gedenkplaats van

Catharina Margaretha Kellenbach - van der Starre

Overleden op: 21-01-2002
   Mijn moeder, onze moeder. Te vroeg geboren, klein en zwak, maar toch 95 jaar geworden! Ze is haar hele leven klein en tenger gebleven, maar had een sterke persoonlijkheid. Nooit klagen, maar doorzetten! In de oorlog was zij de sterke vrouw die het gezin er doorheen hielp. Ze hield veel van haar kinderen en haar kleinkinderen, en dat was wederzijds. Wij weten dat zij in God geloofde. Het geloof gaf haar steun, troost en de overtuiging dat de dood niet het einde is. Het is voor haar van grote waarde geweest. Haar kinderen, kleinkinderen en hun vrienden denken allemaal op een speciale manier aan haar terug. Onze vrienden en vriendinnen waren altijd welkom. Ze had de gave het gezellig te maken.

   Overige informatie
   Ze kreeg 4 kinderen en 13 kleinkinderen. Ze mocht nog meemaken dat er in 2001 een achterkleindochter en achterkleinzoon werden geboren. De laatste 25 jaar ging ze ieder jaar met ons, haar kinderen én kleinkinderen, op vakantie. Er werden dan 4 bungalows naast elkaar gehuurd en dan genoot ze omdat ze ons weer allemaal bij elkaar had. Ze overleefde haar broer en zussen, en nu is ze als laatste van haar generatie heengegaan. Ze werd al jong weduwe na een gelukkig huwelijk van ruim 30 jaar. Op 10 maart 1967 overleed haar man Nico, onze vader. In 1968 verdronk haar 2½ jarige kleinzoon Erik, in 1996 overleed haar schoonzoon Jon, In 1997 verongelukte haar 13½ jarige kleindochter en naamgenootje Tineke. Ze is nu weer bij hen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 30   |   niet OK
    Mooi, om oma zo te herdenken. Raar dat er geen andere familieleden te zien zijn hier? misschien.. Zelf ben ik niet zo'n internetster,  besteed mijn tijd liever anders. Maar groot respect heb ik altijd gehad voor mijn oma, al is dat niet altijd gebleken (als tiener heb ik een aantal keer geld van haar gejat).Zeker toen ik gedoopt werd is zíj natuurlijk in mijn gedachte geweest. Vaak zal ze voor haar kinderen en kleinkinderen hebben gebeden.Ze wilde zó graag dat de familiebanden bleven bestaan en ondanks dat de meesten de deur niet platlopen bij elkaar durf ik te beweren dat iedereen de deze band sterk ervaart! (wordt pas na een paar alcoholische versnaperingen duidelijker ;), van die thee in 'de huisjes'weet ik ook weinig hoor)Leuk om te lezen, al zal ik het niet vaak doen.Liefs van jullie (achter (achter?)) nicht

    monika -
    27 september 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 29   |   niet OK
    Mam, ik ben pas nog bij je plaasje geweest, mét een bloemetje. Wat is het toch een mooie begraafplaats. Maar de steen vinden we niet meer so mooi, te onduidelijk. We hebben al besproken die op te knappen. Vind je goed hè, want je hield zo van 'stijl'. Ik houd van je!

    Erica -
    2 mei 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 28   |   niet OK
    Mam, deze week was jouw sterfdag. Ik kon niet naar Voorburg komen, maar ik zal er wel gauw zjn hoor. Met een bloemetje, want daar hield je zo van.
    Je hebt nu al 8 achterkleinkinderen, 3 van mij, 4 van Frits (had je dat gedacht? en ja hoor. een CF Kellenbach!! en één van Thelma.

    erica -
    26 januari 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 27   |   niet OK
    Mam, vandaag is het weer jouw verjaardag. Altijd zo'n dag waarin jij het middelpunt was, maar ook een ontmoetingsdag voor je hele familie.
    Met jouw overlijden is ook dat weggevallen.
    Toch gaan je je kinderen nog ieder jaar een paar dagen samen "uit".
    Die band tussen ons heb jij ons meegegeven.

    Thelma -
    18 april 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 26   |   niet OK
    Opeens weer zo'n lieve herinnering aan je. Terwijl hier de sinterklaasdrukte met lootje en surprises begint komen alle herinneringen aan de vele gezellige sinterklaasavonden thuis met jou, papa en de familie weer langs. Ook daarin was je de spil van gezelligheid!

    Thelma -
    15 november 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 25   |   niet OK
    Vandaag je verjaardag mam, ik heb veel aan je gedacht. En ik steek een kaarsje voor je op.
    In gedachten een knuffel van je oudste dochter.

    Erica -
    18 april 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 24   |   niet OK
    Alweer jouw "verjaardag" vol herinneringen aan al die leuke verjaardagen van jou.
    Wat was het toch altijd gezellig, en ondanks alle drukte genoot je er zelf ook zo van!

    Iets heel anders, met ons orkest spelen we nu "Bist Du bei Mir". Zo mooi blijft dat stuk, en voor mij heel speciaal natuurlijk!

    Thelma -
    18 april 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 23   |   niet OK
    Lieve Mam.
    Vandaag 100 jaar geleden werd je geboren. Omdat je zo vief en modern was, hoopten we dat je wel 100 zou worden.
    Je hebt toch een mooi lang leven gehad. Dat ik je mis, ach dat blijft natuurlijk. Ik had je nog zoveel willen vragen.

    -
    19 april 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 22   |   niet OK
    lieve Tante Tine,
    vandaag een kaarsje voor u omdat het uw sterfdag is en wij aan u met eerbied en liefde denken. En in gedachten bij onze neven en nichten en kinderen zijn. Binnenkort ontmoeten we Erica en zullen we het zeker over u hebben!
    liefs voor allen, Peter & mareke

    neef -
    21 januari 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 21   |   niet OK
    Lieve mam,
    Deze week is jouw verjaardag. Nog steeds een lege dag. Je genoot er altijd zo van om met je verjaardag al je dierbaren om je heen te hebben. En wij genoten met jou mee.
    Wat blijft zijn vrolijke en blije de herinneringen aan al jouw verjaardagen.
    Het waren bijzondere dagen voor mij.

    Thelma -
    20 april 2005

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie