gedenkplaats van

Youp Laarakkers

27-06-199210-01-2018
   Met verslagenheid en groot verdriet delen wij u mee dat Youp Laarakkers, onze gewaardeerde collega en zeer positief en bijzonder mooi mens, op 10 januari 2018 is overleden. Hij is 25 jaar geworden, stond in de bloei van zijn leven en was onderweg naar veel meer.

   We wensen zijn familie, vrienden en iedereen die heeft mogen genieten van een deel van Youp zijn korte leven, de kracht toe om het leven weer op te pakken, zoals Youp dat ook gedaan zou hebben.

   Positief en vol enthousiasme.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Piet Youp
    reactie 18   |   niet OK

    Namens Sintgroep Arnhem onze condoleances met dit verschrikkelijke verlies. Youp speelde in 2012 voor het laatst Piet, maar blijft voor altijd in onze herinnering als een immer vrolijke actieve Piet. Afgeschminkt een enthousiast betrokken lid van de stichting. Wat een ontzettend gemis...
    We wensen familie en nabestaanden veel sterkte de komende tijd.

    Vrijwilligers Sintgroep Arnhem


    Sintgroep Arnhem (Martine Gerritsen, secretaris Sintgroep Arnhem) Sintgroep Arnhem - Arnhem
    16 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Fijne betrokken vent
    reactie 17   |   niet OK
    Ik heb Youp afgelopen zomer voor het eerst ontmoet op Survival met school Ik ben zelden zo'n open en fijne persoon tegen gekomen. Wij hadden meteen en klik en het was alsof we elkaar al jaren kenden. Ik schrok vrijdag derhalve ontzettend van zijn overlijden, had gehoopt in April weer met hem op de fiets te zitten. Soms is het leven niet rechtvaardig. Waarom.......
    Youp voor altijd in mijn herinnering. Veel sterkte voor collega's, familie en vrienden.
    Henk Boven (Bernard Nieuwentijt College Monnickendam)

    Henk Boven - Monnickendam
    15 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Verbijsterd en bedroefd
    reactie 16   |   niet OK
    Met verbijstering en verdriet hebben wij het bericht van Youp ontvangen. Youp begeleidde onze kampen in de Ardennen altijd op een zeer positieve en enthousiaste manier. De leerlingen voelden zich echt gezien door hem. Zijn energie bracht hij over op onze leerlingen, waardoor deze hun grenzen gingen verleggen, meer zelfvertrouwen kregen en uitdagingen aangingen.

    Namens de sectie LO en de leerlingen van het Minkema College Stein Woerden wens ik zijn familie, vrienden en verdere nabestaanden heel veel sterkte toe.

    Pieter Vermeulen

    Pieter Vermeulen - Woerden
    15 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Youp
    reactie 15   |   niet OK
    Niet te bevatten, onwerkelijk, oneerlijk, dit zijn de woorden die ik de laatste tijd heb gedacht en gedeeld met anderen. Waarom jij, vol in het leven en nog zoveel moois voor je? Ik had het je zo gegund!

    Ik voel me bevoorrecht dat ik afgelopen half jaar intensief met je heb mogen samenwerken. Je had de verantwoordelijkheid gekregen om onze nieuwe locatie PBO in Hampteau te gaan coördineren. Dit is waar je al een aantal jaren hard voor werkte, een locatie waarbij jouw vaardigheden, kennis en passie helemaal paste.
    Zoals alle nieuwe ontwikkelingen, gaat het overnemen van een outdoorlocatie midden in het seizoen, niet zonder slag of stoot. Voor mij ben je zo bijzonder geworden omdat ik weet dat er maar weinig mensen zijn die dit op zo'n manier had kunnen doen. Met je rust, enthousiasme, geduld, inzet, kennis, technische vaardigheden en creativiteit deed jij gewoon je ding en bleef je altijd positief. Hoe fijn voor een manager, wat een drama dat je dit niet mag afmaken.

    Lieve Youp, ik zal je nooit maar dan ook nooit vergeten. En als het een keer tegenzit, denk ik direct aan jou en zal ook ik proberen om de rust te bewaren en positief te blijven. Een levensles om te koesteren.    Alex van Wijngaarden - Deil
    14 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 14   |   niet OK

    Andries Nek (namens het Sint Maartenscollege) - Voorburg
    14 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Met stomheid geslagen
    reactie 13   |   niet OK
    We hebben een jaar met Youp mogen samenwerken. Het was het eerste jaar dat Huski in hun omgeving onze school begeleidde tijdens onze traditionele Ardennenreis.
    Dat voelde eigenlijk direct al erg vertrouwd mede door de opgewekte, vertrouwde en rustige begeleiding van Youp. Volgens onze eigen begeleiders/docenten was hij degene die er voor zorgde dat elke leerling een onvergetelijke ervaring op deed en persoonlijke grenzen wist te verleggen.
    Met zijn natuurlijk overwicht wist hij niet alleen hoe hij iemand zichzelf moest overtreffen, maar was hij ook de moeilijkere leerlingen, als van nature, de baas.
    We willen de familie en medewerkers van Huski sterkte wensen met dit enorme verlies. We hadden graag nog jaren langer met hem samen gewerkt en willen hem blijven herinneren zoals de afbeelding laat zien: Lachend, sportief en vol levenslust. We hebben een kaarsje voor hem aangestoken.

    Het Ardennenteam van het
    Sint Maartenscollege te Voorburg

    Andries Nek (namens het Sint Maartenscollege) - Voorburg
    14 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Wat was jij bijzonder!
    reactie 12   |   niet OK
    Lieve Youp,
    Helaas heb ik jou niet lang mogen kennen. Wat was jij een enthousiaste en bijzondere jongen. Jij was onze instructeur en begeleider tijdens onze fieldtrip in de Ardennen. Tijdens het mountainbiken heb jij mij de hele tijd bezig gehouden door gezellig te praten en mij tips te geven, omdat ik het zo lastig vond. Ieder moment dat we even pauze hadden (maar ook gedurende de activiteiten), iedere dag deze hele week, kwam je gezellig met Justin en mij praten, je was zo geinteresseerd, zo vrolijk en vol met ideeën.

    Jij bent de enige die mij mijn allergrootste angst onder ogen heeft durven laten komen. Op donderdag zouden wij caving gaan doen, ik gaf woensdagavond al bij jou aan dat ik dan niet mee zou doen. Jij gaf me meerdere opties en we zouden het de volgende dag wel bekijken. Jij hebt mij zo veel vertrouwen gegeven dat ik het durfde, de spinnen zaten nog geen 5 cm van me af, iets wat ik normaal nooit zou durven, maar jij hebt mij zo ver kunnen krijgen. Wat was ik na die tijd ontzettend trots op mezelf maar ook zeker op jou. Dit is een ervaring die ik nooit meer zal vergeten.

    Justin en ik zouden jou deze zomer willen bezoeken, maar dit mocht helaas niet meer plaatsvinden.
    Ik kan het nog steeds niet geloven dat je er niet meer bent. Ik zal jou nooit vergeten!

    Liefs Danyel

    Danyel Meursing - Oranje
    13 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Youppieeee
    reactie 11   |   niet OK
    Zo oneerlijk en het blijft zo onwerkelijk. Zo vaak gedacht, " ik zou zoooo graag willen dat het niet zo is". Je hoort er gewoon zo bij : "Youpieeee", 's morgens als ik binnenkom, bij de koffie, druk doende in de hal of Youp is ff pasritje aan het doen.. Of even binnen wippen met bakkie koffie in de hand voordat je naar de Ardennen of Oostenrijk vertrekt. Vrolijk, positief en energiek.
    En dan straks in de Ardennen, bij het kampvuur..... Ik heb al kunnen wennen aan het idee dat je niet meer op 'mijn' groepen zou staan toen je meer in Hampteau zat. Op 'jouw' locatie hebben we het seizoen super afgesloten bij het kampvuur. Na een onhandige actie, iets met 3 x steen en een ezel, ondernam je gelijk actie en was je zo zorgzaam voor me. Wat mis ik je en wat ga ik je missen. Als er dan ergens een reden of nut te bedenken moet zijn, dan is het misschien dat ik nu al nog meer geniet van het ongelooflijk fijne team aan mensen om me heen. Met jou voor altijd in mijn hart.
    Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

    Mathilde Bleijenberg - Nieuw-vennep
    13 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Nooit meer
    reactie 10   |   niet OK
    Nooit meer, "Hey Youppie" als je bij ons aankwam
    Nooit meer, die stralende lach,
    Nooit meer, ik ben zo terug, ik ben het brood vergeten.....
    Nooit meer, ik ben zo terug, ik ben de tentstokken vergeten.....

    Nooit meer Youp. Maar wat zijn wij bevoorrecht dat we jou hebben leren kennen.
    Drie jaar geleden liep je bij ons de camping op, een brok energie, enthousiasme, en stralendheid. Je werd groepsverantwoordelijke, eerste keer, nerveus, maar je deed het zo goed. De leerlingen vonden alles leuk, deden wat je vroeg en leraren volgden je.
    Youp in 2017 begon alles op zijn plaats te vallen, je werd hopeloos verliefd, mooie nieuwe baan met grote uitdagingen, je nieuwe auto, ja het geluk lachte je toe. En dat was zo verdient.
    En nu ben je er niet meer..... De Ardennen heeft een stukje glans verloren op 10 januari. Maar wij gaan samen met jou in onze gedachten en harten, postief en vol enthousiasme door met ons leven, hoe moeilijk dat ook zal zijn.
    Gelukkig staan jou springende voetstappen op ons veld ter herinnering aan de stralende lach van jou.
    Heel veel sterkte en kracht voor de familie, vrienden en iedereen die Youp mocht leren kennen.
    Dag dag lieve Youp we missen je nu al.
    Liefs Annelies en Ben

    Annelies en Ben Wolters - Hodister, Rendeux, Belgie
    12 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Je hebt een steen verlegd
    reactie 9   |   niet OK
    Youp, Youpie...
    Je betekent nogal wat voor me, en met mij voor velen.
    Al vanaf dat je iemands pad kruiste liepen mensen graag naast je mee, ook nu.
    Naast gewaardeerde collega werd je, door je “Mens-zijn”
    iemand die een plek heeft gevonden in vele harten.
    Je deelde nogal wat, meer dan alleen maar tijd.
    Dank je wel voor je vriendelijkheid, enthousiasme, vrolijkheid, humor en vertrouwen.
    Je verdient zoveel meer dan wat je nu is overkomen.

    Maar, wat en wie je bent heeft indruk gemaakt, doet dat nog steeds en ...
    die indruk laat blijvend sporen na.
    Je hebt een steen verlegd.

    Vaar wel Youp,
    Liefs, Lidie

    In gedachten bij familie, vrienden en collega’s, sterkte.


    Lidie van der Sijs - Bonnerue
    12 januari 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie