Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Werking website

   De werking van de website is momenteel niet optimaal. We werken er hard aan om dit op te lossen. Hierdoor kan het zijn dat uw reactie niet geplaatst kan worden. We verwachten het vannacht te hebben op gelost!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 4
    Marianne

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Marianne - Hendrik Ido Ambacht

    29 augustus 2022

   • Dick knol
    reactie 3   |   niet OK
    Dag lieve Dick,
    Je was mijn lieve buurman en nu ben je heengegaan..
    Je hebt nu rust en vrede.
    Ik zal je vriendelijke lach en je positieve instelling nooit vergeten !!!.
    Lieve Jannie ,ik deel met jou het zware gemis van onze geliefden.
    Veelsterkte en krachtoverbrenging jou, Jannie , Angela ,Danny, en Giulia.

    Ellen - Daal en Bergselaan 56 2565 AG
    13 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • Ruud Vaillant
    reactie 2   |   niet OK
    “Oom Ruud & Tante Jos” zoals ik hen noemde na de “meneer en mevrouw” periode leerde ik pas op iets latere leeftijd beter kennen. De eerste kennismaking was in de periode Sporthal Steenwijklaan in Den Haag waar Oom Ruud met ZIJN DKC badminton speelde. Daar leerde ik ook Monique kennen; een echte blikvanger natuurlijk. En ja, ook wij (een vriendje van en ik) hadden toen een heilig ontzag voor die man met zijn norse blik.
    Pas naderhand leerde ik Pa en Ma Vaillant beter kennen en ontdekte ik ook dat achter die norse blik een man met een behoorlijke dosis humor en charme schuil ging. Zeker naar mijn toenmalige vriendin Stella….. Pa en Ma hebben ooit getracht ons de regels van het nobele Bridge te leren. En ja….ook in die leerfase (die maar 3 keer heeft geduurd) bleek achteraf al de winnaarsmentaliteit van Oom Ruud. Hij schatte in dat Stella het spel sneller door zou krijgen dan ik en hij zorgde er dus voor dat zij een koppel vormden. Lekker dan!! Ma, de geduldige vrouw moest het met mij stellen.
    Sudah, so be it.
    Ook later in het tennis als Pa en Ma tegen ons speelden hebben we van de situaties op de baan van ze genoten; ook daar kwam zijn natuurlijke fanatisme tot uiting zullen we maar zeggen. En daarna gewoon gezellig aan een drankje op het terras.
    Hij kon ook goed vertellen. Zoals over het moment dat zij vanaf de boot uit Indonesië de koude Nederlandse wateren in voeren gekleed in hun tropenkleding, totaal onvoorbereid op de winterse omstandigheden hier. Dat zij van, ik meen het Rode Kruis warme kleding kregen i.p.v. singlet en korte broek! En….dat zij begin jaren 50 denk ik, met z’n tweeën op de scooter op vakantie naar Italië gingen. Ondernemend waren ze wel.    Ferry - Zoetermeer
    26 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • heel bijzonder heel gewoon
    reactie 1   |   niet OK
    Jeroen Jeffrey Monique Lizzy en Joan
    vrienden en kenissen van Wim vandaag zijn we bijeeen om afscheid te nemen van Wim van de Graaf
    Afsheid nemen in een vreemde tijd afscheid nemen dat geheel onverwacht is gekomen.
    Afscheid nemen is altijd moeilijk zeker als we het niet zien aankomen wie had dit verwacht dat Wim er zo tussen uit zou piepen.
    Aan de andere kant dit te hebben gezegd hoort het ook wel bij onze Wim.
    Heel bijzonder,heel gewoon Gewoon een heel bijzondere man.
    Zijn honden en in het bijzonder zijn hond Bob die als een speer de tafel met hapjes kon legen.
    Wim en Joan ontmoette ik tijdens een schuurfeest ofwel een Elvis avond een avondje uit met vrienden naar Dre en Tineke waar een band oude nummers speelt jaren vijftig en zestig de blues en veel biertjes en waar nog gerookt mag worden.
    Zoals je ziet de ingredienten die voor Wim aantrekkelijk waren om is even gezellig te ouwehoeren biertje shaggy en soms een dansje dat laatste was niet zijn sterkste kant.
    Als de band optrad en nummers speelde wist hij wel direct te vertellen wie het nummer had gezongen waar en waneer dat ten horen werd gebracht.
    Wim was een gezellige vent en zoals gezegd -----een bijzonder man zijn muziek smaak was heel breed en hij wist er veel vanaf. Wim kon gitaar spelen zingen en plaatjes draaien ofwel de DJ uithangen
    Hij kon genieten van Pink Floyd maar stond daarna luidkeels te zingen in zijn werkplaats een lied van Frans Bauer.
    Wat ook geweldig was dat hij genoot om in de vriendekring luidkeels een persiflage te zingen gebazeerd op oud hollandse liedjes gezongen door een shanty koor en dan regel na regel na zingen.

    Je zou het op deze plek bijna gaan doen als afscheids lied Jantje zag eens pruimen hangen en aan het strand stil en verlaten.
    Ja Wim je hebt ons verlaten op stille manier heel vredig heel gewoon.
    Weet u ik leerde hem beter kennen op de momenten dat wij over het werk spraken Wim was een vakman op het gebied van onderhoud van kranen en hijsgerei en heeft met die vakkennis in diverse landen gewerkt.
    Recent vertelde hij mij nog dat hij zich afvroeg hoe het zou zijn geweest als hij in Engeland had blijven wonen.
    Zo waren er meer bijzondere gesprekken ook over zijn relatie hij vertelde mij dat hij niet zonder Joan kon maar toch ook weer niet met haar kon.
    Uiteindelijk resulteerde dit erin dat Wim en Joan uitelkaar gingen, ik kan u wel vertellen als ervaringsdeskundige, dat zij beiden dit op een goed wijze hebben gedaan en zij konden elkaar blijven zien en spreken.
    Plannen voor de kerst waren er en het zeilen dat dit jaar niet was door gegaan door covid stond voor 2021 op de agenda.
    Dat zeilen was een momet in het leven van Wim waarvan hij volop genoot en hij met zijn maatje Joan een team was dat uitstekend kon samenwerken griekse maaltijden weg werken een borreltje en een bordje stuk gooien geweldig.
    Jeroen Jeffrey jullie hadden een vader die bijzonder was
    gewoon
    waarbij ik wil toevoegen met een hart van goud eerlijk niet doorsnee en zijn klein kind Lizzey en schoondochter Monique graag zag.
    Wim we stappen op de boot van ons leven koersen verleggend soms wetend waar we naar toe willen vele bestemmingen een kalme zee en woeste golven de koers kwijt zijn en weer op pakken allemaal zullen wij een eindbestemming hebben je bent nu voor de wind gezeild en aangekomen op je laatste aanlegplaats waar die ook mogen zijn.
    Afscheid nemen is moeilijk maar bij ons zal je altijd blijven voortbestaan
    Wim je was een goed en integer mens rust in vrede

    koos - Vierpolders
    3 december 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.