gedenkplaats van

Willem Kanis

22-02-195228-12-2000
   lieve pap ondanks dat je nu een jaar weg bent en ik niet met mn gevoelens weg kan tegenover de kinderen en tegeover mn zelf wil ik elke dag een kaarsje branden.

   Overige informatie
   ik vindt het steeds weer zo moeilijk als mn dochter zegt ik mis opa zo of als we s aovonds in het donker rijden en zegt welke ster zou opa nu zijn??
   elke dag denk ik aan je er gaat geen dag voorbij .
   hoe kan dat nou? dat ik je smorgens weg breng met de ambulance voor een paar onderzoekjes en dat ik je daarna nooit meer zie.niet wetende dat je een dubbele longonsteking had en dat is fataal geworden voor je zieke lichaam ondanks dat het toch nog een paar jaar goed is gegaan met de nierspoeling.
   lieve pa ik mis je zo kon ik nog maar even je stem horen of je even horen fluiten of hoesten.

   liefs je dochter en kliendochters Maureen en Mirthe

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    hello, my father was also a Willem Kanis and I am now a Koopmans, this was so coincidental that I'm wondering if there is any family relationship? Hope you can understand english!

    Linda -
    5 juli 2004

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Hoi pa hier weer een berichtje van mij. Soms vraag ik me wel eens af hoe is het om daar boven te zijn en alle kommer en kwel te zien van beneden? Ik denk heel vaak aan je nog steeds gaat er geen dag voorbij en het is net of het allemaal steeds moeilijker gaat worden. Nou pa ik kom snel weer terug dikke kus ook van je kleinkinderen. Doei pa..........

    je dochter -
    9 maart 2004

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie