gedenkplaats van

Youp Laarakkers

27-06-199210-01-2018
   Met verslagenheid en groot verdriet delen wij u mee dat Youp Laarakkers, onze gewaardeerde collega en zeer positief en bijzonder mooi mens, op 10 januari 2018 is overleden. Hij is 25 jaar geworden, stond in de bloei van zijn leven en was onderweg naar veel meer.

   We wensen zijn familie, vrienden en iedereen die heeft mogen genieten van een deel van Youp zijn korte leven, de kracht toe om het leven weer op te pakken, zoals Youp dat ook gedaan zou hebben.

   Positief en vol enthousiasme.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Foto
    reactie 30   |   niet OK

    Perry Hutten - Tilburg
    19 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Faith Ibrahim
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Faith Ibrahim - Nieuwkoop
    19 maart 2018
    reactie 29
   • Maat
    reactie 28   |   niet OK
    Youp,
    ik heb veel goede herinneringen aan onze tijd op het Montessori. Er werd veel gelachen, en we waren er voor elkaar. Weet je nog muziek luisteren tijdens Economie? Of lekker naar het park gaan daar chillen.
    In al m'n herinneringen word er vol gelachen.. En nu ben je er niet meer.... En ik kom niet uit m'n woorden. Ik ga je missen.
    Rust zacht mijn vriend

    Onno van Havelte - Arnhem
    13 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 27   |   niet OK

    Elisa Burger - Groningen
    29 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 26   |   niet OK

    Elisa Burger - Groningen
    29 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 25   |   niet OK

    Elisa Burger - Groningen
    29 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Youp..
    reactie 24   |   niet OK
    Lieve mooie Youp,
    Waar moet ik beginnen...
    Ik heb je mogen leren kennen tijdens het werken bij Huski. Dat was helemaal je plek. Een man met een enorme passie voor alles wat buiten te maken had, die ook precies wist hoe hij om moest gaan met jongeren. Prachtig om te zien. Je was een man die vertrouwen kon geven, daar was je echt goed in. Het was je natuurlijke jij, puur en eerlijk. Je wist mensen precies op de goede manier te benaderen, te inspireren en ze te geven wat ze nodig hadden. Prachtig mens!
    Al snel bleek dat wij een goede klik hadden. Ik was graag bij je in de buurt en we zochten elkaar veel op. Fietsen repareren in de schuur, althans, jij repareerde en ik keek toe, ha! Goede gesprekken met op de achtergrond onze favoriete Racoon liedjes, dat vergeet ik nooit. Hieruit volgde een periode van uren trein reizen en jij uren rijden in je favoriete bakkie. We hebben een ontzettend leuke tijd gehad, we voelden van alles voor elkaar, het was fijn! We hebben mooie dingen gedeeld en toffe dingen gedaan. De dag bij de TT in Assen, samen met Mitchel en Marije, was heerlijk. De motoren liefde deelden we en we hebben ons ogen uit gekeken. Bioscoopjes, biertjes en wandelen bij de posbank. Al deze herinneren zitten diep in mij. Je was een heerlijk mens om bij te zijn.
    De laatste tijd hadden we weinig contact, daardoor kwam het nieuws wat ik twee weken geleden kreeg als een schok. Jij?! Ik begreep er niks van en doe dat nog steeds niet. De grootste levensgenieter mocht niet verder, het leven is ongelofelijk oneerlijk.

    Youp, ik proost op jou bij elke la chouffe die ik drink en ik geniet van elke berg die ik zie een beetje extra. Kus Elisa.

    Elisa Burger - Groningen
    29 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Nog niet zo lang
    reactie 23   |   niet OK
    Youp,
    We kenden jou nog niet zo lang, maar lang genoeg om te zeggen dat het ons toch wel schokte toen we hoorde dat jij niet meer onder ons bent. In die korte tijd, tijdens de rook pauzes bij de Radboud, zagen we een vriendelijke en positieve gozer. Het kwam zoals het kwam en je maakte er wat van.
    We wensen familie en vrienden veel sterkte voor nu en in de toekomst.
    Groet,
    Wesley Reijnen & José Maas
    Militair auto-ongeluk & moeder


    Wesley & José Reijnen / Maas - Druten / Deventer
    23 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Groot verlies
    reactie 22   |   niet OK
    Youp,
    Een fijne vent en de beste mtb-instructeur die ik heb meegemaakt, ontzettend positief en geduldig. Ik keek er alweer naar uit om dit voorjaar samen met jou en een groep leerlingen op de fiets te zitten in de Ardennen. Helaas gaat dat niet meer gebeuren, maar als ik dit jaar op de mountainbike zit of in de kayak zal ik aan jou en je tips denken, zodat ik niet weer over de kop sla of zink. Ik zal je missen!
    Marcius Kuster
    Docent Dorenweerdcollege

    Marcius Kuster - Arnhem
    20 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Onwerkelijk.....
    reactie 21   |   niet OK
    Hoewel wij Youp slechts 4 dagen per jaar voor onszelf hadden, kunnen we met een gerust hart zeggen dat hij in zijn veel te korte leven van onschatbare invloed is geweest op ons leven en dat van vele Clusius-leerlingen.
    Dankzij zijn vriendelijke, bemoedigende benadering konden zowel wij als onze leerlingen wilde rivieren, woeste bergen en uitbundige kamelenraces aan. De manier waarop hij in het leven stond toonde aan wat de kracht is van een klein woordje, een glimlach of simpelweg iemand behandelen als een gelijke.

    Karel, Mattijs, Amber, Chantal, Ning, Jolanka en Sindy namens Clusius College Castricum.

    Sindy Heine Clusius College - Castricum
    19 januari 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie