gedenkplaats van

Frits Spierings

23-11-195211-08-2018
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Ingeborg & Chris van Eck
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ingeborg & Chris - Amstelveen
    5 september 2018
    reactie 164
   • Buurman Frits
    reactie 163   |   niet OK
    Jaren woonden wij vlakbij Frits en Jannie en hun mooie gezin in de straat. Ik kan me de geboortes van alledrie hun kinderen nog herinneren. Ik was toen zelf een kind. Ik vond buurman Frits altijd een aardige en imposante man met veel charisma. Hij was een echte familieman. Stapel op zijn kinderen. Ik hoorde van mijn moeder van zijn plotselinge overlijden en ben erg geraakt door dit verdrietige nieuws.
    Jannie en de kinderen zijn in mijn gedachten! Veel sterkte!
    Liefs Froukje (voorheen De kamp 31)

    Froukje - Ijmuiden
    1 september 2018

    Deel deze pagina:

   • Bianca Boeters
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Bianca - Utrecht
    28 augustus 2018
    reactie 162
   • Marlon Kamaansing
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Marlon - Purmerend
    27 augustus 2018
    reactie 161
   • Inez Schreuder
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Inez - Bloemendaal
    24 augustus 2018
    reactie 160
   • Buurman en vriend
    reactie 159   |   niet OK
    Lieve Janny, Rick, Carlien en Jelle, wat een heftig nieuws. Frits overleden. Vol ongeloof hoorden wij dit bericht vanuit Canada. Daar zijn we nog steeds. Vandaar dat wij nog niets hebben laten horen en niet aanwezig waren bij afscheid. De meiden zijn samen geweest. Een mooi afscheid hoorde ik maar nog steeds ongelofelijk. Veel herinneringen aan Frits als buurman en als vriend. Een gesprek tijdens havenfestival was ons laatste gesprek met hem. Frits vertelde ons over zijn klachten maar was vol vertrouwen vandaar ons ongeloof. Zodra we terug zijn van vakantie komen we snel langs om mooie herinneringen op te halen en om natuurlijk een warme omhelzing te geven. Lieve groet van Wim, Nena en Mariëtte. Ps. hoop dat Frits een weerzien heeft met Ton. Kunnen ze lekker bijkletsen.

    Mariëtte - Driehuis
    23 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   • Erik Venhuizen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Erik - Vleuten
    23 augustus 2018
    reactie 158
   • Schaatsen
    reactie 157   |   niet OK
    We hebben Frits ongeveer 15 jaar geleden leren kennen op de ijsbaan in Haarlem. Kort daarvoor hadden zijn zoon Jelle en onze zoon Coen een schaatswedstrijd gehad op het natuurijs van ijsclub Nova Zembla. Dat was de start van heel veel ontmoetingen met Frits langs de ijsbaan. Bij trainingen, bij wedstrijden, in Heerenveen. Een zeer betrokken toeschouwer, supporter en vrijwilliger. Toen een jaar of vijf geleden Jelle en Coen waren gestopt met schaatsen, kwamen we elkaar nog heel incidenteel tegen.
    Frits, dank je wel voor je 'collegialiteit' langs de ijsbaan.
    De rouwadvertentie in het Haarlems Dagblad was een grote schrik. Ja dan komen de herinneringen weer boven en denken we aan Janny, Rick, Carlien, Jelle en Mirthe.
    Heel, heel veel sterkte !!!

    Anita en Jos - Spaarndam
    22 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   • Erica Kroon
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Erica - Santpoort
    22 augustus 2018
    reactie 156
   • Zoveel herinneringen
    reactie 155   |   niet OK
    Collega’s bij Interlance Uitzendburo, ik op de vestiging Haarlem, Frits op de Kinkerstraat in Amsterdam. Zo leerde ik Frits kennen in 1979. Toen ik na 2 jaar vertrok, verloren we elkaar uit het oog. Maar toen ik een paar jaar later verkering met André Leenders kreeg bleek, tot mijn verbazing, Frits onderdeel te zijn van André’s vriendengroep. Hij had inmiddels verkering met Jannie en we trokken veel met elkaar op. Feestweek, spelletjes avonden, etentjes, verjaardagen en niet te vergeten Live Aid! In 1987 vertrekken André en ik naar Sint Maarten voor een nieuwe uitdaging, maar niet voordat we samen een glas champagne drinken op de komst van Rick! In de jaren dat we op Sint Maarten wonen houden we contact en zien we elkaar tijdens onze vakanties in Nederland. In 1997 besluiten we terug te keren naar Nederland. We pakken de draad weer op, maar de jaren buitenland hebben toch voor de nodige verwijdering gezorgd en de vriendschap verwaterd. Maar de herinneringen aan jaren vriendschap zijn altijd gebleven.
    Het was voor mij een schok te vernemen dat Frits, net als André en Aart, op veel te jonge leven is overleden. Zo onwerkelijk, zo verdrietig.
    Lieve Jannie en kinderen, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Mijn gedachten zijn bij jullie.
    Liefs, Ineke Snow

    Ineke - Sint Maarten
    20 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie