gedenkplaats van

Martien Magielse

16-05-193409-11-2005
   Hoi lieve lieve pap,

   Het doet zeer als ik dit schrijf, het besef begint nu langzaam te komen. We missen je met heel ons hart. Ik hoop dat deze pijn minder wordt maar het zal nooit over gaan. Jaren heb je ons heel veel plezier gegeven en ben je ontzettend trots op ons geweest. Nu zijn we trots op jou omdat je nog zo lang bij ons bent gebleven. Wij gaan goed voor ons mam zorgen. Hier hoef je niet bang voor te zijn. Dag lieve lieve pap

   Overige informatie
   Ons pap is gestorven aan de ziekte van Wegener op 71 jarige leeftijd in het ziekenhuis in Veldhoven

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Hoi Lieve Lieve Pap
    reactie 91   |   niet OK
    Goh dat je dat nog zo even hebt kunnen regelen, ik kan er niet teveel over uitweiden maar jij en ik weten wel wat er bedoeld wordt. Het gaat allemaal een stuk beter worden en daar gaan we voor. Volgende week nog een weekje vakantie en daarna zal het jaar al weer snel het einde in luiden. Op naar het nieuwe jaar 2020. Op naar 40 jaar bij elkaar. 2020. op naar 58 jaar 2020. Op naar zeg jij het maar. 2020.
    Groetjes Pap en tot later he,
    Eric

    Eric - Helmond
    29 november 2019

    Deel deze pagina:

   • verjaardag
    reactie 90   |   niet OK
    Hoi lieve lieve Pap,
    85 Jaar zou je vandaag geworden zijn en het is nu alweer 14 jaar geleden. God wat mis ik je op bepaalde momenten nog steeds en wat gek dat je totaal vergeet hoe je dan ook klonk als je sprak. We maken het allemaal goed gelukkig en ons mam is afgelopen week ook weer een jaartje ouder geworden. Nou Pap het ga je goed daarboven en je zorgt nog steeds goed voor ons vanuit jou plekje daarboven.

    Tot later Pap, Ik hou van je.
    Eric

    Eric - Helmond
    16 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • 13 jaar alweer
    reactie 89   |   niet OK
    13 jaar uit ons leven maar niet uit ons hart schreef Cora vandaag. En zo is het soms gaat er een tijd voorbij en dan ineens denken we weer aan jou. Je blijft altijd in onze herinneringen en je blijft altijd in ons hart. Missen je nog steeds.

    Groetjes en tot later Pap,
    Eric

    Eric en Cora - Helmond
    9 november 2018

    Deel deze pagina:

   • Lang geleden Pap
    reactie 88   |   niet OK
    Ik ben vaak hier maar ook weer niet te vaak, het blijft wennen en laatst zagen we je nog op de video van Denemarken. Je stem is vreemd geworden voor mij en dat deed me wel een beetje pijn Toch blijf je altijd in mijn gedachten en draag ik je ring met heel veel trots. Ondertussen een nieuwe baan waar ik heel veel plezier in heb. Gelukkig maar, thuis zitten is nog niet mijn ding. Ik mis je Pap maar we gaan gewoon genieten van die momenten dat je ons helpt met allerhande kleine dingen. Je weet wel wat ik bedoel.

    Groetjes en tot later Pap,
    Eric

    Eric - Helmond
    22 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Kerstmis 2016
    reactie 87   |   niet OK
    Een gedicht van deze keer voor een beetje hulp geschreven
    zodat jij weet wat wij hier beneden beleven.
    Voor het eerst in mijn leven deze keer zonder een baan
    Je zal wel denken waar komt dat nu zo ineens vandaan.
    Nu dus op zoek naar ergens waar ik weer kan werken
    Om de financiële kas mee te blijven versterken
    En mocht je nu denken wat heb ik hier nu aan
    Pap help jij me ook een beetje, ik wil een nieuwe baan.

    Jou zoon Eric

    Eric - Helmond
    25 december 2016

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 86   |   niet OK

    Eric - Helmond
    24 november 2016

    Deel deze pagina:

   • Verlies van een goede vriend
    reactie 85   |   niet OK
    Hoi Lieve Lieve Pap,

    Vandaag is het dan weer een keer zover. Ik vind het fijn om weer even mijn gevoelens kwijt te kunnen bij jou. Ik wil je vertellen dat vanmorgen Helmut, de vader van Marina en schoonvader van Marcel is gestorven. Hij was al enkele maanden ziek maar ondanks dat is het allemaal toch nog vlug gegaan. Ik weet dat je met ons Mam er vaak bent geweest en dat jullie dan altijd veel plezier hadden met zijn viertjes. Nu komt hij naar jou en zal je beslist een keer opzoeken daarboven.
    Lieve groetjes pap van je zoon Eric en natuurlijk ook van ons Cora.
    Ik hou van je en mis je nog steeds. Dikke knuffel.

    Eric - Helmond
    23 november 2016

    Deel deze pagina:

   • Hoi lieve lieve pap
    reactie 84   |   niet OK
    Zo je plekje hier is aangepast. Het was gisteren namelijk 10 jaar geleden. We missen je nog steeds en houden nog ontzettend veel van je. Ons mam doet het goed en mist je ook nog iedere dag.

    Dag pap, tot laterrrrrrrr
    Eric

    Eric - Helmond
    10 november 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 83   |   niet OK
    Hoi Lieve Lieve Pap,Zeven jaar alweer, gelukkig ben je nog steeds om ons heen, bedankt voor alles wat je daarboven nog regelt ook al geloofd niet iedereen hierin. Pap, ik houd het kort vandaag, Hou van je.Groetjes van Cora en mij, Daaaaag Pap, tot laterrrrrrrrrrrr. 

    Eric -
    9 november 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 82   |   niet OK
    Hallo Lieve Lieve Pap, gisteren wederom een niet zo'n leuke dag in ons leventje. Cees is gisteren van ons heengegaan. Op 84 jarige leeftijd werd hij woensdag plotseling opgenomen in het ziekenhuis. Donderdagmorgen ging het heel slecht met hem en toen wij er allemaal waren heeft hij ons gezien allemaal en is het heel snel gegaan. Wederom een afscheid wat enorm zeer doet. Jong als wij zijn is de tijd nu gekomen dat we toch wel steeds vaker afscheid moeten nemen. Pap, vang jij m op daarboven en maak je hem een beetje wegwijs. o ja zal ik de tomtom van Cees meegeven bij jou is het er nooit van gekomen. Groetjes van ons Cora en mij. Daaaaaaaag Pap, tot laterrrrrrrr......

    Eric -
    6 juli 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie