gedenkplaats van

Hugo Benne

11-03-196719-04-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 68   |   niet OK
    Een half jaar geleden dat ik het vreselijke bericht hoorde van Heleen, dat Hugo uit het leven gestapt was. En nog steeds is het niet te bevatten. Ik kende Hugo als de zakelijk compagnon en later vriend/partner van Heleen. Toen ik hem nog nooit gezien had, hielp hij een keer mee met een klus, het uittypen van interviews. Het moest letterlijk, maar zo letterlijk als Hugo het deed, had ik nog nooit gezien! Zo was hij met alles, naar ik begreep, gepassioneerd, precies en tot het uiterste gaand. Ook zijn passie voor muziek viel op, tijdens enkele gedenkwaardige concerten die we hebben bijgewoond. En vorig jaar gaf hij ons een rondleiding door Den Haag. We aten bij een heerlijk visrestaurant in de Chinese wijk. Hij verheugde zich al om ons een keer het filiaal aan zee te laten zien in de zomer. Helaas is dat er nooit van gekomen. Ik hoop dat Hugo de rust heeft gevonden die hij in dit leven niet kon ervaren. En heel veel sterkte voor de nabestaanden en naasten met dit verlies dat zich nog lang zal doen voelen. Ingrid

    Ingrid - Almere
    18 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Geschokken
    reactie 67   |   niet OK
    Ik ben erg geschrokken van het overlijden van Hugo
    Ik kende Hugo van vroeger.
    Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van Hugo

    Brigitte


    Brigitte - Berkel en rodenrijs
    10 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 66   |   niet OK
    Vandaag las ik tot mijn schrik dat Hugo is overleden. Wat een groot verlies. Ik ben er stil van. Zijn dood roept ongetwijfeld veel vragen op bij eenieder die hem dierbaar is, zo herkenbaar. Ik wens zijn kinderen, Heleen, zijn ouders, overige familieleden, vrienden en collega's heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Beste Hugo, rust zacht.

    Marianne - HARDERWIJK
    19 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Blend
    reactie 65   |   niet OK

    Blend

    In het stuk "Stammtisch Blend One", schreef Wybe al dat het wat tijd heeft gekost om te reageren omdat we allebei compleet uit het veld waren geslagen door je, voor ons, totaal onverwachte overlijden. Jij en Wybe kennen al elkaar langer, maar ik heb je in Blend One leren kennen op 22 juni vorig jaar.
    Jij zat met Heleen en Wybe aan een tafel naast de mijne. Wij raakten in gesprek en jij, zo gastvrij als je bent, zei "Kom erbij zitten!". Gelijk hebben we over heel veel gesproken en het werd een onvergetelijke avond. Daarna troffen we elkaar bijna wekelijks op het terras van Blend One, jij, Wybe en ik. Soms was Heleen er ook bij. Nadat eigenaar Johan ons vaste gasten noemde, maakte jij op 3 juli , ook typisch Hugo, de groepsapp "Stammtisch Blend One" aan. Blend is Engels voor mengsel en dat waren wij, een mengsel van drie totaal van elkaar verschillende types die het heel goed met elkaar konden vinden.
    Ik zat er vaker en als ik jullie een app stuurde om te zeggen dat ik er was,
    was mijn tafel voor één binnen een paar minuten een tafel voor drie en waren wij bijna altijd de laatsten gasten die de tent verlieten. Never a dull
    moment with Hugo en Wybe. Op een gegeven moment werd je vader ziek en overleed in januari van dit jaar en dat heeft jou heel diep geraakt. Kort daarna gingen we met zijn tweeën, jij en ik, een hapje eten op de
    Theresiastraat, allebei lamskoteletten en veel wijn. Ik had je niet eerder
    zo emotioneel meegemaakt. Uit je afscheidsbrief concludeer ik dat het vanaf toen steeds slechter met je ging. Drie dagen voor de lockdown, was de "Stammtisch Blend One", drie man sterk, aan het eten en drinken aan onze tafel.
    Na 15 maart zagen wij elkaar amper, maar we appten wel veel. Jij appte toen: "Tot 6 april geen Blend One", maar het duurde veel langer. In apps daarna schreef je dat je het maar heftig vond, je was gewend om veel buiten te zijn en was nu vaak alleen thuis.
    Op vrijdag 17 april trof ik je nog met Heleen in Voorburg en hebben we elkaar nog even live gesproken. Dezelfde avond appte je mij: "Het was leuk je weer even te zien Leo". Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat het de laatste keer was dat ik jou in het echt zou zien. Binnen één jaar was er tussen ons een waardevolle vriendschap ontstaan die ik nooit vergeet, jouw typische aanloop naar Blend One als wij al aan tafel zaten..

    Ik wens Heleen, je moeder, je broer, je zoons en al je vrienden heel
    veel sterke met ons verlies.

    Rust zacht vriend,

    Leo

    Leo - Voorburg
    9 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 64   |   niet OK
    lieverd hoop dat waar je ook bent het goed met je gaat xjes

    matty - bleiswijk
    8 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 63
    Geja Westerhof

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Geja - Gouda

    7 mei 2020

   • Verlies
    reactie 62   |   niet OK
    Wat een verlies, nu Hugo niet meer onder ons is! Een fijngevoelig, slim en intelligent mens, die soms onnodig onzeker kon zijn en even checkte of hij goed zat, altijd rekening houdend met andermans gevoelens. Met een brede belangstelling voor cultuur op velerlei gebied, waaronder muziek en films en een energie waar menigeen hem wellicht niet kon bijhouden. Altijd attent, oprecht geïnteresseerd en behulpzaam voor zijn medemens. Ging een discussie niet uit de weg en toetste zichzelf aan de persoon die hij tegenover zich had. We zullen je missen!
    Yvonne & René Souweine

    Yvonne & René - Renkum
    5 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 61
    Rianne Bechet

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rianne - Gouda

    3 mei 2020

   • Schokkend bericht
    reactie 60   |   niet OK
    Zojuist las ik een berichtje op LinkedIn waarin moest concluderen dat Hugo Benne er niet meer is. Schokkend voor mij om dit te lezen. Hugo, je was mijn contactpersoon bij HHS en heb ik met veel plezier en passie gastcolleges gegeven aan jouw studenten! Wat een fijn mens was jij Hugo. Ik kan het gewoon niet geloven. Onze contacten zal ik nooit vergeten.
    Heel veel sterkte voor degene die je lief en dierbaar waren!

    Bertjan - Schoonhoven
    3 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • "Stammtisch Blend One"
    reactie 59   |   niet OK
    Lieve Hugo.

    Het heeft me/ons even gekost om te reageren op je onverwachte overlijden.
    We waren compleet uit het veld geslagen.

    We leerden mekaar een jaar of negen geleden kennen. We werkten allebei voor een woningcorporatie. Er was een landelijk overleg. We bleken dingen gemeen te hebben: allebei nogal intelligent, direct en koppig, niet altijd even diplomatiek.

    Maar er was meer. We raakten bevriend. We zagen samen “roadmovies”, waaronder “On the Road” en films van Kaurismäki. Het reizen zat ons allebei in het bloed.

    We gingen samen naar natuurreservaat “De Groene Jonker”, ik met m’n telescoop, jij met je camera.
    Allebei kijkend, nieuwsgierig, enthousiast, genietend. En samen naar de kroeg.

    Jij met je tomeloze energie, niet bij te houden. Wat had ik een bewondering voor je, voor je daadkracht. Vorig jaar nog een academische studie afgerond! Ik wat ouder en bedachtzamer, maar toch ook af en toe fel. Knallen kon het af en toe ook wel, maar altijd met wederzijds respect.

    Ongeveer een jaar geleden vormden jij, Leo en ik een driemanschap: “Stammtisch Blend One’, hier om de hoek in Voorburg, compleet met een groepsapp. Zoals je aan kwam lopen, big smile, je had er altijd zin in!
    Drie levensgenieters bij mekaar. Samen aan het bier of de wijn, samen eten.
    Met Leo als de meest relaxte erbij, de bijna perfecte combinatie.
    We zullen je steeds weer zien komen aanlopen… In onze herinnering.
    De gesprekken waren altijd interessant. Het ging over alles: Big Data (een van je favoriete onderwerpen!), politiek, maatschappij, de wereld, het klimaat. Maar ook over muziek, film en theater. Voetbal vond je niks, maar dit terzijde. Af en toe ging het natuurlijk ook over vrouwen. Soms was Heleen erbij, dan waren we een viermensschap, maar de gesprekken waren niet zoveel anders.

    Bij de condoleance sprak ik Heleen, Satu, Carla, Leon, Ismo en Illka. Dat was goed. Ismo had ik al eens ontmoet, erg leuk. We wensen jullie heel veel sterkte!

    Begrijpen kunnen we het nog steeds niet. Misschien wel nooit, hoewel de contouren ons iets duidelijker worden.

    De “Stammtisch” bestaat nu nog maar uit twee. Altijd zal er een lege plek zijn. Elke keer zullen we aan je denken. We hebben allebei de afscheidsbijeenkomst gevolgd via Livestream. We zijn er kapot van en we missen je!

    Rust zacht, lieve Hugo!

    Wybe en Leo, "Stammtisch Blend One"
    Voorburg

    Wybe en Leo, "Stammtisch Blend One" - Voorburg
    3 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie