Wat is een Memori?

Overlijdensbericht

Een Memori is in de eerste plaats een online overlijdensbericht. Tevens biedt het anderen de mogelijkheid om reacties en condoleances te plaatsen. Dit kan voor u een waardevolle bron van steun zijn. Bij een Memori kunt u ook een persoonlijke foto plaatsen en een gedenktekst. Net als op een rouwkaart.

Aanmaken in eenvoudig

Het aanmaken van een Memori gaat snel, eenvoudig en is volledig gratis. Eerst vult u uw gegevens en die van de overledene in. Als u dit heeft gedaan is uw Memori al bijna klaar. U hoeft dan alleen nog een gedenktekst toe te voegen en een foto.

Tip: stel mensen op de hoogte van uw Memori! Dat kan via de
rouwkaart of een email naar vrienden en bekenden.

Privacy

Bij Memori Plus bepaalt u zelf wie de condoleances en herinneringen mogen lezen. U kunt ervoor kiezen om ze volledig privé te houden of ze te delen met andere mensen. Naast deze mogelijkheden kunt u er bij een Memori Plus ook kiezen voor een geheel besloten gedenkplaats. Dit kunt u allemaal instellen voordat u een Memori publiceert.

Herinneringsboek

Memori Plus helpt u om alle herinneringen die zijn binnengekomen te bewaren. Met een simpele handeling geeft u de website opdracht om uw online gedenkplaats om te zetten in een prachtig boek. U krijgt het boek dan binnen enkele dagen thuisgestuurd. Zo heeft u een tastbare herinnering die u in de kast kunt zetten en af en toe door kunt bladeren.

Open een Memori

Wilt u ook iemand herinneren die u dierbaar was?
Open dan hier een Memori.