gedenkplaats van

Wesley van Urk

23-06-199719-01-2016
   Gegevens van de uitvaart en het bekijken van de rouwkaart kan enkel
   via de computer en/of ipad. (via de mobiele telefoon is dit niet mogelijk)

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Ik mis je
    reactie 84   |   niet OK
    Mis je

    Als we naar de lucht kijken en de wolken/zon zien. Denken we met liefde terug aan jou. Maar we hebben nog vele vragen. We missen je hier om ons heen en dat doet pijn. Maar we zijn trots dat jij voor altijd onze zoon/broer zult zijn.
    Mis je

    Gerard van Urk - assen
    5 december 2016
   • Wesley
    reactie 83   |   niet OK
    Wesley. Kimberley en Yoerie hebben zich verloofd in het bij zijn van Jullie vrienden wat zou je trots op je zusje en broertje geweest zijn zo als je Yoerie altijd noemde maar we weten allemaal dat je er bij was mis je kerel

    Gerard van Urk - assen
    25 november 2016
   • Mis je nog elke dag topper
    reactie 82   |   niet OK
    Lieve wes,

    Ik mis je nog steeds heel erg. Ik had heel erg opgekeken naar een vakantie zonder jou maar door kim was je er altijd in gedachten bij. Net een stukje op tv gezien over jou ongeluk. Toen ze op je kamer waren en ik de ingelijste tekening zag die ik kim gegeven had barste ik opnieuw in tranen uit. Ik mis je nog elke dag wes maar ik zal je nooit vergeten.

    XxAnna❤

    Anna Wijbengs - Drachten
    1 november 2016
   • Voor Wesley
    reactie 81   |   niet OK
    Wat wordt je gemist Wes, maar wat zal jij trots op je Pap en Mam en zus en zwager zijn.

    jolanda koning - assen
    1 november 2016
   • Foto
    reactie 80   |   niet OK

    Gerard van Urk - assen
    15 oktober 2016
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 79   |   niet OK
    Aan een goede vriend

    Heb toch de moed even verzameld om maar iets te schrijven aan een goede vriend die nog veel te jong is weggerukt uit het leven. Nog elke dag als ik het nummer 7 years hoor dan herleef ik de dag weer de dag dat normaal zou beginnen maar al vroeg op de dag veranderde door dat ene telefoontje van sander. En sinds die tijd is alles veranderd want jou huis voelt nu ook voor mij als mijn 2de huis omdat het er vertrouwd voelt. En ik probeer er nu zo veel mogelijk er voor jou geweldige zusje te zijn in goede en slechte tijden. Ze zei dat het vertrouwd voelt en je moeder zei dat dat komt doordat ons karakter veel op elkaar lijkt daar word ik blij en verdrietig van. Heb gister weer even aan je gedacht tijdens waterbasketbal training door de kap met nummer 2 erop, voor mij was jij geen nummer 2 je bent en blijft voor mij nummer 1.

    We missen je nog elke dag
    Groetjes een vriend

    Dennis Joosten - Annen
    13 oktober 2016
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 78   |   niet OK
    Vandaag weer even een herdenk momentje aan jou. Opa had foto's van jou gemaakt hoe je erbij lag. En nog een Super mooie foto hoe ik afscheid neem van mijn topper! Ik mis je nog dag en nacht. Lieverd ik hou van je! Liefs Kimmy!

    Kimberley Van Urk - Assen
    27 september 2016
   • GEFELICITEERD
    reactie 77   |   niet OK
    Lieve schat van harte gefeliciteerd! Vandaag zou je 19 geworden zijn en we hebben er een mooi feestje van gemaakt en lekker geproost op jou! Je bent er bij en ik hou van jou! Lieverd maak daar boven er een mooi feest van en vergeet niet lekker drinken en feest vieren! Liefss je kleine zussiee

    Kimberley Van Urk - Assen
    23 juni 2016
   • Voor Wesley
    reactie 76   |   niet OK
    Ik blijf altijd
    aan je denken:
    hoe je liep
    en hoe je lachte,
    hoe je keek.
    Ook je naam
    blijft altijd bij me,
    want van jou
    is er geen tweede.

    En door steeds
    je naam te noemen,
    zal ik jou
    nooit meer vergeten,
    zal je niet
    voorgoed verdwijnen,
    ook al krijg ik
    nooit meer antwoord.
    Mijn gedachten
    laten jou niet
    in de steek.

    jolanda koning - assen
    24 mei 2016
   • de eerste keer
    reactie 75   |   niet OK
    Afgelopen weekend voor het eerst weer naar de camping gewenst wat best wel lastig was. De laatste keer met jou was aan het einde van het seizoen toen je samen met je mij de tuin winter klaar hebt gemaakt we hebben veel lol gehad maar je zei pa dit is echt niet mijn ding maar aan het einde van de dag was de tuin winter klaar. s avond stamppot rauwe andijvie gegeten en over je werk gepraat. De volgende dag kwamen mama Kimberley & Yoerie naar de camping om ook de caravan klaar te maken. Toen je eind december je rijbewijs had gehaald zei je als ik binnen kort een auto heb kunnen jullie volgend jaar ook weer meer naar de camping. Als jullie dan naar de camping gaan nemen jullie gewoon mijn kleding mee en kom ik met mijn eigen auto maar het mocht niet zo zijn. Wij gaan nu naar de camping zonder jou en dat valt niet mee maar je zou niets anders willen dat we naar de camping zouden gaan en dat doen wij dan ook want dat was je wens meer naar de camping. Maar in onze gedachten ben jij ook op de camping. Mis je kerel .

    Gerard van Urk - assen
    9 mei 2016

   Wat is uw herinnering?

   Deel ook uw herinnering