gedenkplaats van

Wim Kok

Overleden op: 15-04-2014
   In het besef dat door zijn ziekte het afscheid in het verschiet lag, hebben wij met verslagenheid kennis genomen van het overlijden van onze collega Wim Kok. Wim is slechts 63 jaar geworden.

   Wim is gedurende 35 jaar bij Wifac werkzaam geweest, in de laatste jaren als accountmanager prepress en materialen in het midden en oosten van Nederland. Wij zullen ons Wim vooral herinneren als een vrolijke en betrokken Twent die van zichzelf en de organisatie het maximale eiste, maar altijd positief, zeer gepassioneerd en enthousiast zijn werk heeft verricht. Wim laat een grote leegte achter bij zijn familie, maar ook bij zijn collega’s.

   Op donderdag 17 april is er van 19.00 tot 19.30 uur gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen in aula Het Richtershuis, Jhr. von Heydenstraat 8 te Haaksbergen. De uitvaart vindt in besloten kring plaats. In plaats van bloemen stelt de familie een bijdrage aan KWF Kankerbestrijding op prijs. Hiervoor is in de aula een collectebus aanwezig.

   In dankbare herinnering wat hij voor ons bedrijf heeft betekend, zal Wim in onze gedachten blijven.

   Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, dochters, schoonzoons en kleinkinderen

   Wifac B.V.

   C.M. Otto
   algemeen directeur

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • 2015
    Wim is niet uit mijn gedachten
    reactie 1   |   niet OK
    Ook al is het al weer een jaar geleden dat Wim overleed, is hij niet uit mij gedachten. Soms hoor ik zijn nuchtere en droogkomische stem nog in mijn Hoofd. De wereld denderd door en Wim maakt daar geen actief deel meer van uit. Maar in mijn herrinering leeft hij voort.
    Wifac collega Wim van Dijk

    Wim Van dijk - Alphen aan den rijn
    15 april 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie