gedenkplaats van

Camiel Stecher

28-05-198327-08-2019
   Jouw licht dat je onvoorwaardelijk gaf in dit leven is gedoofd.
   Je bent thuis waar je wilde zijn.

   Lieve lichtwerker wij dragen jouw licht verder in ons hart.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Één jaar
    reactie 62   |   niet OK
    Lieve Camiel,

    Het is al weer één jaar geleden, één jaar geleden sinds onze laatste knuffel, één jaar geleden sinds onze laaste woorden, één jaar geleden sinds jij uit het leven stapte. Het verlies wordt niet minder, het wordt anders.

    Ik mis je lieve lach, je prachtige stem en je heerlijke knuffels. Ik mis je naast me, je wijsheid, je warmte. Ik mis je.

    Er is veel gebeurd in één jaar tijd. Ik heb er veel van geleerd, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Ik ben blij dat ik alsnog jou steun heb.

    Ik hou van je tot de maan en terug,

    Amanda

    Amanda - Hoorn
    27 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Mis je zo...
    reactie 61   |   niet OK

    Lieve broer,
    Alweer 9 maanden en 3 dagen geleden dat je ons verliet....Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk...ik mis je zo immens....de herinneringen en foto’s zijn mijn houvast aan alles wat was maar niet meer is....Ik ben sterk, we zijn sterk...maar het verdriet en gemis is zo groot...je bent overal maar ik blijf je zoeken...je voelt dichtbij maar raken kan ik je niet....ik hoor je stem maar geen geluid...De tijd loopt door maar het moment staat stil....ik hou van jou voor altijd ook al was je hier maar even...


    Merel - Driehuis
    1 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Joan Schrijver
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Joan - Amsterdam
    4 mei 2020
    reactie 60
   • Een van de vele dierbare herinneringen aan een bijzonder mens
    reactie 59   |   niet OK
    Lange tijd kwam Camiel vrijdags bij ons . We werkten samen in de tuin. Hij deed allerlei klussen voor ons . Maar het belangrijkste was dat we heel lekker samen lunchten. Omdat hij zich ergerde aan de rotzooi in de schuur kwam hij met een plan om die helemaal opnieuw in te richten. Het zou in drie dagen voor elkaar zijn. Toen kwam opeens de dag dat hij een baan kreeg en op de vrijdag geen tijd meer had . een paar maanden later liepen Arie en ik op het strand plannen te maken voor de komende weken. Hij zei dat hij Camiel ging vragen of hij wilde komen om de schuur opnieuw in te richten. Ik vond dat we hem dat nu niet konden vragen, omdat hij het te druk had. Bovendien hadden we hem al twee maanden niet gesproken. We liepen erover te kibbelen , toen opeens Arie's telefoon ging. Camiel ! Of we nog van plan waren om de schuur op te ruimen, hij had namelijk de week erop drie dagen vrij....... Arie en Reiny

    Arie en Reiny - Amsterdam
    25 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Ik hoor je stem, ik zie je glimlach
    reactie 58   |   niet OK
    Camiel,
    Ik hoor je stem, ik zie je glimlach, alsof we je ieder moment weer zullen zien.
    Het is nog niet te bevatten dat je er niet meer bent. De herinneringen komen boven.
    De verjaardagen bij Jeroen en Kim, de vakanties in Italie in 2014, in Frankrijk in 2017, de avonden aan de keukentafel toen je je opleiding volgde in Amersfoort in 2018, de Kerstdiners.
    In ons huis zijn zoveel dingen door jou gemaakt. Als je iets maakte had je er altijd over nagedacht en deed dingen in stijl, je had gevoel voor wat mooi was en we konden er hele gesprekken over hebben. Ik vond nog een video van de verlichting in de kast die je stuurde. Je liet zien hoe het licht aan ging wanneer de deur geopend werd en weer uitging wanneer je de deur dicht deed. Is het licht nu uit, of is het nog aan ?
    Je aanwezigheid was altijd waardevol, je was innemend en empatisch. Je had zoveel belangstellingen en we konden overal met je over praten. Je was ook zo geweldig met Denver & Daylyn en met Eben.
    In 2014 ging je mee naar Italie in de zomervakantie.
    Toni en ik gingen zo af en toe een dag naar Firenze en jij ging mee. Je zei dat je de stad wilde verkennen en je eigen gang wilde gaan, maar we gingen iedere dag met z’n drieën lunchen en aten Parmigiana, waar jij natuurlijk weer alles van af wist. Het was genieten met jou erbij. Zo moest het zijn.
    Begin 2015 spraken we over je plan om eventueel als zelfstandige te gaan werken. Je wilde de Masterclass “Succesvol Starten “ gaan volgen, maar hebt het uiteindelijk niet doorgezet.
    Toen je bij Bouwmaat ging werken deed je ook nog veel dingen bij ons in huis. Je vertelde veel over Bouwmaat en hoe het er ging. Je had wel twijfels, maar had er toch ook veel plezier in. Het was duidelijk dat je daar zeer gewaardeerd werd en je kreeg meer verantwoordelijkheid.
    Toen je meer uren ging werken ben je gestopt met het werken bij ons in huis en zagen we je minder.
    In 2017 ging je verhuizen naar Alkmaar en vlak daarna ging je met ons mee op vakantie naar Frankrijk naar La Gagnerie. We waren met z’n zestienen en ik had in mijn enthousiasme een corvee schema gemaakt. Iedere dag was er een ander stel die boodschappen deed en zou koken. Dat was een grote vergissing, met de Stechers in de buurt werd de keuken in de kortste keren overgenomen door jou en Kim en stonden wij erbij te kijken, hoe jullie los gingen en het eten op tafel toverden.
    Je bent een aantal keren met Toni mee geweest naar Engeland om haar te helpen met het leegruimen van het huis van haar vader en één keer zijn we met z’n drieën geweest. Ook daar was je weer je gewicht in goud waard en werd door iedereen daar gewaardeerd. Zonder jou was het ons nooit gelukt, alleen in weggooien kon ik een beetje tegen je op.
    In 2018 ging je bij Facilicom werken en je ging de opleiding Koeltechniek volgen in Amersfoort. Omdat je er ’s morgens vroeg moest zijn, logeerde je bij ons in Baarn, wat ontzettend gezellig was. Ik weet nog dat we samen aan de keukentafel huiswerk zaten te maken, jij Koeltechniek, ik Spaans. Op 15 oktober deed je examen en slaagde met méér dan gemiddeld 7.
    Het was leuk om jou samen met Amanda te zien. De laatste keer dat we je zagen op 29 juni hadden we het over ons appartement in Spanje waar jullie naar toe zouden komen. Ook hadden we het over de wintersport in februari 2020. Allemaal leuke plannen.

    Camiel, het leven wordt nooit meer het zelfde zonder jou, maar je bent niet weg.
    Ik hoor je stem, ik zie je glimlach.
    Jos en Toni

    Jos en Toni - Baarn
    11 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Ik heb kennis met je gemaakt
    reactie 57   |   niet OK
    Je kent iemand persoonlijk of je ontmoet iemand of je krijgt op afstand een beeld van in deze situatie Camiel. Dat laatste overkomt ons in Heiloo. Ik heb een beeld van je gekregen en van de dierbaren rondom je, waarvan van ik Ella en Nico al ken.
    Vergeten zul je niet worden.
    In "de Stichting", zo werd vroeger de Willibrordus genoemd heb ik gewerkt als verpleegkundige en meermalen situaties als met jou, Camiel, meegemaakt. Je lost een probleem met het leven op jouw manier op. In de sfeer waar wij vertoeven kunnen wij de leegte opvullen met onze gedachten en liefde voor jou. En jij, in die sfeer waar jij nu beweegt, wat kun jij meenemen en geven? We zullen zien, dat geldt voor alle mensen op aarde. Het leven geeft de mogelijkheid om bewust te leren zien waar we zijn en waar we naar toe gaan. Goede reis Camiel!

    wim - HEILOO
    10 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Henk van der Tweel
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Henk - Landsmeer
    7 september 2019
    reactie 56
   • Martijn van Es
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Martijn - Dordrecht
    6 september 2019
    reactie 55
   • Gelukkig nog een paar
    reactie 54   |   niet OK

    Hier hebben we nog een paar foto’s met een hele hoop verhalen erbij! Maar dit zijn natuurlijke de typische schoolfoto’s en schoolreis foto’s. Onder andere naar Luxemburg en Italië. Ook heel veel herinneringen aan. Foto’s vanaf de eerste klas tot de twaalfde klas.


    Krisja - Egmond aan den Hoef
    5 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Concert sWing
    reactie 53   |   niet OK
    Het koor sWing gaf een concert met als thema ,,vreemde zaken", in de voorbereiding daartoe was een goede geluidsinstallatie van groot belang.
    Het was mijn taak om dit te regelen. Ik kreeg het advies van Ella dat kan Camiel misschien wel kon doen.
    Vervolgens heb ik een mailtje gestuurd naar Camiel en waarachtig, we hadden een geluidsman.
    Spoedig een afspraak gemaakt ,we zouden elkaar treffen in de cultuurkoepel en bij mijn aankomst zie ik een jongen zitten met zo`n vriendelijke uitstraling, we gaven elkaar een hand , het klikte meteen.
    Na een korte rondleiding door de koepel verdere afspraken over hoe we het zouden doen , hoe en wanneer.
    De generale repetitie : De microfoons waren opgesteld, de geluidsknoppen in de juiste stand, de lichten brandden op het podium, Camiel met vriendin achter de knoppen ,we konden beginnen.
    Een generale repetitie gaat altijd waardeloos maar aan Camiel lag het niet, of toch wel ,want hij was stapel verliefd op zijn meisje, hij gaf een kus op haar voorhoofd en met EEN oog hield hij het podium in de gaten, wat was hij verliefd.
    En ik nog denken ,, zal dat wel goed gaan bij de uitvoering?"
    De uitvoering: Wat mij daar nog het meeste bijgebleven van Camiel is dat ik hem alleen maar heen en weer zag rennen met kabels en nog meer microfoons.
    Hij kroop over het podium achter pilaren met alleen maar een lach op zijn gezicht.
    En het werkte, alles deed het, op tijd, geweldig.
    Op het eind van de avond gaf ik hem een stevige hand en bedankte ik hem voor zijn inzet en zei "misschien tot een volgende keer".
    Cees Lammers.

    Cees - Heiloo
    5 september 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie