gedenkplaats van

Peter Duijn

21-12-196519-08-2016

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Schokkend
    reactie 50   |   niet OK
    Pas gisteren hoorden wij dat Peter was overleden. We wisten natuurlijk dat hij ziek was, maar het komt als een schok. Wij kennen Peter allebei van het tafeltennis bij Spaarne. We herinneren hem als een vreselijk aardige en vrolijke jongen (en later man). Ik (Jeanine) zal nooit vergeten hoe hij mij inwijdde in de regels van het tafeltennis. Tijdens wedstrijden legde hij mij uit hoe alles in elkaar zat. Zo vertelde hij dat een speler een bepaald soort rubber had. Hij noemde dat "kutrubber". Ik ben dat woord altijd blijven gebruiken. Ik (Henk) heb hem de laatste jaren regelmatig bij TTV Rapidity ontmoet. Wat opviel was zijn kracht en optimisme tijdens zijn ziekte.
    We zullen hem nooit vergeten en we missen hem. We wensen zijn kinderen en familie ontzettend sterkte en kracht.
    Veel liefs
    Jeanine Conijn en Henk van Diijk

    Jeanine en Henk Conijn en van Dijk - HEEMSKERK
    30 september 2016
   • Neef
    reactie 49   |   niet OK
    Hallo Peter,
    Als neef begonnen wij zowel bij jou thuis als bij mij thuis met tafeltennis. Ik werd lid van de vereniging GTTC. Jij kwam toen ook op die club en we hadden denk ik mij te herinneren meteen clubkampioenschappen, natuurlijk moesten we tegen elkaar en jij versloeg me, heb natuurlijk gehuild, maar ja niet wetende dat je veel en veel beter was dan mij.
    Met je broer Frank en mezelf op vakantie naar camping Het Grote Bos in Ermelo. Vreselijk gelachen daar, wij met zijn drieën die mochten blijven staan terwijl die andere gasten eraf werden gestuurd terwijl wij net zo hard meededen.
    Het contact is niet hecht gebleven maar als we elkaar zagen was een groet het minimale.
    Rust zacht man Groet je neef Arthur

    Arthur Droog - Haarlem
    17 september 2016
   • Printsquare v1.0
    reactie 48   |   niet OK

    'Een relaxt, enthousiast & vooral aardig persoon' is het eerste wat in me opkomt, maar spreek ook namens mijn collega's. Leuke momenten met Peter meegemaakt tijdens de opbouw van de Bejo Open Dagen en onze bezoeken aan het 'pittoreske' pandje in Haarlem om dingen door te spreken. Via Ronald werden we op de hoogte gehouden van de situaties en condities. Helaas helaas, niet wat we wilde horen natuurlijk. Ikzelf ben erg blij dat ik Peter nog geAppt heb tijdens zijn verblijf in het Hospice. Was makkelijker voor Peter… Er volgde een klein gesprekje daar waar hij afsloot met "…Pluk de dag. Thnx voor het berichtje en groetjes daar!!!…". Uiteraard gedaan! ;) Sjah…

    Toen de crematie plechtigheid. Heel indrukwekkend! Mooie woorden gesproken… en de muziek > Bowie, Sting met Desert Rose… die kwam wel ff hard binnen! Pfoe…

    Namens ons veel sterkte de komende tijd… Ik wist dat deze meegestuurde foto er nog was ;) Voor ons in ieder geval een dierbare foto…

    JuR [en collega's] - Bejo Zaden BV
    ------------------------------------------------------------------------
    Foto: 4 juli 2013 - Afdeling PR&Design [vlnr: Ronald, Hank, Petra, Peter, Nathalie en mijzelf achter de lens] van Bejo Zaden op bezoek bij Printsquare.


    Jurgen van Baar - Dirkshorn
    7 september 2016
   • Tafeltennis Idool
    reactie 47   |   niet OK
    Peter was mijn idool als het gaat om tafeltennis in de tijd bij T Spaarne. Een vloeiende techniek die ik altijd probeerde na te spelen. Ik bewonderde zijn geweldige topspin spel. Ik heb weinig contact na die tijd met Peter gehad maar kwam hem nog wel een tegen op de golfbaan. Met zijn overlijden ben ik geraakt in mijn tafeltennis hart. Ik was me er nooit meer bewust van maar met dit verlies sterft toch een stukje van mezelf af....ik wens de gehele familie, kennissen en andere nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies!

    Dennis Bakker - Hoofddorp
    5 september 2016
   • Zo onwerkelijk
    reactie 46   |   niet OK
    Lieve Peet,
    Vanavond hebben we weer broccoli schotel gegeten. En weer moest ik aan je denken. Wat een ongelofelijk gemis. En als ik dit al voel, hoe moet dit dan voor je lieve meiden, broer, zus, vader en alle andere lieve mensen om je heen voelen? Zo onwerkelijk.
    De afgelopen anderhalf jaar hebben we een mooie vriendschap op mogen bouwen. Bijna dagelijks hadden we app contact. 'Hoe was jouw dag vandaag? Nog leuke dingen gedaan?' Hierop volgde dan altijd een zakelijk betoog, een relativerend antwoord, een enorme knipoog en lachende smiley of een opbeurend antwoord. Of een tip voor een gerecht, zoals de broccoli schotel die gelukkig in goede aarde viel bij je meiden.
    's Avonds gestrekt op de bank speelden we dan vaak nog een potje Trivia crack, waarbij de meest vreemde vragen ook nog apart over de app werden besproken.
    Tijdens een wijntje bij Viqh, etentje of wandeling door de duinen en langs zee bespraken we alles. Met jouw relativeringsvermogen en tomeloze positieve instelling was ineens de fles weer half vol en konden we erom lachen.
    Je vertelde graag en trots over je meiden, je bedrijf, je voormalige sportcarriere ;-), maar was ook oprecht geinteresseerd in mijn werk en leven.
    Het blijft zo onwerkelijk dat je er niet meer bent, zo leeg en zo oneerlijk.
    Maar als je ons iets hebt meegegeven dan is het vooral te genieten van de mooie dingen die er wel zijn. (Ik zie je al helemaal boven op je wolkje dit volgen met je karakteristieke lach op je gezicht.) Het gemis is er niet minder om. Dag lieve vriend, tot ooit. Liefs Ellen

    Ellen de Weijer - Heemstede
    4 september 2016
   • San Ponfoort
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    San Ponfoort - Zandvoort
    4 september 2016
    reactie 45
   • Dag vriend!
    reactie 44   |   niet OK
    Peter,

    Volgens mij kennen we elkaar al van kinds af aan, ik woonde in de Prof.Donderslaan en jij in de Edward Jennerstraat? Toen jullie verhuisden naar Hondsbos gingen wij naar Vredenburg, we woonde weer vlak bij elkaar. We hebben samen gesquasht, zijn naar Groningen (Basketbal) geweest en gingen heel vaak samen op stap. Ik kan me nog herinneren dat we plm. 20 jaar geleden samen eindigden in de Musketiers, we kwamen op de fiets aan en jij zat achterop bij mij, ik stapte eerder af dan jij en de fiets viel naar achter, we lagen blauw van het lachen op dat moment, de volgende morgen was jij ook blauw maar niet van het lachen maar van de beurze plekken.
    Hierna is het contact alleen maar intenser geworden en gingen we om de paar maanden eten met Bart, Ruud, jij en ik. Wat verheugde ik me er altijd op om weer een etentje met de "mannen" te hebben, ik denk dat we bijna alle restaurantjes in Haarlem wel gezien hebben. Eerst een drankje bij Studio, jij zei dan altijd als we neer geploft waren op het terras, "wat heb ik verlangd naar dit eerste biertje". Meestal koos Ruud, Bart of ik het Restaurant uit, altijd exclusief en iets bijzonders, jij vond het altijd goed. Totdat jij zei; "ik kies wel een keer een restaurant uit in Zandvoort". We waren zeer benieuwd naar Peter zijn keuze, uiteindelijk had jij gereserveerd bij de plaatselijke Chinees. Het was toch weer erg gezellig en ook lekker gegeten. De laatste maanden van jouw leven konden we niet meer naar een restaurant, toen hebben we met Bart en Ruud erbij nog een BBQ gedaan bij jou thuis, zelfs toen had je nog genoeg humor, bij het eerste verbrandde zwarte worstje zei je; "geef die maar aan mij, voor mij maakt het toch niets meer uit... "
    Wat een bewondering heb ik gehad hoe jij met je ziekte omging elke keer na een tegenslag bleef jij toch positief.
    Vriend bedankt voor alle mooie momenten , ik zal je missen.
    Voor alle familie leden heel veel sterkte met het verlies van Peter, hij was een fantastisch mooi mens!

    Richard van der Plas - Haarlem

    Richard van der Plas - Haarlem
    3 september 2016
   • Herinneringen met Peter
    reactie 43   |   niet OK

    Even in de fotoboeken gedoken en we kwamen heel wat goede herinneringen tegen. De familie Roosloot was wel in voor een feestje.
    Tante Fie, Oom Piet en Ellen


    Ellen de Groot - Spaarndam
    2 september 2016
   • Onbeschrijvelijk
    reactie 42   |   niet OK
    Een paar weken geleden vierde ik mijn 50ste verjaardag. Bob, mijn neef, was er ook en vertelde mij dat je zo ziek was en in een Hospice lag. Ik schrok enorm, want kon mij niet voorstellen dat jou dit was overkomen.

    Niet veel later zag ik het bericht, hier op facebook dat er een einde aan jouw vreselijke strijd is gekomen. Wat is het leven toch onrechtvaardig Peet. Als ik denk aan jou, denk ik aan ons tennisgroepje, toen we les kregen van Mariette. Als ik mij het goed herinner was je linkshandig en wist je die ballen echt super te raken. Zoals Showie al memoreerde was je geen loper, maar een denker en dat typeert denk ik jouw hele karakter. Geen impulsief iemand maar iemand die goed na kan denken over situaties waar hij in beland is. Ook als we lol hadden met de hele groep, kan ik mij jouw gegrinnik nog goed voor de geest halen. Een ingehouden lachje terwijl je enorm genoot van dat soort humor. Mannen onder elkaar humor, onbeschrijvelijk.

    Ik vind het onbeschrijvelijk dat je er niet meer bent en een gevoel van angst bekruipt mij als ik mij probeer te verplaatsen in de situatie waar jij in hebt gezeten de laatste Jaren. Wat kan een mens toch enorm sterk en flexibel zijn en wat heb jij je hier waardig door heen geslagen.

    Jouw kinderen staan/ stonden altijd op nummer 1 en dat siert je. Dewi en Luna en alle betrokkenen ik wens jullie enorm veel sterkte met dit onbeschrijvelijke verlies. Ik weet zeker dat Peter diep van binnen nooit zal verdwijnen en met jullie meekijkt vanuit een, naar wat ik hoop, mooie omgeving waar alleen maar liefde, geluk en blijdschap is. Peter, vriend, ondanks dat we elkaar de laatste Jaren niet veel meer gezien hebben, zal ik jouw menselijkheid missen.

    Tot ooit, want zeg nooit nooit...
    Pieter

    Pieter Brune -
    2 september 2016
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 41   |   niet OK
    Peter,

    wat valt er nog te zeggen na al deze mooie en lovende woorden in de voorgaande condoleances. Billy Joel zong in 1977: “only the good die young”. Je was natuurlijk nog veel te jong om te sterven en wat was je een goede vent! Ik zal je missen aan tafel van onze traditionele etentjes om de twee, drie maanden. Hoe lang hebben we dat niet gedaan? 20-30 jaar ? Ik zal je losse en relaxte aanwezigheid missen en je mooie verhalen over je werk, sport en je dochters. Wat was je trots op die meiden in alle opzichten en wat moet het verschrikkelijk zwaar voor je zijn geweest afscheid te moeten nemen van Dewi en Luna en de rest van je familie.

    Gelukkig hebben Richard en ik je nog kunnen bezoeken in de Hospice. We vonden het fijn om je nog even te zien en te spreken ofschoon we zagen dat het einde snel naderde, je was al erg verzwakt.

    Je was overal goed in : (bal) sporten, laminaat leggen en je grafische vak. Ik was daar wel eens jaloers op. En wat hebben we vaak gelachen over allerhande zaken. We hadden beide dezelfde soort droge humor.

    Ik had in 1996 mijn huis gekocht in Hoofddorp en daar moest een parket- laminaatvloer in. Jij als expert zou me wel even komen helpen. De planken waren van verschillende lengte. En op maat verpakt. We waren bijna klaar met de vloer toen we nog een paar pakken planken van een maat die we nog niet gebruikt hadden zagen liggen in de hoek van de kamer. We keken elkaar aan en dachten wat nu? We hebben toen de rest van de vloer maar vol gelegd met de die zelfde maat plankjes. Niemand viel het op. Nog vaak moesten we lachen over het stuk parket van het pak met de vergeten plankjes.

    En die wintersport in Les Gets. We waren fanatiek aan het skiën bij Avoriaz. Het was een beetje mistig. Peter vroeg: zullen we die piste nemen Ruud? Ik dacht dat het een blauwe piste was, maar kon het niet goed zien. Het bordje was helaas niet blauw, maar zwart. We moesten deze afdaling naar het dal wel nemen. Ik zal deze afdaling met Peter nooit vergeten. Steeds vroeg Peter aan mij: wat gaan we doen Ruud en ik zei steeds “We gaan door!” en we kwamen uitgeput beneden na deze afdeling voor zeer geoefende skiërs. Samen genoten we daarna van een goed glas bier.

    Mooie herinneringen………

    We zullen steeds het glas op je heffen Peter wanneer we weer gaan eten. Vergeten doen we je nooit.

    Ruud

    Ruud de Weijer - Hoofddorp
    1 september 2016

   Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw reactie achter.