Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Toke Reijs

22-08-197001-02-2020
      Met al haar levenslust, positiviteit en wilskracht heeft zij deze strijd niet kunnen
      winnen. Na alle fijne jaren die wij met haar mochten beleven, hebben wij met veel
      verdriet afscheid moeten nemen van Toke.

      Huil niet omdat ik er niet meer ben maar glimlach omdat ik er was

      Voeg uw reactie of herinnering toe met:

      Tips over condoleren of herinneringen delen?

      • Italia 1998
        reactie 64   |   niet OK

        Sei sempre nei miei pensieri 💔


        Arianna - Mestre
        20 juni 2022

        Deel deze pagina:

      • Toke, tu as été une personne unique avec un côté humain jamais offusqué par les objectifs professionnels. Che la terra ti sia lieve. Andrea
        reactie 63   |   niet OK
        Toke, tu as été une personne unique avec un côté humain jamais offusqué par les objectifs professionnels. Che la terra ti sia lieve. Andrea

        Andrea - Athies
        20 december 2020

        Deel deze pagina:

      • Persoonlijke reactie...
        reactie 62   |   niet OK
        Lieve Toke,
        Ik mis je. Mijn herinnering aan jou.. in korte tijd werd je belangrijk voor mij. Samen veel gedeeld, een lach en een traan en soms allebei tegelijk. Wat ik mij het meest herinner is je kracht en je liefde voor de mensen om je heen. Stiekem natuurlijk ook de fietsenstalling waar we zogenaamd stiekem sigaretten rookten.. Nouja.. jij dan ;p. Vandaag mis ik je een beetje meer, je zult altijd een plekje in mijn hart hebben.

        Dikke knuffel voor jou,
        Xx Ilse a.k.a Jut

        Ilse - Kilder
        17 december 2020

        Deel deze pagina:

      • 22 augustus 2020
        reactie 61   |   niet OK
        Mark en Jelle, vandaag zou Toke 50 jaar zijn geworden. Ik denk aan jullie! Veel sterkte, in ieder geval op deze dag, Groet, Jos Bertholet

        jos - gorinchem
        22 augustus 2020

        Deel deze pagina:

      • reactie 60
        Monique Overkamp

        Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


        Monique - Velp

        21 augustus 2020

      • Foto
        reactie 59   |   niet OK

        With tour friends in taly


        Claudia - .
        18 maart 2020

        Deel deze pagina:

      • Lieve Toke
        reactie 58   |   niet OK

        Lieve Toke,

        Ook wij willen graag onze herinneringen met en aan jou en Jelle en Mark op papier zetten.
        We hebben elkaar leren kennen op vakantie in Egypte op oudejaarsavond 2014. Er was meteen een klik en we hebben dan ook meteen voor de dag erop samen een quad tour geboekt. Samen door de woestijn op een kameel en op de quad... Wat gaaf was dat!
        Dit was zo goed bevallen dat we het jaar erop ook samen hadden geboekt. Alleen konden we deze keer niet naar Egypte ivm het negatief reisadvies. Het werd Gran Canaria. Fijn voor de boys, want die konden op zoek naar vuurwerk! En dat hebben ze gevonden en afgestoken.
        Heerlijk met z’n allen eten en tripjes maken en proosten op t nieuwe jaar. Hier hebben jullie ons ook de kunstjes van het boarden bijgebracht in het fantastische baaitje met enorm hoge golven en samen heerlijk pizza gegeten op t strand. En natuurlijk het bezoekje aan de bodega met de mooie ondergaande zon en het heerlijke wijntje.
        Het jaar erop, zijn jullie met familie op vakantie gegaan, maar het jaar erna zijn we weer gezellig samen gegaan, ook weer naar de Canarische eilanden. Dat was dus weer vuurwerk knallen voor de jongens!
        We zijn in juni van dat jaar naar jullie op de camping gekomen om ook eens op een echte catamaran te varen. Superfijne plek was dat, waar jullie een heerlijk stekkie hebben elke zomer.
        De vakantie van 2018/2019 is onze laatste vakantie samen geweest, die was naar Egypte. Hier hebben we weer de hele dag heerlijk geklets, geluierd, gegeten, gesnorkeld, gedoken, geborreld en dat zo de hele dag door.... heerlijk relaxt....
        Zo’n vakantie stond nu weer geboekt.... ff een weekje relaxen in een hangmat.... bijkomen van het bewogen jaar.....
        Helaas hebben we deze reis niet meer samen mogen maken en moest je al starten met de chemo.
        Nooit meer samen een wijntje drinken, lekker kletsen, relaxen.... wat gaan we je missen lieve Toke, maar weet dat we herinneringen gaan maken samen met Mark en Jelle, en dan ben jij er ook bij!
        Voor altijd in ons hart ❤️
        Want wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt❤️

        Dikke kus
        Julia, Bram, Dennis en Olga


        Olga - Bakel
        12 maart 2020

        Deel deze pagina:

      • Samen groter worden
        reactie 57   |   niet OK

        Lieve Toke. Je was niet zo maar een van mijn (vele) nichten. Je was mijn lievelingsnicht. Als wij op zondag bij opa en oma in Herpen aankwamen, dan keek ik als eerste: is Toke er al? want dan was het gezellig. Dan daalden we bijna meteen af naar oma's ondergrondse kelder, de bewaarplaats van de overgebleven inventaris van oma's drogisterij die in 1973 sloot. Haarspeldjes, lotionnetjes, zakjes en pleisters uit 1965.... Een schatkamer voor kleine meisjes. Daarna verkleden, met de verkleedspullen uit de kast naast de wc van oma. Wie mocht oma's knalrode lakschoenen als eerst aan? En wie mocht de poppenwagen van tante Anny?
        Ook zwierven we vaak rond op de naastgelegen begraafplaats. Even kijken bij (oom) Adri's kindergraf, en samen een traantje wegpinken omdat het zo zielig was dat hij al zo jong gestorven was. Ik herinner me de keer dat we een blik wierpen op wat slordig geruimde graven... Toke (9 jaar) rende gillend weg, en ik er pijlsnel achteraan....
        We logeerden vaak bij elkaar, vooral in Ravenstein. Daar hielden we slaapfeestjes (lees: snel een zak snoep opeten onder de dekens met een zaklantaarn), net als in de kostschoolboekjes. Hoogtepunt van het jaar was carnaval, waar we samen heel Ravenstein afschuimden, ons eerste biertje dronken en sjansten met jongetjes uit je klas. En als we elkaar niet zagen, schreven we brieven. Ik heb er een paar bewaard. In die brieven liet je je al kennen als degene die je later ook nog steeds was: vrolijk, open, gul, optimistisch.
        Na de middelbare school liepen onze werelden uiteen, maar we bleven contact houden, zij het sporadisch. De laatste keer dat we bijgepraat hebben, was in 2017 in Utrecht, waar we een hapje gingen eten. We haalden herinneringen op aan mijn ouders - jouw oom en tante - die net waren overleden. Dat deed me goed, want jij kende hen ook al zo lang en goed. En je vertelde vol vuur over je werk, je man en je mooie zoon Jelle. Geen moment hadden we kunnen bedenken dat het leven van een van ons zo'n verschrikkelijke wending zou kunnen nemen. Lieve Toke, lievelingsnicht. Je bent er niet meer in den lijve, maar mijn herinneringen aan jou zijn springlevend.

        Mireille


        Mireille - Amsterdam
        10 maart 2020

        Deel deze pagina:

      • reactie 56
        Claudia De Vree

        Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


        Claudia - Nijmegen

        4 maart 2020

      • dierbare collega
        reactie 55   |   niet OK
        Beste Mark, Jelle, famillie,
        ik herinner mij Toke als een spontane, erg aardige collega die altijd belangstelling had voor de mensen om haar heen. Heel vaak kwam ze in ons EMC-lab (KEMA) om ons te vragen of wij snel iets tussendoor konden testen voor haar klant. Dit kon je natuurlijk niet weigeren. Toke was altijd dankbaar en dat maakte dat zelf collega's gingen lopen die eigenlijk geen zin hadden om iets snel te doen.
        De laatste keer dat ik Toke heb ontmoet is in Lermoos, Tirol. Zij was volgens mij een fervente wintersporter. Vorige week liep ik door Lermoos, naar de lift waar ik haar toen tegenkwam. mij gedachten waren bij haar maar ook bij jullie, die nu zonder haar verder moeten.
        Heel veel sterkte toegewenst de komende tijd!
        met hartelijke groet,
        Gert van Wee, Achterveld
        (oud-collega van Toke, bij KEMA Quality en DEKRA)

        Gert - Achterveld
        3 maart 2020

        Deel deze pagina:

      Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

      Plaats een reactie

      Inspiratie nodig voor uw reactie?


      De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


      Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


      Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
      Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.