Wat is een Memoriplus ?

Extra persoonlijk

Een Memori Plus biedt alle mogelijkheden van een Memori, met vele extra’s. Naast het condoleanceregister en de rouwtekst, geeft u belangstellenden de gelegenheid om herinneringen te delen aan de overledene in woorden, beelden en muziek. Bovendien kunt u de gedenkplaats veel persoonlijker en mooier maken met meer foto’s en een eigen achtergrondfoto.

Herinneringen delen

U en anderen kunnen onbeperkt herinneringen plaatsen. Juist de reacties van anderen kan veel steun geven. Denk aan reacties van kleinkinderen, een oude schoolvriend, een achterneef uit Canada of iemand van het zangkoor van de overledene. Memori Plus geeft alle vrijheid om herinneringen te delen. Er zijn vele soorten herinneringen mogelijk.

 • Muziek

  Het concert dat samen bezocht is, zijn lievelingsliedje… muziek roept vaak onbewuste herinneringen op.

 • Foto

  Een oude schoolfoto, een onbekend plaatje van een personeelsuitje. Wat is het fijn om daar onverwacht mee verrast te worden.

 • Quote

  Bijna iedereen heeft wel een kenmerkende uitspraak. Of een citaat dat vaak werd aangehaald. Het is waardevol om deze woorden vast te leggen.

 • Video

  Een filmpje brengt de herinnering levend terug. U kunt even weer zien hoe de overledene bewoog, hoe zijn oogopslag was of hoe zijn stem klonk.

 • Gedicht

  Gevoelens zijn niet altijd gemakkelijk uit te drukken. Soms bevat een gedicht precies de woorden die er te zeggen zijn.

 • Tekstueel

  Er is plaats voor anekdotes, bijvoorbeeld wat de persoon voor iemand anders heeft betekent of concrete herinneringen, bijvoorbeeld aan een reis die samen is gemaakt.

Biografie

Een beknopt overzicht van de hoogtepunten en bijzonderheden uit het leven van de overledene. U kunt dit met weinig moeite maken via het handige formulier van Memori Plus. U vult een aantal vragen over de overledene in. Bijvoorbeeld over de familie, opleiding, beroep en hobby’s. Memori maakt daar automatisch een stijlvolle biografie van.

Aanmaken is eenvoudig

Het aanmaken van een Memori gaat snel, eenvoudig en is volledig gratis. Eerst vult u uw gegevens en die van de overledene in. Als u dit heeft gedaan is uw Memori al bijna klaar. U hoeft dan alleen nog een gedenktekst toe te voegen en een foto.

Tip: stel mensen op de hoogte van uw Memori! Dat kan via de
rouwkaart of een email naar vrienden en bekenden.

Extra Privacy instellingen

Bij Memori Plus bepaalt u zelf wie de condoleances en herinneringen mogen lezen. U kunt ervoor kiezen om ze volledig privé te houden of ze te delen met andere mensen. Naast deze mogelijkheden kunt u er bij een Memori Plus ook kiezen voor een geheel besloten gedenkplaats. Dit kunt u allemaal instellen voordat u een Memori publiceert.

Herinneringsboek

Memori Plus helpt u om alle herinneringen die zijn binnengekomen te bewaren. Met een simpele handeling geeft u de website opdracht om uw online gedenkplaats om te zetten in een prachtig boek. U krijgt het boek dan binnen enkele dagen thuisgestuurd. Zo heeft u een tastbare herinnering die u in de kast kunt zetten en af en toe door kunt bladeren.

Een Memori plus openen

Wilt u ook iemand herinneren die u dierbaar was?
Open dan hier een Memori.