gedenkplaats van

Wolter Feenstra

14-06-193021-05-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Hilde Hazenberg
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Hilde - Pijnacker
    3 juni 2020
    reactie 16
   • Gecondoleerd
    reactie 15   |   niet OK
    Beste familie Feenstra,
    Gecondoleerd met jullie verlies.
    Ook ik heb mooie herinneringen aan dhr. Feenstra in de tijd dat ik hem mocht verzorgen. Dhr. starten de dag het liefst met klassieke muziek (orgel) en vertelde daar dan veel over of je er van hield of niet.
    Dhr. Feenstra sprak ook over zijn geloof in God, dit was zijn houvast en deelde dit graag met met anderen.
    Ook vertelde hij met veel liefde en trots over zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen!
    Heel veel sterkte toewenst met het verlies van jullie (schoon)vader en opa. Een mooi afscheid toegewenst.
    Hartelijke groeten,
    Marloes Lekkerkerk

    Marloes - Pijnacker
    29 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 14   |   niet OK
    Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.
    Martin en Geralda Miog.

    Martin - Leidschendam
    28 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste familie Feenstra,
    reactie 13   |   niet OK
    We lazen het bericht van het overlijden van jullie (schoon)vader, opa en overgrootvader in de Telstar. Bij deze willen we jullie condoleren met het verlies. Wij herinneren de heer Feenstra als op enorm positief ingestelde man, die altijd in was voor een praatje en betrokkenheid toonde. Jullie zullen hem missen. We wensen jullie veel sterkte toe voor de komende tijd. Peter en Tineke Compagne .

    Peter en Tineke - pijnacker
    28 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Wilma Abbink
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Wilma - Pijnacker
    27 mei 2020
    reactie 12
   • Lieve groet aan Dhr Feenstra
    reactie 11   |   niet OK
    Allerbeste familie Feenstra,
    Gecondoleerd met het overlijden van Uw vader, schoonvader, opa. Als vrijwilligers van de Weidevogelhof hebben wij vele activiteiten & busritjes met Dhr. Feenstra meegemaakt. Altijd een vriendelijk woord & waardering voor ons. We zullen hem missen! Wij wensen U allen veel sterkte toe.
    Koos & Marianne Oudshoorn-Rutten

    Marianne - Pijnacker
    26 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Heel veel sterkte toegewenst
    reactie 10   |   niet OK
    Familie Feenstra,
    "Dat vele mooie herinneringen het verdriet en gemis wat mogen verzachten"
    Wij willen jullie allen heel veel sterkte toewensen met het verwerken van het verlies van jullie (schoon)vader en opa. Een mooi afscheid toegewenst. Dat lijkt ons best lastig in deze bijzondere tijd en met zo'n grote familie maar dat zal zeker goed komen bij jullie. Wij herinneren ons jullie (schoon)vader en opa als een zeer hartelijke man.

    Een lieve groet van Peter en Petra van der Jagt

    Peter en Petra - Ridderkerk
    25 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • José en Lieuwe Westerhoff
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    José en Lieuwe - Pijnacker
    25 mei 2020
    reactie 9
   • Veel warme herinneringen...
    reactie 8   |   niet OK
    Beste familie Feenstra,
    Wat een verdrietig bericht. Gecondoleerd met jullie verlies. Voor de komende tijd wens ik jullie veel kracht en sterkte toe. Helaas kon ik jullie vader/opa de laatste jaren maar heel af en toe bezoeken, maar wil nu toch even afscheid van hem nemen. Online ga ik dat donderdag ook zeker doen.

    Lieve meneer Feenstra,
    Toen mijn nichtje mij liet weten dat u overleden was, dook ik gelijk in de herinneringen. Wat zijn er daar veel van en wat hebben we een gezellige uurtjes gehad op de dinsdagen en vrijdagen, de jaren dat mijn moeder op unit 1 van de Kwartel woonde. Uw verhalen waren onderhoudend en vaak interessant, uw humor bij tijden inspirerend , maar vooral uw wijze zwijgen heeft indruk op me gemaakt in die tijd.

    Op dinsdag kwamen Sjef en de gaai mee en nam Sjef u mee uit wandelen. Net twee ondeugende kwajongens op pad, want jullie kwamen altijd lachend en tevreden terug. Vaak bleef het een beetje de vraag wat jullie allemaal uitgespookt hadden en kregen we als antwoord op de vraag een grijns en een lach van allebei. Dikke pret gehad dus.
    Op vrijdag maakten we het gezellig en keuvelden we de dag door, met links en rechts een grap. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, zoals u zei.

    Op feestdagen genoot u altijd van de sfeer en de maaltijden, die we verzorgden. Maar een koud buffet vond u niet echt een vervanging voor een warme maaltijd, zelfs niet als de mussen van het dak vielen, dus we aten het als lunch. IJs was echter zomer en winter welkom, daar lustte u wel pap van, heeft u me vaak verteld.

    Herinneringen genoeg, zoals de keer dat u, bij gebrek aan een wandeling, dik ingepakt op het terras zat en op de ruit tikte als een roodborstje omdat het begon te regenen. Ik was bezig de huiskamer op te leuken in verband met de aankomst van Sinterklaas in Nederland en u vond het leuk om te helpen. Vanuit de rolstoel klonk het: “iets meer naar rechts, iets omhoog, tikkeltje naar beneden, klein stukje naar links”. Tot ik met lamme armen een blik over mijn schouder wierp en een dikke grijns en glimmende oogjes zag. U vond het heerlijk om te plagen en ook toen nam u me behoorlijk in het ootje en genoot er met volle teugen van. Het was een vrolijke middag met z’n tweetjes.

    Met carnaval kwam ik meestal in een rare outfit aan op de unit. Als jullie bijgekomen waren van de verbijstering en uitgelachen waren, had u altijd wel wetenswaardigheden of verhalen, waar iedereen met genoegen naar luisterde. Een keer gooide Debora de serpentines over u heen en gaf u het droge commentaar: “Dat had ik nou nooit gedacht, dat ik op deze leeftijd nog versierd zou worden door een jonge meid”. Veel humor, wijze woorden en een liefdevolle bejegening naar mensen. Dat was u in een notendop.

    Lieve meneer Feenstra, ik wens u een goede laatste reis naar huis en denk met liefde en plezier aan u terug.
    Dineke-Breda


    Dineke - Breda
    25 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    IK wens jullie heel veel sterkte toe , en heb mooie herinneringen aan de periode dat we hem hebben gekend. hartelijke groet,
    Ria Muit-van Pelt
    Pijnacker

    W.C. - Pijnacker
    25 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie