gedenkplaats van

Kevin Terol

05-03-197914-03-2016

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Maatje...nog steeds mis ik je heel erg...
    reactie 20   |   niet OK

    Nog regelmatig als ik in mijn C6 -ja man, ook dat is gelukt- rondrij hoor ik Faded of Heaven... Twee platen uit onze laatste tijd samen...we gingen er los op op Slam Slam Slam.
    En nog iedere vrijdag denk ik aan je bij het luisteren van de Mixmarathooooooooooon, zoals we die in spraakberichtjes naar elkaar stuurden...
    Maatje...zo voor de Kerst...ik mis je nog steeds elke dag. Inmiddels huur ik een loods waar we een brug in gaan bouwen en waar we heerlijk beter dan ooit hadden kunnen klussen. Ik ga verhuizen naar Goes en heb maar klussers ingehuurd want zonder jou begin ik er liever niet meer aan. Man...ik mis je. Het ga je goed daarboven. Hou van jou.

    Hans - Kapelle (nog even)
    23 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 19   |   niet OK
    Kevin, ik schrijf dit berichtje nu een beetje aan jou...het jaar wat zonder jou voorbij is gegaan. Het jaar waarin ik een plek mocht innemen in het leven van Wendy en de meiden.
    Het jaar waarin ik je familie en vriendenkring steeds een beetje beter in heb leren kennen, van verhalen, van foto's en onlangs nog in het echt. Het had zoveel mooier kunnen zijn als het een jaar was geweest waarin ik ook jou beter had leren kennen.
    Al heb ik soms gek genoeg het gevoel dat ik je beter ken dan hiervoor...het is en blijft een kennis gebaseerd op herinneringen die Wendy en Kaylee en Larissa met mij hebben gedeeld.
    Daar ben ik hen dankbaar voor, er is een bijzondere band tussen ons ontstaan en die zal ik zeker blijven koesteren.
    Het zou zoveel mooier kunnen zijn als jij er gewoon nog bij was geweest, als we met z'n allen nog meer en vooral nieuwe herinneringen hadden kunnen maken...
    Rinke

    Rinke - Heinkenszand
    14 maart 2017

    Deel deze pagina:

   • Ik ben je niet vergeten kerel.
    reactie 18   |   niet OK
    Een jaar vliegt voorbij. Ik ben je niet vergeten Kevin. Richard.

    Richard -
    14 maart 2017

    Deel deze pagina:

   • Een paar bijzondere momenten in beeld.
    reactie 17   |   niet OK

    Nicolette - Oudelande
    13 maart 2017

    Deel deze pagina:

   • Kev we missen je!
    reactie 16   |   niet OK
    Lieve Kev,
    Een jaar heb ik nagedacht wat ik hier eens kon schrijven, maar de woorden kwamen niet. Wel de tranen. We missen je in ons gezin, als vriend! Bijna 14 jaar kenden we elkaar. Het begon als de vriendin van je vrouw, die veel over de vloer kwam. Misschien wel teveel haha. We ondernamen veel samen en ook met klussen in jullie huis, zoals het schilderen van de kamer tot het slopen van een badkamer of keuken, ik was van de partij. Jij vond het allemaal prima.

    Na een tijd leerde je Manf ook kennen en ook met zijn vieren klikte het goed. We gingen eens uit eten of een avondje uit, maar ook thuis vermaakten we ons met een spelletje of filmpje. Je stond altijd overal voor open en als je ons vieren vroeg; wat gaan we eens doen, waren wij altijd de twee die zeiden..... joh maakt ons niet uit! Onze partners hadden een wat duidelijkere mening haha.
    Zo had Wen ook altijd van die leuke lijstjes voor je met wat klusjes erop. Een "to do list" zeg maar. Manf hielp dan ook weleens mee. En waren jullie mannen nog druk bezig in de tuin, die tijdens het klussen ook nog eens onder water liep......dan had Wen al een volgend project bedacht. Jij bleef er rustig onder als altijd. Alles op zijn tijd.

    Onze gezinnetjes breidden zich ondertussen steeds meer uit. Zo ontstonden weer nieuwe uitjes zoals met de kids naar Bambini of gezellig BBQ-en in de tuin met een kinderbad erbij. Je was er ook voor ons in pittige tijden. Je stond dan voor ons klaar met de nodige steun, een luisterend oor of juist een grap om de boel wat op te fleuren. Dat laatste was zeker aan jou besteed. Wat ook erg geslaagd was, waren 3 dagen met onze gezinnen in Landgoed het Loo. Het was de eerste keer, maar het ging prima. Je leerde me pannenkoeken bakken haha. Ik keek vol bewondering hoe je goochelde, ze omhoog gooide en..... ook weer opving. Ja op het gebeid van koken kon ik nog heel wat van je leren.

    Onze twee meiden waren gek op "ome" Kevin. Als ik Meike vraag, wat vond je zo leuk aan hem, dan waren het met name de gekke dingen die je met ze deed. Alles kon. Zoals de meiden op Kaylee's verjaardagsfeestje die je alle kleuren van de regenboog gaven. Meike keek er met grote ogen naar, maar deed niet mee, want dat durfde ze toch niet. Maar jou kon het niet gek genoeg zijn. Voor je meiden kon en deed je alles.

    En dan onze kleinste dame Tess. Ze mist "ome" Kevin en laat dat vaak genoeg merken. In de zomer wou ze steeds trampoline springen. Dan spring ik tot aan de sterretjes, naar Ome Kevin. Maar ik kom wel terug hoor, zei ze dan. Ik ga hem alleen een kusje geven. Hoe prachtig maar ook verdrietig op hetzelfde moment. En als ze op een heldere avond de sterren ziet, weet ze precies welke grote ster van ome Kevin is. Ze is er ook van overtuigd dat je goed voor haar broer en zusjes zal zorgen en ook met hun gekke dingen doet daar. Zoals paardje rijden op je rug, wat Tess altijd leuk vond. Tess had gewoon een bijzondere klik met je en die is er nog steeds!

    Lieve Kev. We missen je alle vier nog elke dag. Soms hoor ik een liedje of zie ik iets waarvan je hield en dan stromen de tranen over mijn wangen. Er is een jaar voorbij, maar alles vanaf 14 maart 2016, staat in mijn geheugen gegrift. Gelukkig zijn er vele mooie herinneringen om aan terug te denken. Maar ook veel verdriet! Zeker als ik Wen en mijn 2 prachtige "nichtjes" zie. Je had erbij moeten zijn om nog meer mooie herinneringen met ze te maken. Je meiden op moeten zien groeien tot de mooie dames die ze worden!
    Weet dat we alles doen om ze te steunen en er voor ze te zijn.

    Lieve Kev. We zullen je nooit vergeten!!!! Je zit voor altijd in ons hart.
    Veel liefs Niek, Manf, Meike en Tess xxx

    Nicolette - Oudelande
    13 maart 2017

    Deel deze pagina:

   • Peter Koelman
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Peter - De Bilt
    11 augustus 2016
    reactie 15
   • een fijn mens
    reactie 14   |   niet OK
    Kevin, het is zo stil zonder jou
    de verjaardag van Wendy hebben we stil over laten gaan, dat lukt nog een beetje, maar de verjaardag van je dochter Larissa. Je had er gewoon bij moeten zijn...... mee zingen, mee gek doen, mee genieten.......
    9 jaar en dan feest vieren zonder je papa, de meiden hebben hun best gedaan
    maar alles is zo anders, je word enorm gemist.
    Geen spontane kletspraatjes meer als je Larissa kwam halen, geen whatsappjes meer van jou met foto's van de voetbalmeiden, niks meer

    alleen maar stilte...................

    Lieve Kevin, hoe kon dit nu gebeuren, veel te vroeg,
    je 3 meiden die je zo dierbaar waren missen je zo ontzettend veel.

    Zal altijd je naam blijven noemen.....
    voor altijd in het hart gesloten, je was een fijn mens.

    Petra    Petra - sheer Abtskerke
    15 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • dramatisch
    reactie 13   |   niet OK
    Kevin bedankt voor alle medewerking je was in de periode dat we bij mammoet werkte een goede collega .Zelfs jij had daar een privé chauffeur en dat was ik . Ik wens jou vrouw en kinderen alle sterkte en denk met alle steun van familie en vrienden die je hebt en had dat het leed iets draaglijker wordt . R.I.P. Vrgr P.Potting

    peter - rotterdam
    28 april 2016

    Deel deze pagina:

   • papa van Kaylee
    reactie 12   |   niet OK
    Lieve Wen, meiden en familie,
    Voor mijzelf was Kevin vooral vader van klasgenootje van Bo . Je staat eens naast elkaar op t voetbal veld, hebt het over een blaar op Larissa der voetje tijdens school voetbal. Een gezellige vader waar je makkelijk mee weg kletst. Toch had deze man wel verdere invloed op 1 zoon van me. Al vanaf kleuters kwam mijn Bo met regelmaat in het gezin 'Terol' . Om te spelen met Kaylee, op verjaardagsfeestjes. Achterop de motor als je pas een jaar of 6 /7 bent.... dat maakt indruk

    Kitty - Heinkenszand
    26 april 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    reactie 1 | niet OK


    Ik heb Kevin altijd ervaren als een deskundige allesweter. Niets was voor hem onmogelijk. Hij was altijd in voor een grapje en niets was hem te veel. Ik heb hem de laatste jaren meer op de achtergrond meegemaakt en ben inmiddels met pensioen. Natuurlijk is Kevin veel te vroeg van ons heengegaan. Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte toe voor nu en in de toekomst met dit zware verlies.


    Ruud - Vlissingen
    22 april 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie