gedenkplaats van

Raymond Leushuis

16-12-195804-07-2015
   De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Ben Visschedijk
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ben Visschedijk - Delden
    26 oktober 2015
    reactie 76
   • Shirley Brans
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Shirley Brans - Hengelo
    21 augustus 2015
    reactie 75
   • 2015
    Afscheid van Raymond Leushuis (DNV GL)
    reactie 74   |   niet OK
    Hé Raymond, wat maak je me nu? Je was weer de eerste die zich enthousiast aanmeldde voor de ‘DNV GL subcontractor meeting’ op 26 juni 2015. Toen nog niet vermoedend dat jouw passie zo veel roet in het eten zou gooien.

    We kenden elkaar al jaren, maar eigenlijk kenden we elkaar ook weer niet. We spraken bijna wekelijks via de telefoon en zagen elkaar 5 maal per jaar, maar dan ging het vooral over zakelijke dingen. Zo nu en dan vonden we de tijd om ook eens over andere zaken te spreken. Naast Janneke (en haar nieuwe keuken), de kinderen, was dan de motor ook een onderwerp. Zelfs de klanten die wij hebben gebeld om hen van jouw situatie op de hoogte te brengen, wisten over jouw liefde voor motorrijden. Wat is het dan wrang, maar anderzijds ook heel mooi, dat je tot het laatst van deze liefde hebt genoten.
    Binnen DNV GL was jij voor ons net een eigen medewerker. En ik begreep dat jij dit zelf ook zo voelde. Jouw klantenbestand was uitgebreid en je stond altijd open voor nieuwe klanten en was altijd flexibel om ons uit de brand te helpen. Zelfs op jouw reeds enigszins gevorderde leeftijd, stond je nog open voor een nieuwe uitdaging om milieu-auditor te worden. Afgelopen jaar voegde je het woord bij de daad en ging je op cursus. En jij moest en zou ook jouw klanten certificeren voor de milieunorm.

    Tijdens de meetings van DNV GL vormde Raymond meestal een duo met Peter Blankestijn. Deze twee ‘wijzen uit het Oosten’ reden vaak gezellig samen. Als de meeting twee dagen duurde, dan werd ook wel eens een hotelletje in Rotterdam geboekt. Tijdens de laatste 2-daagse meeting in februari 2015 werd tijdens het nachtje Rotterdam nog even Michiel de Ruyter in het Pathé aanschouwd en ik schat dat er nog wat borreltjes voor het slapen gaan zijn genuttigd.
    Samen met Peter was Raymond naast een trouwe, ook een kritische bezoeker. Je komt immers niet voor niets helemaal uit het Oosten naar Barendrecht. Tijdens een zeldzaam moppermoment noemden wij ze wel eens ‘The Grumpy Old Men’ of ‘Statler en Waldorf’ van de Muppets. Verdorie, wat zullen we dat missen.

    Hollands nuchter en oosters wijs vind ik persoonlijk helemaal bij Raymond passen. Ik heb in de afgelopen jaren meerdere audits met hem mogen doen, maar nergens liet hij zich ‘de kaas van het brood eten’. Hij schuwde de discussies niet, zowel niet met de klanten als met de adviseurs. Had ie gelijk, dan gaf ie geen strobreed toe. Had ie het bij het verkeerde eind, dan gaf ie ruiterlijk toe dat ie fout zat. Zo waren wij samen op audit bij de in zijn ogen mooiste Provincie van Nederland. Wij deden de audit op het Provinciehuis en er werd tijdens de eindbespreking een lichte kritische noot naar mij gemaakt als teamleider.
    Echter toen Raymond hoorde waar het over ging, zei hij meteen: “Oh, dat ben ik geweest, dat heb ik dan niet helemaal goed gedaan”. Zo professioneel, eerlijkheid en oprecht was Raymond altijd.

    Raymond, ik spreek namens al mijn collega’s van DNV GL: “We hadden zo graag nog veel langer met jou willen werken, van je willen leren en van je mogen genieten”. Of zoals Herman Finkers het zou zeggen: “Raymond, ie liep ons nog lang nich in de weg”.

    Want Janneke, wij moeten opbiechten, dat niet alleen jij en de kinderen, maar ook wij stiekem van Raymond hielden. En al schieten woorden te kort voor ons verlies, wij willen Raymond bedanken voor de samenwerking met mij en al mijn collega’s bij DNV GL. En als laatste wil ik Janneke en de kinderen heel veel sterkte toewensen met het verwerken van het verlies van Raymond.

    Namens alle collega’s van DNV GL - Business Assurance
    Albert Zwiesereijn

    Albert Zwiesereijn (DNV GL) - Alblasserdam
    10 augustus 2015

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 72   |   niet OK

    Erik leushuis - hengelo
    18 juli 2015

    Deel deze pagina:

   • Condoleance
    reactie 71   |   niet OK
    Gecondoleerd met het verlies van Raymond.

    Als DNV GL auditor heeft Raymond ons bedrijf jarenlang getoetst aan de kwaliteitsnormen. Kritisch, maar met een gezonde doses humor, verkregen we keer op keer ons felbegeerde kwaliteitscertificaat.

    Raymond, wij zullen je missen.

    namens Van Bodegraven Elektromotoren B.V.
    Frank van Bodegraven

    Frank van Bodegraven - Rotterdam
    15 juli 2015

    Deel deze pagina:

   • Familie Leushuis
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Familie Leushuis - Hengelo
    14 juli 2015
    reactie 70
   • 2015
    Lieve familie
    reactie 69   |   niet OK
    Lieve familie van Raymond,
    Met een dikke traan heb ik gelezen dat Raymond helaas overleden is . Ik werk bij DNV GL en hij heeft altijd in mijn team gezeten van auditoren , zowel als backoffice medewerker en later als zijn planner.
    Het was een ontzettend leuke, lieve man met veel gevoel voor humor. Altijd super vriendelijk en altijd een gezellig sociaal praatje.
    Ik kan me met geen mogelijkheid voorstellen wat voor intens verdriet jullie moeten hebben ........
    Heel veel sterkte met dit immense verdriet, voor nu en de toekomst.
    In gedachte bij jullie , liefs Jolanda    Jolanda Stillebroer - Rotterdam
    13 juli 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Afscheid van Raymond door Okke
    reactie 68   |   niet OK
    Beste familie en vrienden van Raymond,
    Janneke, Erik, Astrid, Jeroen & Saskia,
    Ik ken jullie helaas niet, en het spijt me om jullie pas nu, op zo’n droevige bijeenkomst te ontmoeten. Maar ik kende Raymond wel goed. Ik heb de afgelopen jaren jaar veel met hem voor DNV-GL samengewerkt.
    En regelmatig zat ik samen met hem in een hotel, in Zoetermeer, in Drachten, Leeuwarden, Emmen... En zo leerde wij elkaar goed kennen. Wat mij vooral opviel is dat Raymond duidelijk voor zijn gezin heeft gekozen. Hij dacht ’s-avonds vaak aan jullie. En hij vertelde veel over jullie. Bijvoorbeeld dat hij jarenlang Erik en Astrid elke ochtend naar het zwembad bracht zodat zij hun baantjes konden trekken. Ik herinner mij een mooi moment dat hij, ik denk eind oktober vorig jaar, in een Grieks restaurant in Zoetermeer zo maar ineens aan Janneke moest denken. Zomaar, midden onder het eten. Aan de muur van het restaurant hing een torso, een beeld van een vrouwenlichaam. Raymond kon niet wachten om er meteen een foto van te maken en aan Janneke toe te sturen.
    Hij heeft mij ooit verteld dat hij op een bepaald moment is gestopt met drinken. Raymond zat ’s-avonds steevast aan de Rivella. Hij wist ook precies in welke hotel er wel Rivella werd geschonken en waar niet. En als ze geen Rivella hadden dan reden wij vanaf de klant, in ons nette pak, naar een supermarkt om even Rivella te halen.
    Raymond was een echte vakman. Hij werd gewaardeerd door zijn collega’s en zijn klanten. Zijn kennis op kwaliteitsnorm en over de VCA-veiligheidsnorm was vaak onovertroffen. Ik heb ook veel van hem geleerd, en daar ben ik hem ook dankbaar voor. Ik had vorig jaar besloten om iets voor hem terug te doen, om te zorgen dat hij zo snel als mogelijk is ook een gekwalificeerde milieu-auditor zou worden. Raymond is daarvoor ook bij mij thuis geweest. En toen ontdekte ik een onzekere kant aan hem. Op het milieugebied voelde hij zich niet zo thuis. Ik was bezig om hem daarbij te helpen. En ik zou dan ook afgelopen week en komende week samen met hem op pad gaan om daaraan te werken. Het heeft helaas niet zover mogen komen.
    Ik wens jullie veel kracht toe om het verlies te verwerken.

    Okke Jansma

    Okke Jansma - Sint-Michielsgestel
    13 juli 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Gecondoleerd
    reactie 67   |   niet OK
    Beste familie Leushuis.
    Raymond was al vele jaren onze vaste DNV-auditeur. Ik heb Raymond leren kennen als een prettig mens vol belangstelling wat in ons bedrijf speelde. Toen ik van Peter Blankestijn hoorde wat er gebeurd was kon ik het nauwelijks geloven. Ik wens jullie de komende tijd alle sterkte toe om dit geweldige verlies te kunnen dragen.

    Namens Inventi B.V.
    Johan Roovers

    Johan Roovers - Neede
    13 juli 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Beste familie Leushuis,
    reactie 66   |   niet OK
    het bericht wat Raymond was overkomen trof ons als een mokerslag. Vol ongeloof volgden we de berichten dat de situatie niet erg hoopvol was m.b.t. zijn herstel. Raymond was jarenlang ons tennismaatje bij het zaterdagmiddagtennis in de wintermaanden. In de zomer was hij bij ons herengroepje op de donderdagavond onze vaste medespeler. We zullen zijn opgewekte humeur en zijn plezier in ons spelletje nooit meer meemaken. Ons tennisteam is niet meer compleet zonder Raymond en we zullen iedere donderdagavond met dit gemis geconfronteerd worden.
    Dit gemis zal voor u mevrouw Leushuis en jullie kinderen moeilijk te accepteren en te verwerken zijn. Wij condoleren jullie met het enorme verlies van Raymond. Tevens willen we respect en bewondering uitdrukken voor uw mooie toespraak bij de crematieplechtigheid.
    Raymond zelf, maar ook zijn afscheid zullen ons lang bijblijven.

    Wij wensen u en de kinderen heel veel sterkte om het verlies van Raymond te kunnen verwerken.

    Ruud & Danny Elbers

    Ruud & Danny Elbers - HENGELO OV
    12 juli 2015

    Deel deze pagina:

   Wat is uw herinnering?

   Deel ook uw herinnering