Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Danny van Brenk

02-01-198208-03-2017

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Muziek
    reactie 63   |   niet OK

    Veel liefs Marieke????

    Marieke - Leerdam
    23 december 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 62
    Marieke

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Marieke - Leerdam

    8 maart 2018

   • reactie 61
    Henk

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Henk - Wijk bij Duurstede

    3 januari 2018

   • reactie 60
    Babs

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Babs - Wijk bij duurstede

    2 januari 2018

   • Mooie herinneringen
    reactie 59   |   niet OK

    Lieve Danny,

    We zijn zeer vereerd dat we jou hebben mogen kennen.
    Je bent zoals gezegd echt een held. Zo sterk en zo goed voor je medemens.
    We hebben heerlijk getennist, onze vrouwen gekletst en geluncht een daarna zijn we met z'n allen naar de Parade geweest.
    Een hele mooie herinnering.

    En lieve Floris en Isabelle, jullie hebben een geweldige vader. Hij was altijd vrolijk en enthousiast en stond voor iedereen klaar, maar jullie en jullie lieve mamma waren het allerbelangrijkste voor hem!
    Zo goed als het kan, zullen wij voor jouw gezin klaar staan, Danny.
    We zullen je nooit vergeten.

    Veel liefs van Sarah, Willem en Siebe

    Je bent nu in de hemel, bij ons andere lieve zoontje Jip *


    Sarah en Willem - Amsterdam
    15 juni 2017

    Deel deze pagina:

   • ... en vooral liefde!
    reactie 58   |   niet OK

    Rob en Thesse - Burgh Haamstede
    23 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • Danny was er bij WK voetbal 2014
    reactie 57   |   niet OK

    Jan - Rotterdam
    8 april 2017

    Deel deze pagina:

   • Danny was er bij (wereld goal Robin van Persie WK2014)
    reactie 56   |   niet OK
    Lieve Isabelle en Floris, Op de condoleance avond voor Danny zag ik jullie voor de 2e keer. Nu had Danny de handdoek geworpen. Jullie nemen afscheid eigenlijk zonder goed te beseffen wat de toekomst zou brengen, daarvoor ben je nog te jong. Papa is weg. Lekker rennen door de zaaltjes, meekijken naar de prachtige dia’s uit het leven van Danny, weer even rennen. Lekker in de armen van je tante of nichtje alle gasten bekijken alsof het een feestje is. Voor jullie mijn verhaal dat ik met Danny deel. Het geeft je, als je dit bewust leest, misschien een aanvullend beeld van hem, jullie lieve vader.
    Ik leerde jullie vader kennen toen we samen de stichting Spieren voor Spieren sterker gingen maken. Zowel hij, bij Unit4, als ik, bij mijn bedrijf, hadden grootse plannen om spierzieke kinderen te helpen, om die kinderen een langer leven en misschien wel leven zonder spierziekte te geven. Papa zag het helemaal zitten om daarbij te helpen en wilde er energie in steken. Zo is ook hoe ik je vader vanaf het begin ken: energiek, ambitieus en gedreven.
    Het is triest en zo oneerlijk dat Danny vlak daarna te horen kreeg dat hij die verschrikkelijke ziekte had. Het siert hem dat hij nog geruime tijd bezig bleef om ‘Spieren voor Spieren’ te helpen tijdens zijn eigen strijd om te overleven, voor jullie en Charlotte. Hij was ook lief en echt een familie man. Dat zag ik toen ik een keer op bezoek was bij jullie.
    Samen met Jasper Hunting van ‘Spieren voor Spieren’, Danny wist toen al welke strijd hij moest leveren, zijn we in 2014 op een prachtige en feestelijke reis geweest naar het WK voetbal in Brazilië. Danny was zich erg bewust van de uitdaging waar hij tegen aan keek. Hij was soms melancholiek en moe en vaak erg relativerend,. Hij geloofde dat hij ging slagen, winnen, van zijn ziekte. Dat liep mooi parallel met hoe wij van de WK wedstrijden mochten genieten. Niemand geloofde in succes en toch werd Nederland halve finalist op dat WK, met 1 van de mooiste doelpunten ooit gescoord op een WK, de snoekduik-kopbal van Robin van Persie. Danny was er bij!
    Dat de Nederlandse ziekenhuizen en artsen hem eigenlijk al hadden opgegeven was geen reden voor Danny om niet door te zoeken naar beter worden, om te strijden. In de wereld zou iemand hem een kans geven , en daar ging hij meer dan 100% voor. Alles voor jullie gezin. Dat zo veel mensen hem daarbij hebben geholpen geeft aan hoe graag mensen Danny wilden zien genezen, samen hoop en geloof hadden dat het hem ging lukken. Dat kwam door zijn energie, zijn manier van vragen , en vooral ook door zijn manier van geven van warmte, energie en geloof in “ik kan het”. Hij is daarin een voorbeeld. Ik heb genoten van Danny. Ik ben blij dat ik met hem heb beleefd wat mogelijk was. Ik wens jullie een altijd voortdurende warme en liefdevolle gedachte aan Danny. Het ga jullie goed.
    Jan Posma, Rotterdam 8 april 2017.

    Jan - Rotterdam
    8 april 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 55   |   niet OK
    Slechts 1 keer heb ik je mogen ontmoet, tijdens een Spieren voor Spieren bijeenkomst. Waarbij alle aanwezigen een rondleiding kregen door het ziekenhuis om te zien waar de stichting nu mee bezig was.

    Ik, net afgestudeerd en beginnend aan mijn eerste baan als marketeer, was ook mee. We kwamen aan de praat en jij bleek als marketeer te werken bij UNit4, ook een betrokken relatie van Spieren voor Spieren.

    Het gesprek is mij zo bijgebleven omdat ik het zo opvallend vond dat jij, toch al even meedraaiend op de arbeidsmarkt, mij niet behandelde als 'broekie'. Je vroeg geïnteresseerd, was sympathiek en begaan! Jouw kennis wilde je direct met mij delen zonder daarbij belerend te zijn, een verademing na tig ontmoetingen waarbij ik als ‘minder’ werd benaderd.

    Niet veel later nodigden wij – als bedrijf – de toen aanwezigen van Unit4 uit voor een relatie evenement. Je collega Mylene, vertelde ons toen dat jij er helaas niet bij kon zijn i.v.m. je ziekte. Vanaf die tijd ben ik je verhaal blijven volgen. En met diepe bewondering! Wat een strijdlust had jij. Om die rotziekte te overwinnen voor je zelf en je gezin. In alle video’s en verhalen las ik die mooie eigenschappen weer terug.

    Bedankt dat ik je heb mogen ontmoeten. Mijn oprechte deelname voor je vrouw Charlotte, en kinderen Floris en Isabelle.

    Amanda - Woerden
    5 april 2017

    Deel deze pagina:

   • 14-9-2016
    reactie 54   |   niet OK

    Ik ga je missen gozer... Dankbaar dat ik je heb mogen hebben als vriend.


    Marcel - De Meern
    24 maart 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.