gedenkplaats van

Winod Ramcharan

06-01-196918-04-2015

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Valentijnsdag
    reactie 12   |   niet OK
    Daar deden wij niet aan. Alleen 14 februari 2015 kreeg ik een bos rozen met een hartje niet wetende dat dat mijn laatste bos rozen zou zijn die ik zou krijgen. Het hartje heb ik nog steeds. Vandaag toen ik boodschappen ging doen zag ik een lijkwagen en 1 volgauto. Dezelfde kleur die jij ook had en ook wij hadden 1 volgauto. En zo gaan de dagen weer voorbij. Verjaardagen en feestdagen die eigenlijk nooit meer hetzelfde worden.

    Wen Snoek - Rotterdam
    14 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    Maar dat waren vooral de spanningen. Gelukkig mocht ik naar huis maar dit was toch wel weer iets wat ik liever had overgeslagen

    Wen . - Rotterdam
    25 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • .
    reactie 10   |   niet OK
    Tja, wat zal ik zeggen.
    Gisteren doorgestuurd naar spoedeisende hulp. Kwamen genoeg herinneringen op me af. Geen leuke maar dat krijg je denk ik toch niet zo snel daar. Toen in de behandelkamer waar mn lieve ma en je zoon elke x in lachen uitbarstte

    Wen . - Rotterdam
    25 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • oud en nieuw
    reactie 9   |   niet OK
    988 dagen
    141,14 weken
    32,43 maanden
    2,7 jaar
    of wel 2 jaar 8 maanden en 13 dagen.
    3e Oud en nieuw zonder jou, jij degene die niet kon wachten tot 24.00 om vuurwerk af te steken. 2 x Heb ik vuurwerk afgestoken, maar dit jaar gaat er 1 vuurpijl de lucht in, of misschien 3. Dat is alles, misschien volgend jaar weer vuurwerk maar dit jaar geen puf voor. Ik hoop dat 2018 een rustig jaar wordt maar ik denk het niet. Groot onderhoud staat gepland voor ons huis moeten er minstens 5 weken uit. Best wel confronterend wetende dat het laminaat met de v-groef door jou gelegd was, er uit moet omdat de vloeren vervangen gaan worden. Ook het behang zal daarna vernieuwd moeten worden, het wordt dus een nieuw oud huis. Weet niet of ik dat zo leuk gaat vinden, nu ik hier zo neerzet. Maar we gaan het wel zien volgend jaar. Eerst oud en nieuw doorkomen en dan volgende week jouw verjaardag

    wendy snoek - rotterdam
    31 december 2017

    Deel deze pagina:

   • 2 Jaar en 7 maanden
    reactie 8   |   niet OK
    Vandaag 2 jaar en 7 maanden, en precies op een zaterdag.
    Heel de week al van de leg.
    Wennen doet het nog steeds niet, verdriet wordt anders, heimwee en het missen wordt erger, maar we doen ons best. Als ik zo kijk naar die 108 weken zonder jou is er weer veel gebeurd maar dat weet je toch he, nooit een moment rust. Maar dat wil ik wel, gewoon ff een jaar of langer een normaal ritme hebben zonder rare, ingrijpende dingen, dat lijkt me zo heerlijk. Maar de feestdagen komen er weer aan :-(, het liefst zou ik gewoon op 22 december tot half januari gaan slapen maar helaas dat gaat niet hoe graag ik dat ook zou willen en slapen gaat nog steeds bagger.


    wendy snoek - rotterdam
    18 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Yes ik heb het gehaald. Mn rijbewijs. 6 dagen voor je overlijden hadden we het over de auto. Ja wat moet ik ermee als je er niet meer bent. Je zei: je kan 2 dingen doen, of je haalt je rijbewijs of je verkoopt 'm. In de dagen na je dood was dat echt het laatste waar ik aan dacht. Maar hij kostte wel geld. Dan maar in de opslag en dan rustig er over nadenken. En dan is dit het resultaat. In 1x mn theorie, ttt en praktijk gehaald. En verdomd ik zeg het nooit over mezelf maar ik ben trots op mezelf. Ik doe het toch ff. Na het verlies van jou en in maart mn baan flik ik het wel. Maar nu wil ik rust. Eventjes niks meer. In gedachten hoor ik je al zeggen. Blijf van m'n stoel en blijf van die radio af. En toch ergens weet ik dat je trots op mij zou zijn. En ook wel lachend zou zeggen Jezus moet ik eerst dood gaan voor je je rijbewijs heb.

    wendy snoek - rotterdam
    11 juli 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Wordt niet vergeten

    paul en floor snoek - rotterdam
    6 oktober 2016

    Deel deze pagina:

   • wendy snoek
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    wendy snoek - rotterdam
    18 juni 2016
    reactie 5
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Vandaag is mn vader jarig, de eerste waar je niet bij zal zijn. Tenminste vorig jaar was je er ook niet bij maar leefde je nog wel. Vandaag zou ook je moeder jarig zijn, maar die viert haar verjaardag samen met jou daarboven. Over 9 dagen zal het een jaar zijn. 365 moeilijke dagen. Op zn rotterdams gezegd 365 kut dagen. Het is nog steeds niet makkelijk en dat zal het denk ik ook niet worden.

    wendy snoek - rotterdam
    9 april 2016

    Deel deze pagina:

   • Je verjaarnietdag
    reactie 3   |   niet OK
    Vandaag je eerste verjaarnietdag...
    Leon en ik hebben net een vuurpijl voor je afgestoken. Niet eerlijk want je had er gewoon bij moeten zijn. Maar zoals Leon het mooi zegt, je bent bij ons, in ons hart. Nog steeds is het niet te bevatten dat je er echt niet meer ben. Nog heb ik soms het gevoel dat je zo deur komt binnen lopen en zeg: wat heb je klaargemaakt.
    Alles alleen moeten doen, begrijp me niet verkeerd ik heb hele lieve mensen in mn omgeving maar dat is het niet. Je had pas moeten gaan rond je 90e ofzo niet op je 46e. Je had nog opa moeten worden, en met mij strompelend boodschappen moeten doen.
    Maar het is zoals het is, niemand kan daar iets veranderen helaas

    wendy snoek - rotterdam
    6 januari 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie