Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Winod Ramcharan

06-01-196918-04-2015

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Ik ben ouder....
    reactie 16   |   niet OK
    Vandaag, 47 jaar geleden werd ik te water gelaten. Altijd jonger geweest dan jij. 3 en een half jaar jonger dan jij. Maar nu, nu kan ik dat niet meer zeggen, ik ben officieel 1 jaar ouder dan dat jij geworden ben. Raar idee, ben er nogal van de leg ervan.
    4 jaar, 3 maanden en 1 week zijn we verder. Is echt niet makkelijk geweest, en ik moet zeggen dat het nog steeds niet makkelijk is. Blijf het zeggen mensen die denken dat het na een jaartje ofzo minder is geworden, die sporen niet in hun bovenkamertje. Maar hé das mijn mening, wie ben ik. Volgend jaar wordt het helemaal lachen, dan gaat de renovatie, oh sorry, woningverbetering, beginnen. Het laminaat wat met veel gevloek is gelegd gaat weg, van het behang blijft waarschijnlijk weinig over, kortom er blijft weinig over van onze oude woonomgeving. herinneringen blijven alleen achter in je hart/hoofd niet meer in ons huis, wat dan eigenlijk mijn huis wordt. Dat is ook zo raar, we zijn best wel vaak verhuisd maar wel altijd samen, en nu nu wordt ons huis zo veranderd dat er niks van jou meer in zit. Alleen boven waarschijnlijk maar niet meer in de woonkamer. Als het aan mij zou liggen zou alles zo blijven, helaas heb ik er niks over te zeggen.

    wendy - rotterdam
    24 juli 2019

    Deel deze pagina:

   • 50 JAAR
    reactie 15   |   niet OK
    We zijn vandaag 6 januari met ze viertjes bij mekaar gekomen in jou huis om te
    gedenken dat je vandaag 50 jaar zou zijn geworden. helaas mocht je dat niet mee maken
    omdat te kunnen vieren. dus Wendy had dit ondanks deze toch bedompte dag dit
    als nog te doen voor jou .
    we missen je elke dag vooral met de feestdagen effe tukkie doen op de bank na het
    eten je vuurwerk wat je af stak op oudejaars avond was altijd gezellig.
    we zijn blij dat je bij ons gezin behoorde. Be Dankt vooralles.
    Pa en Ma

    paul en floor - rotterdam
    6 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Abraham
    reactie 14   |   niet OK
    6 januari, drie koningen, je zei altijd je vriend is een koning. Ja tuurlijk schat, wat jij wil.
    Dit jaar zou je 50 zijn geworden, met een grote Abraham in de tuin, wat je natuurlijk geweldig vond (not). Heerlijk vond ik dat, jou pesten, je wilde dat het niet gevierd ging worden. Helaas zal je voor altijd 46 jaar, 3 maanden en 12 dagen blijven. Zondag gaan we met een hele kleine groep je herdenken, hapje en drankje doen. Vier jij je feestje boven met je mams dan doen wij het in klein beneden

    wendy - rotterdam
    5 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Tijd
    reactie 13   |   niet OK
    In totaal 1.250 dagen
    ofwel 178,57 weken
    ofwel 41,03 maanden
    ofwel 3,42 jaren
    Of beter gezegd, zolang ben je niet meer bij ons.
    Het lijkt veel korter, alsof je gisteren bent overleden ipv bovenstaande.
    Wennen, nee dat doet het nog steeds niet
    En dat plekje? Nee ik kan dat pokkeplekje maar niet vinden, mensen die zoiets zeggen moeten dat toch maar eens uit gaan leggen, waar dat plekje dan is.
    Verwerkt? Nee dat doe je toch met afval niet met een overleden persoon.
    Het kost tijd. Joh echt waar, goh hoelang zou zoiets duren? Voor sommige uren, dagen of een paar weken? Nee hoor ik ben er nog steeds volop mee bezig.
    Heb je al een nieuwe vriend? Nee en dat was ik ook niet van plan
    Ja maar je bent nog zo jong. Ja en, is een nieuwe vriend de oplossing om je weer "normaal" te voelen?
    Ach en zo modder ik maar lekker aan, ik kom er wel dankzij dierbare mensen om mij heen. Die personen weten wel wie ik bedoel xxx

    Wendy -
    19 september 2018

    Deel deze pagina:

   • Valentijnsdag
    reactie 12   |   niet OK
    Daar deden wij niet aan. Alleen 14 februari 2015 kreeg ik een bos rozen met een hartje niet wetende dat dat mijn laatste bos rozen zou zijn die ik zou krijgen. Het hartje heb ik nog steeds. Vandaag toen ik boodschappen ging doen zag ik een lijkwagen en 1 volgauto. Dezelfde kleur die jij ook had en ook wij hadden 1 volgauto. En zo gaan de dagen weer voorbij. Verjaardagen en feestdagen die eigenlijk nooit meer hetzelfde worden.

    Wen - Rotterdam
    14 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    Maar dat waren vooral de spanningen. Gelukkig mocht ik naar huis maar dit was toch wel weer iets wat ik liever had overgeslagen

    Wen - Rotterdam
    25 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • .
    reactie 10   |   niet OK
    Tja, wat zal ik zeggen.
    Gisteren doorgestuurd naar spoedeisende hulp. Kwamen genoeg herinneringen op me af. Geen leuke maar dat krijg je denk ik toch niet zo snel daar. Toen in de behandelkamer waar mn lieve ma en je zoon elke x in lachen uitbarstte

    Wen - Rotterdam
    25 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • oud en nieuw
    reactie 9   |   niet OK
    988 dagen
    141,14 weken
    32,43 maanden
    2,7 jaar
    of wel 2 jaar 8 maanden en 13 dagen.
    3e Oud en nieuw zonder jou, jij degene die niet kon wachten tot 24.00 om vuurwerk af te steken. 2 x Heb ik vuurwerk afgestoken, maar dit jaar gaat er 1 vuurpijl de lucht in, of misschien 3. Dat is alles, misschien volgend jaar weer vuurwerk maar dit jaar geen puf voor. Ik hoop dat 2018 een rustig jaar wordt maar ik denk het niet. Groot onderhoud staat gepland voor ons huis moeten er minstens 5 weken uit. Best wel confronterend wetende dat het laminaat met de v-groef door jou gelegd was, er uit moet omdat de vloeren vervangen gaan worden. Ook het behang zal daarna vernieuwd moeten worden, het wordt dus een nieuw oud huis. Weet niet of ik dat zo leuk gaat vinden, nu ik hier zo neerzet. Maar we gaan het wel zien volgend jaar. Eerst oud en nieuw doorkomen en dan volgende week jouw verjaardag

    wendy - rotterdam
    31 december 2017

    Deel deze pagina:

   • 2 Jaar en 7 maanden
    reactie 8   |   niet OK
    Vandaag 2 jaar en 7 maanden, en precies op een zaterdag.
    Heel de week al van de leg.
    Wennen doet het nog steeds niet, verdriet wordt anders, heimwee en het missen wordt erger, maar we doen ons best. Als ik zo kijk naar die 108 weken zonder jou is er weer veel gebeurd maar dat weet je toch he, nooit een moment rust. Maar dat wil ik wel, gewoon ff een jaar of langer een normaal ritme hebben zonder rare, ingrijpende dingen, dat lijkt me zo heerlijk. Maar de feestdagen komen er weer aan :-(, het liefst zou ik gewoon op 22 december tot half januari gaan slapen maar helaas dat gaat niet hoe graag ik dat ook zou willen en slapen gaat nog steeds bagger.


    wendy - rotterdam
    18 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Yes ik heb het gehaald. Mn rijbewijs. 6 dagen voor je overlijden hadden we het over de auto. Ja wat moet ik ermee als je er niet meer bent. Je zei: je kan 2 dingen doen, of je haalt je rijbewijs of je verkoopt 'm. In de dagen na je dood was dat echt het laatste waar ik aan dacht. Maar hij kostte wel geld. Dan maar in de opslag en dan rustig er over nadenken. En dan is dit het resultaat. In 1x mn theorie, ttt en praktijk gehaald. En verdomd ik zeg het nooit over mezelf maar ik ben trots op mezelf. Ik doe het toch ff. Na het verlies van jou en in maart mn baan flik ik het wel. Maar nu wil ik rust. Eventjes niks meer. In gedachten hoor ik je al zeggen. Blijf van m'n stoel en blijf van die radio af. En toch ergens weet ik dat je trots op mij zou zijn. En ook wel lachend zou zeggen Jezus moet ik eerst dood gaan voor je je rijbewijs heb.

    wendy - rotterdam
    11 juli 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.