd heb of toch ergens anders moet gaan zitten of misschien eerst op papier schrijven en dat overtypen….

    Het is alweer woensdag, de dag van je plechtigheid, en deze pagina is nog steeds leeg. Ik volg je ceremonie op werk achter mijn laptop. Ik heb mijn koptelefoon aan zoals ik dat altijd doe met zoomsessies. Maar……wat komen al deze prachtige woorden over jou toch hard aan! Wat zijn al deze mooie foto’s van jou toch scherp! Het is of ze dwars door me heen gaan. Koptelefoon doe ik af, volume zet ik zachter, ga een beetje naar achteren en zie daar liggen. Het moet dan toch waar zijn, nee ik heb het niet verkeerd gehoord, het gaat toch over onze Wendy. Ik schiet vol, emoties zijn te heftig, nu even niet. Ik ga iets anders doen.

    Ben ondertussen thuis. Deze pagina staat nog steeds open voor me. NU komen de woorden vanzelf, de tranen ook. Je bent er niet meer en je komt ook niet meer terug. We zullen niet meer samen lachen, sparren, lunchen, wandelen, praten of grapjes maken. Nu is het ECHT. Wat zullen we je missen lieve Wendy! Slaap zacht

    Mahla - Den Haag
    10 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Wendy,
    reactie 96   |   niet OK
    Woorden schieten tekort. Ik kan het maar niet geloven, nooit meer Wendy spreken, vragen hoe het ook alweer zat. Je was de vraagbaak voor de hele site. Zo vaak hebben we er over gesproken, je kon niet op vakantie gaan of ziek worden want dan was er altijd wel iemand in paniek en jij zou dat zo snel opgelost hebben. Wat moeten we nu zonder jou?!
    Wat er ook gebeurde je was altijd relaxed, zelfs met je dubbele elleboog en allergische reacties, je was niet uit het veld te slaan en stond de volgende dag weer vrolijk op het lab.
    Wat missen we je!

    Anneke

    Anneke - Zoetermeer
    10 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 95   |   niet OK
    Lieve Wendy,

    Ik zal je verschrikkelijk missen! Het is onbegrijpelijk dat jij er niet meer bent.
    Heel erg bedankt voor alle gesprekken, praatjes, hulp, zoute dropjes en steun in de laatste weken voor mijn verlof.
    Wat had ik graag bij terugkomst mijn belevenissen van de afgelopen maanden met je gedeeld, en natuurlijk al jou nieuwe verhalen gehoord!
    Ik hoop dat het nu heel goed met je gaat. En ga er vanuit dat je vanaf boven een oogje in het zeil blijft houden.
    Liefs
    Janneke

    Janneke - Stompwijk
    10 juni 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie