Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Karim Lamniai

24-04-197414-08-2017

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Geniet van je favo liedje lieve karim!
    reactie 111   |   niet OK

    Lieve karim als neef van je mis ik je heel erg ik vind dat dit Noooooit had mogen gebeuren want je bent ons te vroeg verlaten maar toch heeft iedereen er veel verdriet van maar we zullen altijd aan je blijfen denken en zullen zo vaak mogelijk nieuwe bloemen op het graf leggen waar jij rust Rust zacht lieve karim


    Van je neef Rayan

    Rayan - Aalsmeer
    17 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Nog steeds niet te geloven...
    reactie 110   |   niet OK
    Yo Karim,
    Het is nog steeds niet te geloven dat jij er niet meer bent Karim. Laetitia, Zoe en ik zijn je weer komen bezoeken bij je graf en nog steeds na drie jaar schijnt het allemaal zo onwerkelijk. Ik hoor soms je stem, je ongelooflijk goede en pittige grappen, ik zie je uitdagende blik (nadat je weer een grap hebt losgelaten waar ik dan niet weet is het verzonnen of nu echt...). We zijn ook per toeval je zus en Omar tegengekomen. Het was goed om ze weer te zien. Ik ben intussen een grote fan van TYT geworden, dankzij jij... Die jongens zijn te gek. En eindelijk ook eens AM-B gehaald (na veel pauses door te veel drukte)...
    Man, ik zou je alles over de laatste jaren willen vertellen, hoe enoorm druk en soms ook extreem zwaar ze waren (waar ik soms niet wist hoeland ik het nog kan volhouden) maar waar het licht na de tunnel zo langzaam in zicht komt en doen we steeds meer het beste van te maken. Dit heb ik nu een beetje in gedachten kunnen doen toen we je bezochten...
    Groetjes en we missen je!!! Karim

    Karim - Heiloo
    17 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 109
    Rimmert van der Veen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rimmert - Loenen

    15 januari 2020

   • Niet te geloven...
    reactie 108   |   niet OK
    Een paar dagen geleden dacht ik vanuit het niets aan je. We hebben eind Jaren 90 een paar maanden samen gewerkt in Playa del Inglès en hoewel het maar kort was, ben ik je nooit vergeten. Gek, sommige mensen vergeet je nooit. Je had gewoon die enorme gunfactor en volgens mij was er niemand die jou niet mocht. Het feit dat ik 20 jaar later je naam nog ken en gewoon eens wilde kijken hoe het met jou gegaan is, zegt eigenlijk al genoeg… Wat een vreselijke schok toen ik ontdekte wat er gebeurd is. Ik heb echt dagen nodig gehad voordat ik dit kon schrijven. Ik vind het vreselijk voor je vrouw, je zoon, de rest van je vrienden en familie en wens ze bij deze dan ook heel veel sterkte. Niet te geloven dit en potverdorie, wat oneerlijk….

    Cindy - Helmond
    20 december 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 107
    Sanne Bluemink

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Sanne - Amsterdam

    4 juli 2018

   • reactie 106
    Elja Kraijer

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Elja - De Goorn

    20 februari 2018

   • thinking....................
    reactie 105   |   niet OK
    never far from my thoughts....... an email, a project we worked on together, a specific customer....... life does go on but your colleagues still remember you and keep your partner and son in our thoughts!

    Shona - Sweden
    19 oktober 2017

    Deel deze pagina:

   • Foto's gran canaria ca1997
    reactie 104   |   niet OK

    Hierbij nog 2 foto's waarop karim staat. Het is tijdens de Neckermann periode op gran canaria. Karim was een toffe collega met een luisterend oor en respect voor zijn collega's. Ik heb hele goede herinneringen aan hem. Ook ben ik nog met Els Bertels en Antinio eens bij hem thuis geweest toen hij in Ams woonde. Een lieve collega was het.
    Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte toe. Hij zal zeer gemist worden.


    Natascha - Dirkshorn
    17 oktober 2017

    Deel deze pagina:

   • reactie 103
    Margaret Salome

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Margaret - Amsterdam

    8 september 2017

   • Karim je was een fijne vriend
    reactie 102   |   niet OK
    Yo Karim,

    We kennen elkaar uit een tijd zonder internet whatsapp of youtube, Yo MTV Raps was onze ding geen mobiel om te texten waar je bent maar vonden elkaar altijd wel.
    De eerst keer dat ik je ontmoette hadden we direct een klik en zijn sindsdien altijd wel goede vrienden gebleven.
    Het houdt me nog steeds bezig dat je zo plotseling bent heen bent gegaan. en mijn gedachten gaan uit naar de lieve en dierbare mensen die je hebt achtergelaten.
    Als ik aan je denk dan denk ik aan een andere tijd namelijk die van Pantalons en Palladium shoes, Club W in Purmerend en niet te vergeten de Challenge in Hoofdorp en Heilig in Heerhugowaard oefende onze danspassen voor op de dansvloer kortom het was een fijne jeugd. Wat ik me ook goed kan herinneren is je passie voor films die ik met je deelde zoals Scarface en the Godfather samen zijn we nog naar Pulpfiction geweest masterfilm was dat.... any way Karim het was fijn om je gekend te hebben and i am proud to say that you were my friend.

    Rest in Peace hopefully chilling whith Biggy and Tupac.

    Jerry Anches

    Jerry - Hoorn
    8 september 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.