gedenkplaats van

Wim op het Veld

01-07-196520-05-2020
   Het overlijden van Wim betekent een enorm verlies voor onze organisatie en voor alle collega’s die zo intensief met Wim hebben gewerkt. We kenden Wim als een hele fijne betrokken collega, die het contact met iedereen in de organisatie zocht en daarbij enorm geliefd was. Hij was voor onze organisatie een pionier op de projectenmarkt waar wij vandaag de dag uitgegroeid zijn tot een hele belangrijke speler. We zijn Wim daarvoor enorm erkentelijk en hij laat daarbij, naast de mooie en fijne herinneringen aan hem, ook iets heel tastbaars achter in onze organisatie.
   Wij koesteren alle herinneringen aan Wim en sluiten hem in onze harten.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Je zal enorm gemist worden
    reactie 115   |   niet OK
    Lieve Wim,
    We hadden vaak een kort gesprekje bij de koffie automaat, we konden het met elkaar vinden. Wat ik vooral zag was dat je een geliefde en betrokken man je was binnen BSH. We zullen je daar enorm missen.
    Veel te vroeg ben je uit het leven gerukt. Ik wens de familie heel veel sterkte toe met het gemis van Wim.

    Coen - 's-Hertogenbosch
    11 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Wim,
    reactie 114   |   niet OK
    Wat blijft het onbegrijpelijk dat jij er niet meer bent en wat wens ik je familie veel sterkte om zonder jou verder te moeten gaan. Als uit de klei getrokken Groninger was ik meer dan 20 jaar geleden direct al gecharmeerd door die zachte g van je. Toegegeven, ik had wel eens moeite om je te verstaan, maar daar moesten we altijd wel om lachen. De laatste jaren kruisten onze paden zich niet zo veel meer op het werk. Dat maakt het gemis niet minder. Je blijft in mijn herinnering als een gulle, vriendelijke, lieve, gezellige maar ook heel gedreven collega, die zelf niet zozeer haantje de voorste hoefde te zijn, dat gunde je je klanten. Voor hen ging je door het vuur en je vroeg hetzelfde van ons. Wim, ik neem je afscheidswoorden ter harte om te genieten van het leven en niet tot later te wachten, want wat als er geen later is. En ja...de allerlekkerste spekjes van de BBQ horen zo zwart mogelijk te zijn:-). Liefs Irma

    Irma - Hilversum
    4 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • the last resort
    reactie 113   |   niet OK
    Beste familie,
    wat een pracht mens hebben jullie moeten laten gaan naar zijn 'last resort' en wat een geweldige collega zijn wij kwijt geraakt, gecondoleerd. Ook voor mij vele herinneringen aan de zeer betrokken en energieke Wim. Hij heeft ook mij al vroeg overtuigd van het belang van de projectenmarkt en ik was blij dat we op onze budgetreis naar München de goedkeuring kregen om de afdeling op te gaan bouwen. De glimoogjes van Wim toen de successen volgden zal ik nooit vergeten; 'dat heb ik je toch altijd gezegd', kon hij er triomfantelijk aan toevoegen. Bij het denken in kansen en levensgenieter zijn, was hij voor mij een voorbeeld. Heerlijk ouwehoeren met een glas in de hand zal zonder hem niet meer hetzelfde zijn. Ik ben blij en ontroerd geweest bij de ceremonie gisteren, waar we op afstand hem toch de laatste eer konden geven.
    Ik wens jullie heel veel sterkte toe.
    Jochem Ybema

    Jochem - Den Haag
    28 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Sandra Posthuma
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Sandra - Zoetermeer
    28 mei 2020
    reactie 112
   • Mooi herinnering aan Wim
    reactie 111   |   niet OK

    Tijdens bezoek aan de IFA 2018 Berlijn met klanten Robert en Frank, werd natuurlijk tijd genomen voor een biertje op een terras hartje Berlijn. Dat waren de momenten waar je zo enorm van kon genieten.

    Lieve Wim, bijna 25 jaar hebben we elkaar meegemaakt. Bij Willem van Rijn hebben we indertijd de start gemaakt met een heus Projecten Team waarin we in dezelfde rolverdeling samen werkten als de afgelopen periode. Ik vond het zo mooi dat ik vanaf midden 2018 weer als directe collega samen mocht werken met je na een paar jaar van elkaar gescheiden geweest te zijn. Dankzij jou is onze projectenactiviteit steeds verder uitgebreid en nu uitgegroeid tot een volwaardige en succesvolle activiteit binnen BSH Nederland.

    Ontzettend bedankt voor je collegialiteit, je ongebreidelde inzet maar ook je mooie verhalen in de hotelbar. Je heerlijke nuchterheid met een vleugje cynisme zo nu en dan maakten je tot een unieke mens en collega!


    Marco - Lunteren
    28 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Wim
    reactie 110   |   niet OK
    En vooral ook heel gezellig was je. Ik had weinig aanleiding nodig om tijd vrij te maken voor een zakelijke afspraak. Al snel wist je je passie voor je werk dan over te brengen en waren er drie gezellige uren voorbij. In alle hectiek en haast was dat heel prettig en dat mis ik Wim. We gaan je allemaal ontzettend missen en we zullen vaak aan je denken.

    Robert Dalenoort


    Robert - Vleuten
    27 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Afscheid van Wim
    reactie 109   |   niet OK
    Beste Anja,
    Via BSH hoorde ik van het overlijden van Wim. Ik ben hiervan erg geschrokken want ik wist helaas niet dat hij ziek was. Ik wil jou en de kinderen voor nu en voor in de toekomst heel veel sterkte wensen en hoop dat de goede herinneringen het verlies een beetje zullen verzachten. Ik ben inmiddels al een flink aantal jaren met pensioen, maar heb destijds veel jaren met Wim samengewerkt op de afdeling Bosch inbouwapparaten (KRT) van Willem van Rijn en BSH. Daarbij heb ik Wim ervaren als een zeer fijne en betrokken collega en we hebben ook altijd plezierig en collegiaal samengewerkt.
    Nogmaals veel sterkte en met hartelijke groet,
    Rienk Zevering

    Rienk - KOOG AAN DE ZAAN
    27 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste Wim,
    reactie 108   |   niet OK
    Wim,
    Ik heb je bij BSH pas leren kennen, vooral de laatste periode bij sales, eerst op de binnendienst, later in de buitendienst.
    Wat projecten betreft kon je jou altijd van alles vragen, jij had altijd overal wel een antwoord en/of oplossing voor.
    Verder vond ik het altijd erg leuk om het met je te hebben over onze gedeelde passie voor de Dakar rally te hebben.
    Jouw verlies is een onvervangbaar gemis, zowel als persoon maar ook zakelijk.
    Iedereen heel veel sterkte met het verlies van Wim.
    Wim, ik zal nog vaak op je proosten.

    Groetjes, Christiaan

    Christiaan - Ter Aar
    27 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Roland Van zanten
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Roland - Monster
    27 mei 2020
    reactie 107
   • Lieve Wim
    reactie 106   |   niet OK
    Lieve Wim,
    Heb je als vertegenwoordiger Bosch leren kennen toen je nog bij Beerens in Roggel werkte. Maar wat kwam ik jou eigenlijk vertellen, jij wist meer van de business dan ik. Later werden we collega’s bij Willem van Rijn. Heb je toen leren kennen als een echte Limburger, een levensgenieter en altijd bereid anderen te helpen of van kennis te voorzien. De laatste 15 jaar hebben we elkaar niet meer gezien maar jouw overlijden heeft me diep geraakt. Je was gewoon een hele fijne, oprechte, eerlijke persoon.
    Wens Anja, de kinderen en familie en vrienden heel veel sterkte in de komende periode met dit hele grote verlies.
    Anno Dirksen

    Anno - Perugia
    27 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie