Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Wouter de Jong

11-05-198327-07-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Foto
    reactie 39   |   niet OK

    ❤️ - ❤️
    8 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 38   |   niet OK

    ❤️ - ❤️
    4 januari 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 37   |   niet OK
    Voor altijd in ons hart ❤️

    ❤️ - ❤️
    4 januari 2023

    Deel deze pagina:

   • In gedachte
    reactie 36   |   niet OK

    Wouter,
    Wat een vreselijk nieuws kreeg ik te horen in mijn vakantie. En nu weken later nog altijd niet te bevatten. We kwamen elkaar regelmatig tegen op bijeenkomsten of beurzen. Altijd leuk, gezellig en ook serieus. We gingen samen naar Australie waar o.a. deze foto is gemaakt.
    Die foto koester ik nu en wil hem graag delen. Veel sterkte voor je vrouw en je kinderen.
    Vaarwel
    Arie Meeuwissen


    Arie - Prinsenbeek
    30 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Willem je broer
    reactie 35   |   niet OK
    Lief broertje… Toen ik dit afgelopen maandag in je slapende toestand tegen je zei verscheen er een duidelijke glimlach rondom je mondhoeken
    Voor mij een momentje dat ik kan koesteren in de nagedachtenis aan jou

    Toen je net iets ouder dan een baby was vond ik het fijn als jij… mijn kleine broertje bij me op schoot zat… alleen bleek dit steeds weer een gevaarlijke onderneming te zijn… je kon onverwachts keihard je hoofd naar achter slaan…
    Misschien is het wel daarom dat ik pas sinds kort weer met babyachtige mensjes op schoot durf te zitten

    Sinds jij erbij bent gekomen waren we vier sterk… samen groeiden we op… in vele mooie tijden en ook uitdagende… we waren nogal een stel bij elkaar
    Als we op een zomeravond in de tuin het avondeten nuttigde kon dit zomaar door geruzie geluidsoverlast veroorzaken bij de buren… Pa en Ma natuurlijk niet blij
    Maar door alles heen waren wij met zijn vieren echte broers en zus!

    Jij was de meest laconieke van ons allemaal… een vrolijke, goedlachse en onbezorgde jongen… Op een gegeven moment hebben we allemaal… jij als laatste het ouderlijk huis verlaten om ons eigen leven op te bouwen

    We hebben elkaar minder gezien maar er is altijd een mooie band geweest
    Nu achteraf wenste ik dat ik meer tijd met je had kunnen spenderen… maar dat is logisch en tegelijkertijd berust ik mij en geniet ik van alle mooie herinneringen

    Wouter ik ben altijd heel trots op jou geweest… vaak schepte ik op…
    Ik vertelde dan dat jij voor je stageopdracht een machine hebt ontworpen die over de hele wereld wordt gebruikt
    Voor je werk reisde je letterlijk de planeet over… van Amerika naar Moskou, Australië en verschillende landen in Europa.
    Zonder twijfel neem ik aan dat je goed was in wat je deed.

    Ik zou wel willen horen van je collega’s hoe je was op je werk, wat je voor elkaar wist te krijgen en hoe zij naar jou keken. Ik weet zeker, wanneer ze dan de verhalen vertellen… er bij mij een groot gevoel van trots zal zijn.

    We deelde de liefde voor mooie auto’s… Op een dag kwam ik bij je om mijn nieuw verworven BMW 3 serie te laten zien… en wat gebeurt er… Jij komt even later met een 5 serie aanzetten… sjonge dacht ik… en tegelijker vond ik het mooi
    Je wist het dan net effe beter te regelen dan ik… maar het maakte me trots!

    Afgelopen week zaten we te praten over de muziek die je maakte… Asther leerde van je om te luisteren naar details in de muziek. Ik vond het gewoon lekker… lekker hard… mooie specie geluidjes. Samen met Erik zag je hoe de discotheek A20 uit z’n dak ging als jou muziek werd gedraaid.

    Ik weet zeker dat als we nu een plaat van je zouden draaien… we allemaal los zouden gaan… gewoon om je leven te vieren! Ik denk zelf dat pa voor één keer effe zijn voeten zou losgooien op jouw housemuziek

    Ik heb groot respect voor alles wat je in de laatste jaren voor elkaar hebt gekregen… Je deed het gewoon en pakte je kansen!
    Menselijk gezien is het onbegrijpelijk dat het nu allemaal zo gelopen is


    Wat een strijd moest je strijden deze maanden… je kreeg de ene mokerslag na de andere… zonder klagen en zonder boosheid zocht je steeds weer de rust… en je was ook bij machte… ondanks de voor mij ondenkbare strijd… die rust te vinden

    Toen ik op de donderdag bij je kwam nadat je woensdag hoorde over de kwade cellen in je ruggevocht ervaarde ik een enorme vrede bij jullie thuis…
    Ik was diep onder de indruk

    Wouter je was dapper genoeg om te kiezen voor rust
    Je koos ervoor niet een medische weg te gaan zonder perspectief
    Maar je legde je leven in de handen van God
    Je hebt vastgehouden aan Jezus… je hebt je geloof behouden
    Het is de HEERE die rust geeft temidden van de grootste storm

    Hebreeën 4:9-11 De echte rust moet nog komen voor het volk van God. Want als je Gods nieuwe wereld binnengaat, dan mag je uitrusten van al je werk. Net zoals God uitrustte van Zijn werk. Laten wij dan ons uiterste best doen om dat land van rust binnen te gaan! Laten wij vasthouden aan ons geloof!

    Voor jou is de tijd van deze belofte gekomen… jij bent in het land van rust
    Je hebt hard gewerkt… je hebt alles gegeven voor je vrouw en kinderen
    Je hebt gedaan wat je kon… je hebt het goed gedaan!
    Ik ben trots op jou mijn kleine broertje…
    Geniet van de rust!
    Willem je broer

    Willem - Rotterdam
    27 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Wouter
    reactie 34   |   niet OK
    Beste Wouter,

    Ik heb je niet gekend, maar ik ken je ouders. Je vader heeft regelmatig in onze kerkgemeente gesproken.
    Toen ik hoorde van je overlijden, je overlijdenskaart met je foto er op zag, dacht ik het een gemis is dat ik je niet gekend heb.
    Ik wens je vrouw, je kinderen, je ouders en iedereen die van je houdt, heel veel sterkte. Het missen gaat nooit over, hooguit wordt het draaglijker voor ze. Ik wens ze Gods nabijheid.

    Jan - Bergen op Zoom
    24 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Ik ga je missen kerel!
    reactie 33   |   niet OK

    Lieve Wouter,

    Het blijft onwerkelijk. Ineens ben je er niet meer. Het is allemaal zo snel gegaan, ik kan het nog niet bevatten.

    We hebben samen gave, leuke, maar ook moeilijke tijden gekend. Ik ken niemand in mijn vriendenkring langer dan jij; 37 jaar lang! We zijn samen opgegroeid en hebben elkaar nooit uit het oog verloren. Toch hadden we ook tijden waarin onze vriendschap bekoeld was. Het mooie was dat als we elkaar dan weer opzochten dat het ook weer binnen 1 minuut als vanouds was. We kennen elkaar lang en kennen elkaar goed, zonder elkaar wekelijks te zien. Het maakte er onze band en relatie niet minder om. Ik wist wat ik aan je had en andersom. De vele lunches die we samen hadden, juist in ons drukke bestaan, zowel zakelijk als privé. Maar ook verder terug in de tijd dat we samen op stap gingen als jonge honden. We hebben toen heel veel gelachen (en ik kan er nog steeds om lachen wat we allemaal beleefd hebben).
    Of toen we nog een stuk jonger waren (we waren een jaar of 5), na de kerk, lopen over de auto van je vader… “Ja dat mag altijd van m’n vader…” hoor ik je nog zeggen…...tot dat je moeder ons zag. Boos dat je ouders waren. En jij maar ontkennen dat je gezegd had dat het wel mocht. En maar beweren dat jij nog tegen mij zei dat ik er mee moest stoppen. En volhouden dat jij alleen maar op de achterklep zat. Ik kon je toen wel wat aandoen 😊.

    Zeker de tijd van de onze muziekgroep ‘The Mystic Boys’ zal ik nooit vergeten. Wij drie-en; jij, ik en Jaco. Echt drie hele goede DJ’s 😊; DJ W Jong (Dabbeljoe Jang), DJ Jojo, DJ Noordam. Oh wat zouden wij bekend worden!

    Wout, we hebben gekke dingen gedaan, maar ik vind het zo mooi om te zien wat je uiteindelijk bereikt hebt in je leven. Een prachtig gezin, mooie baan en je positieve persoonlijkheid.

    Ik zal onze serieuze en minder serieus gesprekken en lunches gaan missen.

    Ik zeg bewust ‘TOT ZIENS’, we gaan elkaar namelijk weer ontmoeten!
    Liefs Joël


    Joël - Maassluis
    18 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • 8 mei
    reactie 32   |   niet OK

    Deze foto is gemaakt tijdens een zoom overleg op 8 mei. Een van de vele tijdens de Corona tijd. Wouter met zijn grote lach op zijn gezicht, zoals hij alleen kon lachen. Zo kort geleden nog maar.

    Sterkte,

    Paul Arkesteijn


    Paul - Wateringen
    18 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Mijn kleine broertje
    reactie 31   |   niet OK
    Wouter, mijn lieve kleine broertje,
    Zo zorgzaam, krachtig, sociaal, kalm, helder, vriendelijk, handig, intelligent, eigenwijs, strijder en zoveel meer…….
    Jij bent de liefste van ons vieren.
    Maar niet de meest bescheiden in de goede zin van het woord.
    Als we met heel de familie uiteten gingen, zei jij:” Pa doen we voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht”? “Lekker wijntje erbij”?
    Jij was een levensgenieter, mooi stukje vlees van de barbecue, dan stond je te stralen, als het gelukt was zoals jij in je hoofd had en natuurlijk een lekker bubbeltje, wijntje, limoencello erbij.
    Er is een periode geweest dat je pa altijd bij zijn voornaam noemde, “heey Jan” of “heey Jantje”en pa zei dan:” Ik wil niet dat je dat zegt” en dan zei jij: “Oké Jan”!
    Maar jij kon het maken.
    En zo zullen we met onze herinneringen jou in leven houden.
    Zoals Erik zei: “Als familie komen we hier door heen met Wouter altijd in gedachte bij ons. Laat de kracht die Wouter getoond heeft de afgelopen weken voor ons een voorbeeld zijn”!
    En zo is het, echt apetrots op jou.
    Broertje jij bent nu in de hemel waar het goed is en je rust hebt.
    Als de tijd daar is zullen we elkaar weer zien en knuffelen
    Voor nu moet ik je loslaten maar je bent voor altijd in mijn hoofd en hart!
    Till we meet again
    Je zussie

    Margreet - Maassluis
    12 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 30   |   niet OK
    Lieve Wouter,
    nog steeds denk ik- je komt door die deuren heen weer op de zaak.....
    met altijd een glimlach op je gezicht en nooit te vergeten ''Mogguh'' te zeggen.
    altijd zal je in ons gedachten blijven.
    rust zacht lieve Wouter.
    Heel veel sterkte Marjolein,Flynn & Nola.
    Sema
    Svensson.

    Sema - Hellevoetsluis
    7 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.