gedenkplaats van

Jan Bakker

19-05-195926-03-2017
   Lieve Jan,
   Woorden schieten te kort, wanneer jij,
   ons liefste bezit, herinnering wordt.
   Vreedzaam, vol liefde afscheid nemend van
   allen die hem omringden, is hij van ons
   heengegaan.
   -----------------------------------------------------

   Wanneer u ergens in zijn leven in aanraking bent geweest met Jan, dan heeft u daar vast en zeker een leuk of gek verhaal bij, deel ze gerust in een bericht.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Nog elke dag
    reactie 21   |   niet OK

    Nog elke dag pap denk ik aan jou en mis ik je zo verschrikkelijk! Dagelijks hoop ik wakker te worden en te hopen dat dit 1 grote nare droom is maar helaas:( al bijna 5 maanden zonder jou en het lijkt nog steeds als de dag van gister dat wij het verschrikkelijke nieuws kregen. Je hebt een supermooi plekje hier in huis gekregen pap zodat wij elke dag even na jou kunnen kijken met onze kleine man die ik elke dag vertel wat voor super opa die had! &ik weet dat je met ons meekijkt en dat je trots bent op ons allemaal! Ik hou van je lieve papa! Voor altijd in m'n hart.


    Denise Bakker - Ede
    12 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Lieve Jan
    reactie 20   |   niet OK
    Nog steeds zo onwerkelijk dat je niet meer bij ons bent het lijkt nog steeds of je op vakantie bent en zo weer bij pa en ma de kamer binnenstapt met alle verhalen maar het is jammer genoeg niet zo niet te bevatten nog steeds niet er zijn ook zoveel mensen die me aanspreken en het ook niet kunnen geloven we missen je kon je nog maar een keer langs komen even lekker bijkletsen maar ook dat kan niet meer we houden van je dikke kus Henk en Yvon

    Henk en yvonne Bakker - Soesterberg
    24 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 19   |   niet OK
    Lieve Jan,

    Al een paar weken zie ik je naam op de kalender staan.. gisteren was je echt jarig. Op facebook kreeg ik nog een extra herinnering. Zo onwerkelijk nog steeds.
    Volgende week Stéphane en ik onze verjaardag, waar je altijd even gezellig langs kwam. Gek dat ik je nu geen berichtje kan sturen met de vraag of je komt.. wat een leegte..
    Ik hoop dat je je verjaardag op jou manier daarboven hebt kunnen vieren en met trots naar beneden kan kijken!

    X.

    Michella Hofman - Soesterberg
    20 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • We missen je...
    reactie 18   |   niet OK
    Ha die Jan,

    Alweer weken verder sinds jij ons verliet, er gaat geen dag voorbij dat ik niet even aan je denk. Er zijn ook zoveel mensen die je missen en het nog steeds zo onwerkelijk vinden dat jij niet meer bij ons bent, helaas blijkt het wel de waarheid te zijn.
    Vandaag zou je 58 jaar zijn geworden, het zou ongetwijfeld weer een gezellig feestje geworden zijn bij jou! Hoop dat je er boven nu net zo'n mooi feest van maakt als je hier gedaan zou hebben.
    Regelmatig rijd ik even langs je huis, jou eigen plekje waar je altijd zo trots op was en met trots altijd je nieuwe aanwinsten in huis liet zien als ik langs kwam, helaas als ik nu langs rijd is dat ook wetende dat jij daar niet zal zijn.
    Zou willen dat het allemaal een hele nare droom blijkt te zijn en dat ik weer kan ontwaken waarna jij gewoon weer gezellig bij ons bent... dat wil ik!
    Ooit zal ik je weer zien, dan hebben we heel wat bij te praten, ik hoop dat het je nu goed gaat daar waar je ook bent, je bent en blijft een topper, voor altijd!

    Stéphane Hofman - Soesterberg
    19 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • 19 mei
    reactie 17   |   niet OK
    ieve jan,
    Het is je verjaardag vandaag... 58 jaar zou je worden.
    het is alweer bijna 2 maanden geleden dat je ons verliet, het doet ons nog elke dag veel pijn en verdriet.
    ik wil je nog zoveel vragen en vertellen. we missen je heel erg. ik mis vooral de gezelligheid en gekkigheid die jij op iedere verjaardag en gelegenheid weer bracht. daar zorgde jij wel voor een lach op ieder ze gezicht.

    Patricia van der Gun - Vianen
    19 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • Morgen je verjaardag
    reactie 16   |   niet OK
    Lieve jan,
    Morgen 19 mei de dag die we nooit vergeten, je verjaardag ! Samen hadden we samen dan voor paar weken 58 jaar geweest. Nooit dat gevoel meer samen. Maar in mijn gedachten ben je bij mij! Elke dag ga je met me mee, kan het maar niet geloven dat je niet meer bij ons bent.. voor mij ben je op vakantie voor een hele lange reis.
    Ooit hoop ik je weer tegen te komen, ik hoop daar waar je ook wezen mag ? Het reuze naar je zin heb. Maak er een mooi feestje van.
    Fijne dag met iedereen die je lief heb
    kusjes Wilma

    Wilma Van der gun - bakker - Vianen
    18 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • Jan vergeten we nooit meer
    reactie 15   |   niet OK
    Jan was van onze generatie, maar welke Soesterberger kende hem niet ?
    Wij hebben samen gepuperd en rondom de soos, Soesterbergse kroegen, festiviteiten en andere dorpsperikelen was Jan vaak duidelijk aanwezig en behaalde hiermee zelfs regelmatig de krant. Nooit gemeen maar wel gemeend.

    Maar naast zijn eigenheid / rebelsheid kennen wij Jan ook ook als zorgzaam mens die altijd klaar stond voor familie en vrienden.
    Wij condoleren alle nabestaanden en wensen hun alles sterkte met met dit plotselinge verlies. Ron & Sylvia

    Ron & Sylvia Hofman / IJsbrandy - Doornspijk
    1 april 2017

    Deel deze pagina:

   • Hoi Jan,
    reactie 14   |   niet OK
    Jaren lang had ik niets meer van mijn familie uit Soesterberg vernomen totdat ik een vriendschap verzoek van je had gekregen ... Helaas hebben we mekaar niet geschreven, vandaag heb ik je een laatste groet gebracht . Ik hoorde je zingen op de achtergrond en ik bleef maar kijken en luisteren ... jammer dat ik dat nooit live heb mogen meemaken.

    Doe André de groeten daarboven als jullie samen een biertje drinken.

    Rip Jan

    Sandra Schipper - Almere
    31 maart 2017

    Deel deze pagina:

   • Lieve Jan,
    reactie 13   |   niet OK
    Onwerkelijk.. niet te bevatten dat jij er niet meer bent..
    Vorige week stond je nog voor mijn deur en vroeg je of je krantjes van Dwain in de tuin mocht leggen, dan hoefde hij niet zo te sjouwen. Tuurlijk! Je moest er gauw weer vandoor zei je toen ik je wat aanbood, niet wetend dat dit de allerlaatste keer zou zijn dat ik je zag..
    Ik blijf je herinneren als een lieve, gekke, behulpzame en gezellige oom. Je zette elke verjaardag, bruiloft of wat voor gelegenheid ook, op een positieve manier op stelten. Wat hebben wij gelachen om je en genoten van je! Je had soms een grote mond, nou ja soms haha, maar een o zo klein hartje!
    Je stond ook altijd voor iedereen altijd klaar. Zo was ons koffiezetapparaat kapot. Uren prutste Arthur eraan. Het lukte hem niet. Jij kwam langs en ja hoor.. even later konden we een bakkie zetten hoor! En dat doen we nog steeds!
    Oneerlijk is het... je was net zo gelukkig met Brigitte, je zoontje Dwain en trotse opa van je kleinzoon Luca. Wat had ik je dat geluk zoveel langer gegund...

    Lieve Jan wat ga ik je ontzettend missen! Je zal altijd een plekje in mijn hart hebben.
    Rust zacht..
    Liefs,
    Michella

    Michella Hofman - Soesterberg
    29 maart 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    Sommige mensen waar je vroeger
    Mee in aanraking kwam vergeet je.
    Anderen (jan de schrik van Soesterberg bakker ) absoluut niet!
    Wat kon jij de boel terroriseren jan , als een gestoorde met jouw volgens mij ford escort door het dorp scheuren !!!
    En inderdaad jij had aan alles en iedereen maling. En was voor niemand bang.
    Jaren later sprak ik je op de sloop in den Dolder waar je toen werkte, hele verhalen over vroeger en een welgemeende klap op mijn schouder met je excuses voor alle
    Overlast!
    Toch een toffe gast dacht ik toen.
    Wat fijn dat je toch nog even het opa gevoel hebt mogen meemaken .

    Rust zacht jan.

    Marcel De groot - Dedemsvaart
    29 maart 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie