Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Willy Basch-de Jong

10-01-193629-12-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Chow Chow
    reactie 8   |   niet OK
    Beste familie,
    Gecondoleerd met het overlijden van Willy en sterkte toegewenst!
    Voordat Willy ons leerden kennen wisten wij al wie zij was.....en dat had alles te maken met de winkel in de
    Kerkstraat in Leerdam, Juwelier Basch! Niet dat de sieraden daar een rol in speelden maar wel hun Chow Chow Dapper die daar in de winkel lag. Deze leeuwachtige verschijning maakte op mij zo'n indruk dat ik al op jonge leeftijd wist dat ''als ik later groot was'' ik ook zo'n hond wilde. En toen wij trouwden in 1987 deed onze eerste Chow Chow een week later zijn intrede. Willy ging in die tijd pedicuren in onze straat en knoopte een praatje aan...wisten jullie dat ik ook een Chow Chow heb?? En of we dat wisten en vertelden wat bovenstaand geschreven staat. Zo ontstond ons contact dat vnl op straat plaatsvond. Toen wij onze tweede Chow Chow kregen en besloten dat we daar een nestje mee gingen fokken en dat tegen Willy vertelden ging het contact een stapje verder. Willy kwam iedere week een keer bij de pups kijken en zat op haar knieën in de werpkist te genieten van het grut. En als de pups zo'n zeven weken oud waren dan spraken we een avondje af en kwam Dick mee. En toen we een nest hadden en Dick al erg ziek was zijn we er op een zondagmiddag met twee pups naartoe gegaan om Dick nog een keer te laten genieten van hun geliefde ras. En toen we erachter kwamen dat we nog een gemeenschappelijke hobby hadden, zelf kleding maken, werden er ook uitstapjes naar de Lapjesmarkt gemaakt waar natuurlijk koffie drinken en lekker lunchen niet mochten ontbreken!
    Dit alles was al een paar jaar niet meer aan de orde.....Willy kon het niet meer. De aftakeling viel haar zwaar.....het leven is zo leuk niet meer zei ze steeds vaker.....maar gelukkig heeft Willy mooie herinneringen en wij aan haar! Lieve Willy rust zacht en we zullen jou nooit vergeten!

    Ap en Tjeda

    TJEDA - SCHOONREWOERD
    3 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • zijdeschilderen
    reactie 7   |   niet OK
    Lieve Netty, familie, vrienden, bekenden,
    Van harte gecondoleerd met het overlijden van Willy. Ik heb Willy leren kennen toen zij samen met Lilly bij mij op les kwam voor zijdeschilderen in Leerdam. Vanaf die tijd hadden we contact met elkaar. Zo heb ik ook nog haar man leren kennen. Tijdens de ziekte van Lilly was ons contact vrij intensief. Ook na mijn verhuizing ben ik Willy blijven bezoeken. De laatste jaren werd het leven steeds moeilijker voor haar. Ik heb veel met Willy aan lief en leed mogen delen. Deze herinneringen zullen mij dierbaar blijven.
    Hartelijke groet,
    Hilly Timmerman

    Hilly - Brielle
    3 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 6
    Rie

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rie - Meerkerk

    2 januari 2021

   • Sterkte met het verlies
    reactie 5   |   niet OK
    Gecondoleerd met het verlies van Willy.
    Ik heb haar gekend als een vriendelijke, hartelijke en gevoelige vrouw. Ze vond het prettig om het over haar familie te hebben, de leuke en de minder leuke herinneringen delen. En ze hield veel van haar overleden man. Graag vertelde ze over hem. Daar was ik altijd van onder de indruk.
    De laatste keer dat ik haar sprak dit jaar, vertelde ze dat het zwaar vond om oud te worden.
    Sterkte met het verlies!
    Hartelijke groet,
    Asha Srivastava-Dagevos

    asha - veldhoven
    1 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 4
    Adri en Ingrid

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Adri en Ingrid - Lemmer

    1 januari 2021

   • reactie 3
    Savita

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Savita - Lexmond

    1 januari 2021

   • Willy
    reactie 2   |   niet OK
    Beste familie. Langs deze weg wil ik u condoleren met het verlies van Willy. Haar mam Dick is een paar weken na mijn man overleden. We zaten dus in het zelfde schuitje en kregen mede daardoor een hechte band met elkaar. We zochten elkaar op, gingen samen winkelen, aten bij elkaar en met Willy was het altijd gezellig, we voelden elkaar aan, en hebben samen gehuild maar ook gelachen.De laatste keer dat ik bij haar was ging het echt niet goed met haar, en gaf ze ook aan dat het goed was zo. Ze heeft een goede beslissing genomen en is uit haar lijden verlost. Dat ze mag rusten in vredE 👏. Paula Laschet

    Paula - Meerkerk
    31 december 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 1
    rita

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    rita - leerdam

    31 december 2020

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.