gedenkplaats van

Wim op het Veld

01-07-196520-05-2020
   Het overlijden van Wim betekent een enorm verlies voor onze organisatie en voor alle collega’s die zo intensief met Wim hebben gewerkt. We kenden Wim als een hele fijne betrokken collega, die het contact met iedereen in de organisatie zocht en daarbij enorm geliefd was. Hij was voor onze organisatie een pionier op de projectenmarkt waar wij vandaag de dag uitgegroeid zijn tot een hele belangrijke speler. We zijn Wim daarvoor enorm erkentelijk en hij laat daarbij, naast de mooie en fijne herinneringen aan hem, ook iets heel tastbaars achter in onze organisatie.
   Wij koesteren alle herinneringen aan Wim en sluiten hem in onze harten.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Annique de Waard
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Annique - Den Haag
    25 mei 2020
    reactie 52
   • Maaike van Vonderen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Maaike - Alkmaar
    25 mei 2020
    reactie 51
   • Marilène Baay
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Marilène - Nootdorp
    25 mei 2020
    reactie 50
   • Ferry Koopman
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ferry - Zaandam
    25 mei 2020
    reactie 49
   • Sterkte en kracht toegewenst
    reactie 48   |   niet OK
    Beste familie en vrienden van Wim,
    In het werkzame leven bij BSH heb ik weinig contact met Wim gehad, maar altijd was hij vriendelijk naar collega's of mij en nam hij uit oprechte interesse de tijd om een praatje te maken. Hij gaf de indruk te genieten van zijn werk en het leven. Helaas is dat laatste voor hem en jullie veel te vroeg geëindigd.
    Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.
    Arjan Los

    Arjan - Zwaag
    25 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Heel veel sterkte
    reactie 47   |   niet OK
    Beste Familie van Wim,
    Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van Wim. Wat is het toch nog snel gegaan. Ik zal Wim herinneren als een lieve betrokken en vooral heel sociale collega. Net als veel collega's denk ook ik aan jullie in deze onvoorstelbaar moeilijke tijd.

    Veel sterkte. Corinne

    Corinne - Schiedam
    25 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Bedankt voor jouw expertise en collegialiteit
    reactie 46   |   niet OK

    Ik heb Wim leren kennen in 2009 bij het samengaan van Willem van Rijn en Siemens Nederland in wat nu BSH Nederland is.
    Als key account manager van o.a. Bribus en Bruynzeel, grote spelers op de projectenmarkt en heeft Wim mij laten zien hoe je met tact, geduld en doorzettingsvermogen succesvol kan zijn.
    Ook was hij sterk in het "buiten de box" denken zoals serviceconcepten en leaseconstructies. Samen hebben leuke projecten kunnen realiseren. Hoogtepunten waren de tweejaarlijkse Bouwbeurzen waarbij wij vooral samen met Bribus in 2017 zeer goed vertegenwoordigd waren.
    Het jaar daarvoor hebben wij met Bribus een fabrieksbezoek gebracht in München en verschillende attracties bezocht waarbij er altijd tijd was voor een lekker biertje. Ik kon toen met een gerust hart met pensioen gaan. Enkele foto's zijn bijgevoegd.
    Ik wens Anja en de kinderen veel sterke met het verlies van mijn favoriete Limburger.
    Ton Jelsma


    Ton - Zoetermeer
    24 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Sterkte
    reactie 45   |   niet OK
    Beste Anja & kinderen,
    Ook via deze weg wil ik jullie veel sterkte wensen met het overlijden van Wim, jouw man, jullie vader. Wim was zo blij toen hij de 1e keer het ziekenhuis verliet. Ik sprak hem er kort na en de hoofdpijn die hij had leek niet ernstig. Hij was zo opgelucht en ik ook met hem. Ondanks dat we elkaar aan de telefoon hadden leek het alsof twee volwassen mannen van opluchting een traantje wegpinkten. Blij, dat het mee leek te vallen. Een paar dagen later kwam de uitslag en ook dat gesprek zal ik niet snel vergeten. De impact hiervan was groot. De reis mocht helaas maar even duren. Vol vechtlust waren Anja en jij toen ik jullie bezocht. Nog een paar jaar quality of life, een bezoek aan jullie geliefde Griekse eiland met het gezin, het is helaas jullie niet gegund. Tijdens de lunch in Hoofddorp met het team wilde Wim erbij zijn, direct na de bestraling in Maastricht en ook had hij plannen om op het KRT event te komen. Het tekende Wim, niet willen opgeven, de contacten met zijn geliefde werk, BSH en collega's zolang mogelijk te willen vasthouden. Op de team kickoff in Nijkerk reisde Wim per taxi naar ons toe. Het was toen al heel zwaar voor hem. Het maakte indruk op iedereen. Niet alleen de heftigheid van wat deze ziekte met Wim deed, maar zeker ook zijn wil, zijn sterke wil, om ook dit nog te willen ervaren.
    In de wereld waarin Wim werkzaam was, de projectenmarkt, was Wim onze pionier. Altijd vol energie, met ideeën, het zien van kansen en vooral een fantastische netwerker die de BSH en ons team ook hielp om in deze markt successen te gaan boeken. Wim kon ontzettend goed luisteren, was een vertrouwenspersoon voor relaties en collega's en bundelde al die kennis tot nieuwe kansen. Ik heb ontzettend veel geleerd van Wim en voelde ieder gesprek de passie voor wat hij het liefste deed; het najagen van zoveel mogelijk orders binnen de projectenwereld en de concurrentie voor blijven. Wim, we zullen je ongelooflijk missen, als mens, als pionier, als kennisdrager, als fijne collega.
    Lieve familie, heel veel sterkte de komende tijd met het verlies van jouw man, jullie vader.
    Marc Asbeek Brusse

    Marc - Wilnis
    24 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • In blijde herrinering
    reactie 44   |   niet OK
    Beste Anja en familie,
    Wim kwam bij Willem van Rijn Huishoud-elektro in dienst op 1 juni 1997. Eén jaar voordat ik daar kwam werken. Ik heb dan ook vaak contact gehad met Wim in de diverse functies die hij door de jaren heen heeft uitgevoerd. Ik heb Wim leren kennen als een vriendelijke man met hart voor de zaak. Naar mijn idee ook wel een levensgenieter, wat dan nu zo in een korte periode tot een abrupt einde is gekomen.
    Het is niet te bevatten. Koester het verleden en hopelijk geeft het kracht voor jullie naar de toekomst.
    Erik Weijzig - HR Advisor

    Erik - Hoofddorp
    24 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Niet eerlijk
    reactie 43   |   niet OK
    Het is niet eerlijk, je had nog langer van het leven moeten genieten. Bedankt voor alle mooie momenten die we samen hebben gehad.
    Anja en familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

    Maerkus - Hoofddorp
    24 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie