gedenkplaats van

Wendy Borg

17-09-198414-10-2013
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Linda

Condoleances

Martina Heleenders
Wendy!
ik heb pas afgelopen week gehoord dat jij bent overleden. Waar was je? Ik heb je gemist op kantoor! De collega's zeiden eerst dat je ziek in het ziekenhuis was, dan was je blijkbaar verdwijnen en/of wilde je geen contact met Danny. Een half jaar later heeft Patricia mij andere dingen over jou verteld ... maar niemand van de collega's heeft mij verteld dat je bent overleden.
Ik zit sinds oktober met een burn-out thuis en heb sinds dien nauwelijks contact met Physio gehad, zij hebben nog niet eens een kerst of verjaardagskaartje gestuurd.
Ik hoop zei hebben jou beter geholpen dan mij toen je ziek was.
Ik heb je niet goed gekend, je weet, er was zo veel werk, dat wij niet echt tijd hadden om te kletsen. Ik weet verder niet wat ik moet schrijven, ik ben onder schok! Ik wens je alles goede en geluk waar je nu bent.
Heel veel liefs,
Martina
Martina - Voorburg
19 maart 2014
condoleance 4  |  
martine hazekamp
Lieve lieve wen,

Meissie wat mis ik jou!!!! En de kids ook, ze hebben het nog steeds regelmatig over je. Dilara zegt vaak als het donker wordt, kijk daar komen de sterren en daar is wendy nu. We hebben samen in een korte tijd heeeel veel lief en leed met elkaar gedeeld. We hadden zoveel lol samen!! En ook hebben we samen vaak genoeg lekker zitten huilen, soms om de stomste dingetjes. Ik wil je nog zoveel vertellen, maar dat kan niet meer. We hadden nog zoveel plannen samen. Het is gewoon oneerlijk dat jij er niet meer bent!!!! Je bent nog geen dag uit mijn gedachte geweest moppie en dat zal ook nooit gebeuren!!! Ik hou van je!!!!
martine - heemskerk
18 november 2013
condoleance 3  |  
Anne Kaasenbrood
We zijn alweer een maand verder... het is ongelooflijk hoe de wereld eigenlijk gewoon doorgaat..
wat wordt je gemist door je familie en vrienden.. ik zie dat natuurlijk dagelijks bij Lin.. ik kende je natuurlijk voornamelijk alleen als de zus van.. en hadden wel contact gehad door het organiseren van het vrijgezellenfeest en op de bruiloft,, leuke herinneringen Wen.. en toch merk ik het zelf ook.. ik mis je op FB... je liet vaak een leuke reactie achter en likde ook vaak mijn foto`s.. je laatste reactie op een foto van mij was.. hoe groot Luus geworden was.. je zou haar nu eens moeten zien.. nog groter! En ergens heb ik het gevoel dat jij wel meekijkt en als beschermengel waakt over Lin en de jongens.. dus ook af en toe ons voorbij ziet komen.. waar je ook bent.. het ga je goed meis.. dikke kus..
Anne - Limmen
18 november 2013
condoleance 2  |  
shea
Lieve Wen,

Het bericht dat jij er niet meer was sloeg in als een bom. Zo lang mijn vriendin en nu ben je er niet meer. Nooit meer gek doen, huilen van het lachen of zingen op de Backstreet Boys. Het was een prachtige afscheidsdienst. Ik denk dat je het heel mooi gevonden had. Hopelijk heb je het goed daar lieve vriendin. Hier op aarde houden we je levend door herinneringen op te halen, te lachen om de mooie belevenissen en te huilen om het gemis. Jij wordt niet vergeten!

Liefs shea

Ps: je was een topper en ik zal je familie af en toe een dikke knuffel geven :)
shea - alkmaar
16 november 2013
condoleance 1  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden