gedenkplaats van

Bert van Wijk

10-03-195216-04-2020
   " Always look at the bright side of life"

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Allerliefste Bert
    reactie 119   |   niet OK
    Vandaag is het een half geleden dat je afscheid hebt genomen van het leven hier op aarde.
    Toch ben je er nog iedere dag, in mijn gedachten en hart.
    Ik vraag je vaak hoe jij dingen zou doen/oplossen.
    Ik ben je dankbaar voor de mooie kinderen die je hebt nagelaten.
    Voor de herinneringen en zaken die je hebt geregeld.
    Ik ga ervan uit dat je het goed hebt daar en kijk uit naar onze hereniging.

    Liefs Lia


    Lia - Delft
    16 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Bert
    reactie 118   |   niet OK
    Ik zocht je om weer eens een contactje te hebben en las dat je gestorven bent.... Bert toch, ik ben er stil van. Er komen zóveel beelden langs... was het eind 1980 toen we elkaar tegen kwamen in verpleeghuis Smeetsland? We kwamen 's ochtends aan en stelden ons aan elkaar voor, het was voor ons allebei de 1e werkdag in Smeetsland. In de pauze hadden we al lol in de koffiekamer en dat hebben we vaak gehad. Diepgaande gesprekken volgden...
    We kregen allebei kinderen en bezochten elkaar soms, in de Coenderstraat en in de Robijnstraat. Ik denk dat ik je voor het laatst gezien heb met de geboorte van Sifra.
    Jeetje Bert, ik heb zoveel warme en vrolijke herinneringen aan jou en jullie!
    Fijn dat je er was! X
    Anneke

    Anneke - Lelystad
    30 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Ouders uit mijn dromen
    reactie 117   |   niet OK
    Mijn voorbeeld, mijn vader, mijn trots!
    Inmiddels is het alweer vijf maanden geleden. Jij zal hoe dan ook mijn voorbeeld blijven en bent dan ook op dit moment mijn drive om het mooiste van mijn leven te maken. Pap, samen met mama had ik geen andere ouders willen wensen! Je was (en bent in mijn gedachten) een topper❤️

    Jochem - Leeuwarden
    19 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Vaderdag 2020
    reactie 116   |   niet OK

    Een aantal jaar terug gaf ik jou ‘Het vader & dochterboek’ voor Vaderdag. Vorige maand heb ik deze zelf uitgelezen. Er stond een stukje over dit filmpje in van Michael Dudok de Wit. Ik heb het bekeken en vond het heel passend om deze te delen op de eerste Vaderdag zonder jou.

    Dikke kus

    Aletta - Utrecht
    21 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Sterrendiner!
    reactie 115   |   niet OK

    Vandaag, 2 maanden geleden kwam restaurant Aan De Zweth bij ons thuis om ons te voorzien van een hele bijzondere avond. Deze herinnering zal voor altijd bij ons blijven.

    Tobias - Delft
    20 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • 28 dagen geleden
    reactie 114   |   niet OK

    Lieve papsie,

    Vanmorgen werd ik wakker en realiseerde ik mij dat het vandaag precies vier weken geleden is dat je ons achtergelaten hebt. Rond deze tijd werd je wakker en ‘sloofde je je uit’ tijdens je dagelijkse rondje op je hometrainer. Zonder weerstand, want, zoals je zelf zei: ‘niets kan meer weerstand bieden aan mij’ (terwijl je in je rechterhand je perenijsje vasthield. Het ontbijt van je laatste weken waar je nog enigszins van kon genieten).

    Je bent gegaan precies zoals je was, vol van de onuitputtelijke positieve energie die je altijd met je meedroeg. De tijd gaat onwijs snel; sinds vorige week ben ik mij bewust van het feit dat er, buiten de bubbel waar wij als fantastische familie samen hebben kunnen zijn, nog een bubbel is: de coronabubbel, waarin ik m’n normale leventje weer zoveel mogelijk vormgeef.

    Vandaag vind ik een mooi moment om heel hard op Monty Python te dansen en aan alle mooie momenten te denken die ik gedurende mijn leven met jou heb mogen meemaken.

    Dikke kus mooi mens❤️


    Aletta - Utrecht
    14 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste familie
    reactie 113   |   niet OK
    Gecondoleerd met het verlies van Bert
    Ik heb jullie nog niet kunnen ontmoeten, desondanks heb ik de laatste tijd veel over Bert gehoord van Hans en Carla en Elles.
    Uit de verhalen opmakend was Bert een man met veel lol in het leven.
    Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.
    Rob van Velzen

    Rob - Warmond
    6 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Dankjulliewel
    reactie 112   |   niet OK
    Ik wil iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage.
    Zo fijn om te lezen welke ervaringen anderen deelden met Bert.
    De verhalen hebben ons en andere dierbaren gesteund.
    Dat mensen de moeite nemen om hun ervaringen/herinneringen te beschrijven.
    We zijn afgelopen 5 maanden, overweldigd door de hartverwarmende steun, die we ontvingen, middels, kaarten, bloemen, telefoontjes.
    Het sterkt de kinderen en mij, dat er zoveel mensen, voor ons zijn.
    liefsLi

    Lia - Delft
    3 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Oom Bert
    reactie 111   |   niet OK
    Wat was ik trots dat mijn oom ook in het zwembad de Morgenstond was als ik en mijn zussen daar zwemles kregen. Een grote, stoere, lieve oom, een grote bos krullen en rijdend in een zwarte mini. Of hij daar ook zwemles gaf of op waterpolo zat, dat weet ik niet meer.
    Ik zal me altijd blijven herinneren hoe oprecht geïnteresseerd Bert was, en altijd een gesprekje met je aanknoopte om te horen hoe het met je ging. Tijdens verjaardagen, Tante Bep-uitjes, pannekoeken in Meyendell en onze bezoekjes aan de familieweekenden.
    Lia, Aletta, Tobias, Jochem en Sifra, heel veel sterkte gewenst nu Bert er niet meer is. Het was fijn jullie te spreken op de zondag voor het afscheid.

    Elwin en Marleen - Bennekom
    26 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Dansend in Bulgarije, een mooie herinnering
    reactie 110   |   niet OK

    Lieve Lia, Aletta, Tobias, Jochem, Sifra en Bram,
    Ik heb al meerder pogingen gedaan, om wat voor jullie op te schrijven, maar het lukte telkens niet. Elke keer schieten woorden te kort, om woorden van troost op te schrijven. Ik vind het zo onwerkelijk, dat Bert er niet meer is. Bert nam zo’n belangrijke plek in binnen Eigen Hulp, gewoon omdat Bert Bert was: Zijn enthousiasme, zijn persoonlijke aandacht, zijn relaxedheid, zijn eigenzinnigheid, maar altijd vanuit een bewonderenswaardige oordeelloosheid.
    Als ik er aan denk hoe we Bert bij Eigen Hulp al gaan missen, kan ik me voorstellen hoe intens verdrietig het gemis van Bert voor jullie is. En wat een troostende gedachte is het dan, dat jullie de afgelopen periode zoveel samen geweest zijn, mooie dingen voor Bert hebben kunnen regelen en hoe jullie samen deze laatste fase zo intens en liefdevol hebben kunnen beleven.

    In de bijlage een filmpje van Bert als danscoach. Hij coachte de eigenzinnige Eigen Hulpers in de nieuwe danspasjes, maar bleef ondertussen wel gewoon zijn koffie drinken :-).

    Heel veel liefs en sterkte!

    Saskia


    Saskia - Voorburg
    26 april 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie