gedenkplaats van

Edwin Robbe

20-07-199427-10-2017
   Vrijdag 27 Oktober 2017 is onze pleegzoon op reis gegaan, zijn laatste reis en hij kan niet meer terug komen. Alleen op een hotelkamer in Zuid Korea is Edwin ingeslapen. Alhoewel wij hem zijn rust gunnen, zijn wij intens verdrietig. Nooit meer zijn prachtige blauwe ogen te zien, nooit meer zijn stem, zijn luchtje. Maar ook niet meer de zorgen. Dat is wat het is....

   José
   Ruud
   Fouzi

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Edwin
    reactie 19   |   niet OK
    Dag Edwin,
    We kenden elkaar slechts kort. Toch heb ik in die paar gesprekken je onbevangenheid, bijzondere interesse en oprechtheid kunnen meemaken. Rust zacht.

    Huib M.

    Huib M. - Amsterdam
    1 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • 2016
    Herinnering
    reactie 18   |   niet OK

    Lieve Edwin, Deze foto's zijn een mooie herinnering aan een dagje Scheveningen met elkaar in de tijd dat je bij ons woonde. Je was hierbij de stille genieter. We herinneren de mooie open gesprekken , de filmavondjes op de groep met jouw er bij en de goede dosis humor van je. Wat een schok en gemis dat je er niet meer bent. We zijn in gedachten bij jouw en je familie. Rust zacht Edwin . Liefs van Team JongLeren leger des Heils


    Lize Bijleveld - Dordrecht
    15 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Lize Bijleveld
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Lize Bijleveld - Dordrecht
    15 november 2017
    reactie 17
   • Foto
    reactie 16   |   niet OK

    Edwin ik zal altijd aan je blijven denken


    Fouzi (El Flaco) Belfekih - Rotterdam
    13 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Rust in Vrede
    reactie 15   |   niet OK
    Lieve Edwin,
    Ik heb je nooit zo goed gekend. In mijn herinnering blijf je altijd altijd dat jongetje met blond haar dat soms mysterieus kon glimlachen en heel af en toe grapjes maakte.. Ik hoop dat je, op jou manier, je leven voltooid hebt, al was het maar kort. En ik heb 3 kaarsjes voor je aangestoken. Vader, zoon, heilige geest, amen.
    Heel veel sterkte voor Ruud, Jose en Fouzi
    Liefs Lennie

    Lennie Ouwens - LENT
    8 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Fouzi, Jose en Ruud
    reactie 14   |   niet OK
    Wat ontzettend moeilijk om je broer en zoon op deze manier te verliezen. Het wel te weten maar niet te zien. En alle vragen en gevoelens. Ik denk aan jullie.

    Anders dan jullie heb ik Edwin ruim drie jaar geleden voor het laatst gezien tijdens een pingsterweekend. We hebben toen nog kunnen lachen. En fijne laatste herinnering.

    Alette

    alette ouwens - nijmegen
    5 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Edwin, mijn neefje
    reactie 13   |   niet OK

    Ik herinner me vooral de verjaardagen. Bij Edwin thuis, bij ons en bij tante Elly. Van de 5 nichtjes was ik de jongste. Dan wilde iedereen saai kletsen. Gelukkig had ik nog 3 neefjes waarvan Edwin de oudste was. Zij wilde wel verkleden en een tijdmachine bouwen. Of gewoon gezellig spelen. Edwin en ik verzonnen dan meestal het verhaal, daar was Edwin best creatief in. Toen we wat ouder werden zagen we elkaar minder, maar het was wel altijd goed. Edwin zal altijd mijn neefje blijven en alleen dat al, is genoeg om van hem te houden. De laatste jaren hadden we eigenlijk alleen contact via whatsapp en messenger. Ik vind het fijn dat we op die manier nog herinneringen van vroeger hebben opgehaald en ik heb kunnen laten weten dat ik om hem geef. Ik weet dat hij het niet altijd makkelijk had. De wat als ik… zal altijd nog wel ergens in mijn achterhoofd blijven zitten. Had zijn leven beter, anders, dingen voorkomen of niet gekund? We zullen het nooit weten. Ik denk dat het normaal is om deze gedachten en gevoelens te hebben als je iemand dichtbij en zo jong verliest. Ik hoop vooral dat we er met zijn allen over blijven praten als we hiermee zitten. Wat ik ook weet is dat ik Edwin vaak in mijn leven gelukkig heb gezien. Dat hij zich heeft ontwikkeld, is gegroeid en dingen heeft geleerd. Ik weet dat hij een goed persoon is die ook anderen het geluk gunt.

    Liefs, Rosanne

    Rosanne Goedhart - Rockanje
    2 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Neefje
    reactie 12   |   niet OK

    Edwin was mijn kleine neefje en ik vond het heerlijk om voor hem te zorgen. Ik leerde Edwin de koprol op het bed in zijn oude kamer. Ik liet hem in bad van de schuine rand het water in glijden, al wisten we dat dat van Ruud en Jose niet mocht ;). Later paste ik op hem en op Fouzi als Ruud en Jose een avond weg waren. Edwin was bang voor zijn nachtmerries dus kwam stiekem naar beneden om met mij televisie te kijken. Ik wilde met hem trouwen als hij groot was.

    De liefde voor mijn kleine neefje ben ik altijd blijven voelen. Edwin werd groter en kreeg problemen waar ik als jonge puber weinig van snapte. Ik zag hem nog maar zelden. En de laatste jaren hoorde ik van Mama en Jose verhalen over hem die niet paste bij de herinneringen die ik aan mijn neef had. Ik wist wel dat het slecht ging. Toch voelt het zo onwerkelijk dat hij er nu niet meer is.

    Alle liefs,
    Tinka


    Tinka Ouwens - Nijmegen
    1 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Elvire de Ridder
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Elvire de Ridder - spijkenisse
    31 oktober 2017
    reactie 11
   • NOOIT MEER
    reactie 10   |   niet OK
    Lieve José Lieve Ruud en fouzi

    Wat een verdriet , maar toch ook weer een verademing dat verder lijden en zorgen niet meer nodig is...
    Jullie hebben alles voor hem gedaan wat in je hart zat..

    ik kan mij het m0ment nog herinneren dat je vertelde dat er een pleegkindje bij jullie kwam, en dat was Edwin. En wat heb je het goed gedaan José.. Tot het allerlaatst.
    Edwin had dezelfde leeftijd als Marleen (Onze dochter) ze hebben ook bij elkaar op de kringen gezeten..
    Daar had hij het toch vaak wel naar zijn zin, vooral de 2e kring was een leuke tijd.
    daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar nooit uit onze gedachten.
    Lieverds heel erg veel sterkte met dit grote immense verdriet...

    Nooit meer samen kroelen
    Nooit meer je stem horen
    Nooit meer je lach zien
    Nooit meer je geur opsnuiven
    Nooit meer voor je zorgen
    Nooit meer met je huilen
    Nooit meer JIJ..
    NOOIT MEER.............

    DAG JONGEN...JE HEBT JE RUST GEVONDEN

    LIEFS TOM ELVIRE FERDI EN MARLEEN DE RIDDER

    Elvire de Ridder - spijkenisse
    31 oktober 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie