Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ruud Möhlmann

21-07-196607-03-2018
   Ruud is thuis waar wij in de familiekring samen zijn.
   Het afscheid zal in besloten kring plaatsvinden.
   'Leef het leven'

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Laatste Kerst 2017 met zijn allen,
    reactie 50   |   niet OK

    Lieve Ruud,
    Er ging iets mis, moet kunnen. Dus nogmaals.
    Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou.
    Ik mis je!
    Carla


    Carla - Amsterdam
    23 december 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 49
    Carla van de Kamp

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Carla - Amsterdam

    23 december 2018

   • Verjaardag
    reactie 48   |   niet OK
    Lieve Ruud,
    Zoals jouw laatste verjaardag zal het niet meer worden, met al jullie vrienden .en de heerlijke catering van jouw zussen.
    Helaas zonder jou, gaan we er met zijn allen vandaag een “mooie dag” van maken met jouw motto “Leef het leven” in onze gedachten!
    Ik mis je!
    Liefs Carla

    Carla - Amsterdam
    21 juli 2018

    Deel deze pagina:

   • Zomaar een momentje
    reactie 47   |   niet OK
    Af en toe 'nu' en af en toe 'morgen'. Je blijft voor altijd in mijn gedachte.

    Pino - Warder
    3 juli 2018

    Deel deze pagina:

   • Fysiotherapie
    reactie 46   |   niet OK
    Lieve Anouk & Roef,
    Op 31-1-2014 kwam Ruud voor het eerst bij mij onder behandeling. Ik heb Ruud leren kennen als een grote, sportieve kerel, die goed in het leven staat, met een duidelijk eigen mening. Ruud nam advies aan, mits weloverwogen.
    N.a.v. een gesprek over zijn toenmalige werk heb ik een goede vriend Sander voorgesteld om zakelijk iets voor elkaar te kunnen betekenen. Deze "zakelijke" kennismaking kreeg een andere wending en werd meer een gezellige borrel zoals te verwachten van Ruud.

    Ruud heb ik anders leren kennen in de fase van zijn aandoening A.L.S.
    In zijn gedrag liet hij een onverklaarbare rust en acceptatie zien wat een enorme schoonheid herbergt. Mijn ervaring in dit vak is dat weinig mensen de feiten t.a.v hun ziekte of aandoening kunnen accepteren.
    Vooral in de laatste fase van zijn aandoening zag ik Ruud veranderen van een grote stoere kerel in een zachte, lieve, knuffelbeer die af en toe vroeg of ik zijn jas kon dicht maken.
    Wij zullen hem missen.    René - Amsterdam
    18 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Een aantal herinneringen
    reactie 45   |   niet OK
    Lieve Anouk en Roef,

    Mooie herinneringen heb ik onder andere aan onze middag bij Storm. Wat hebben we gelachen en gedeeld, genoten van de zon en elkaar. Drie gezinnen bij elkaar, op Bevrijdingsdag 2016. Ook samen eten (wat had Ruud heerlijk gekookt) zijn mooie herinneringen. Ruud zag ik regelmatig op school, als wij de kindjes kwamen ophalen.
    Toen zijn spraak verslechterde was hij zo optimistisch en krachtig, en hij deed alles wat in zijn macht lag met als doel het verbeteren van zijn spraak.
    En altijd zooo blij als Roef uit de klas kwam lopen, een trotse papa!
    Soms hebben we samen een klassenuitje begeleid en Ruud vertelde dan vaak over zijn muziek, zijn band en de liefde voor zijn gezin.
    Ik ben zeer dankbaar voor deze momenten....
    Wat een groot en intens verlies.

    Liefs , Daphne
    Daphne - Meerssen
    27 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Ruud als studievriend
    reactie 44   |   niet OK

    Ruud was een studievriend die ik bewonderde als een oudere broer. Met zijn eigenwijze levenslessen, zijn uitgesproken meningen, zijn deur die altijd voor je open stond. De hoogoplopende discussies, de lol. Toto, The Tower of Power. Het onmetelijke plezier dat we hadden als de 'broertjes' Möhlmann & Meulman. De opnames van ons studentikoze optreden in literair café 1672 heb ik nog steeds... Beelden: Ruud op het podium, stralend als BB King, de gitaar nonchalant onder zijn arm. Ruud aan het werk bij, naar ik meen, het Veenmuseum. Ruud voor de klas. Ruud in de medezeggenschapsraad. Ruud in de kroeg. Ruud die opeens van school verdwenen was om wagenparken te gaan verkopen. Allemaal herinneringen aan deze prachtige man, die ik bijzonder koester. Maar ook Ruud die een paar weken terug nog, in onmachtige stilte, zijn vakantiefoto's liet zien. Trots en verdrietig tegelijkertijd. Dat laatste uur met Ruud heeft grote indruk op mij gemaakt. De toewijding aan zijn gezin. De liefde voor het leven. Alles wat er zo treffend over hem gezegd is op zijn afscheid raakte me. Daar leerde ik voor het laatst van hem. Dank je wel lieve Ruud. Voor alles.


    Jeffrey - Baarn
    20 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Ontluikende vriendschap
    reactie 43   |   niet OK

    Lieve Anouk en Roef,

    Door de kinderen hebben we elkaar leren kennen en langzaam maar zeker mocht ik ook Ruud beter leren kennen. Wat een voorrecht was dat. En ook al waren de momenten schaars en soms heel kort op school, ik koester ze met heel mijn hart. Als ik alle verhalen lees en hoor van de afgelopen dagen en weken, had ik gewenst dat ik meer had mogen genieten van deze bijzondere persoon. Ik ben blij en dankbaar voor de momenten samen. Ik wens jullie alle liefs en veel kracht in deze moeilijke tijd. Reginald.


    Reginald - Meerssen
    20 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Ruud als sparring partner
    reactie 42   |   niet OK
    Lieve Anouk en Rouf,

    Ik wil graag ook nog een verhaal delen op dit platvorm.

    Ik ken Ruud sinds dat ik Jos ken. Jos en ik zijn beide in de zomer van 1991 bij KPN in Amsterdam gaan werken. Jos vertelde al heel snel over zijn mooie vriendschap met Ruud. Zijn vriend uit Groningen. In dat jaar in Amsterdam kwamen Jos en ik niet sporadisch in de kroeg, maar we moesten echt tijd vinden om tussen het kroeg bezoek het werk te vinden. In het weekend ging Jos naar Groningen om met Ruud nog verder kroegen te bezoeken.

    Jos en ik hebben samen 1 jaar (sept 91- jun 92) in een pension gewoond (o.a. zat Willem daar ook). Na dat jaar zijn wij naar het pand van Willem aan Wittekade verhuist. Ruud zat daar inmiddels ook.

    Het gekke is dat ik meer met Ruud op het zakelijk vlak te maken heb gehad dan kroegen tochten in Amsterdam. Zo heb ik in 2003 in het World Trade Center een congres bezocht op uitnodiging van Ruud. Ruud was toen managing director Benelux bij IDC. Op het congres liep Ruud als een echte gastheer rond om alle 200 bezoekers en de vele internationale sprekers het naar de zin te maken. Ook liep hij zeer fanatiek rond om alle logistiek in goede banen te leiden. Ik vond het heel mooi dat Ruud mij had uitgenodigd. Later heb ik in 2008 met Ruud uitgebreid gesproken over zijn ervaringen bij Pink Roccade. Ruud kon precies uitleggen hoe de hazen liepen bij Pink. Ruud heeft in 2012 mijn boekpresentatie bijgewoond.

    Weet dat ik Ruud altijd enorm heb weten te waarderen voor zijn bespiegelingen. Na alle mooie verhalen bij de uitvaart weet ik nog beter waarom. Ruud kon altijd precies duiden waar het goed was, maar hij kon ook heel goed duiden waar het nog beter kan. Hij was daarin enorm zichzelf en nam mij als gesprekpartner serieus (en gelukkig ook niet te serieus).

    Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies.

    Liefdevolle groet,

    Paul van Schaik

    paul - landsmeer
    19 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • leef het leven
    reactie 41   |   niet OK

    Lieve Anouk, Roef, familie Möhlmann en familie Smit, lieve vrienden,

    De dagen zijn gehuld in herinneringen....wat een oneerlijk en groot verlies. Ik zal een mooi boekje maken met foto's en anecdotes over het leven tussen 1999 en 2003. Ik ben blij dat ik in zijn nabijheid heb mogen zijn als partner. Deze lieve foto van jullie op onze bruiloft wilde ik hier alvast graag delen. Ik, we, iedereen die hem kende gaan hem enorm missen.

    Heel veel sterkte voor jullie, en iedereen die hem mist. x

    Liefs, Madelène


    Madelene - Zandvoort
    19 maart 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.