gedenkplaats van

Wendy Lazaroms

13-02-197407-04-2020
   I believe in love surviving death into eternity
   I believe you don't know what you've got until you say goodbye

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Zuiderstrand theater bij Jiri Kylian
    reactie 34   |   niet OK

    Wendy had ons er natuurlijk weer op gewezen, Wat het het geweldig, eerbetoon aan de meester die er ook zelf was. Zelfs Beatrix was er, daar hebben we natuurlijk weer grappen over gemaakt. Missen je xx 💋 Mandy en Jeroen


    Jeroen - den haag
    15 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Lieve Alette en familie,
    Gecondoleerd met dit verlies. Ik wens jullie veel sterkte en Zijn kracht toe.
    Dikke knuffel Joyce van Kouwen.

    Joyce - Vianen
    25 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Vaarwel lieve Wendy
    reactie 32   |   niet OK
    Ohh lieve Wendy,
    Wat ben ik net geschrokken toen ik hoorde dat je er niet meer bent ! Ik had je zo graag nog een keer willen zien en spreken om te zeggen hoe geweldig ik je als kleine meid vond ! Toen we klein waren hebben we samen op de Watermolen school gezeten en ik heb echt alleen maar leuke herinneringen aan jou. Je vrolijkheid en je aanstekelijke lach, oh wat werd ik daar altijd weer blij van en wat denk ik met een grote glimlach daar weer aan terug. Rust zacht lieve Wendy, dikke kus van je oud klasgenootje Helga Konings xxx

    Helga - Halsteren
    25 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Oud klasgenootje Wendy
    reactie 31   |   niet OK
    Van mijn schoonmoeder Wilma van den Broek hoorde ik het verdrietige nieuws dat Wendy overleden was. We hebben in dezelfde wijk gewoond en samen de lagere schooltijd doorgebracht op Basisschool de Watermolen. Waar ik zelf mooie, gezellige en leuke herinneringen aan heb. Wendy herinner ik me als een gezellige, no-nonsens stoer blond meisje. En zij was veel slimmer........;) ik wens haar lieve ouders en zusje veel sterkte toe met dit grote verdriet. Het kaarsje wat ik aansteek vandaag is voor mijn oud-klasgenootje Wendy Lazeroms. Liefs Ancel Willemen

    Ancel van den Broek - Roosendaal
    25 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Alette,
    reactie 30   |   niet OK
    Wat was dat schrikken zeg toen ik over het overlijden van Wendy las. Ik herinner mij nog onze gesprekken over Wendy waar je zo liefdevol over sprak.

    Ik bid jou en allen die je lief zijn, Gods liefdevolle troost toe..

    Lieve groet,
    Wendy

    Wendy - Utrecht
    24 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Sayed, Marian en Emma El Gohary-van Loo
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Sayed, Marian en Emma - Malden
    22 april 2020
    reactie 29
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 28   |   niet OK
    Lief Gertrudis-vriendinnetje,
    Wat onwerkelijk om te lezen dat je er niet meer bent... Ik ben er stil van. Heel veel sterkte gewenst voor papa, mama, Inge en Alette.

    Marieke - Zwolle
    18 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Yo Shorty! Wat zal ik je missen!
    reactie 27   |   niet OK
    Lieve Wendy,
    Samen veel gedeeld en gelachen in de Magnoliastraat. Een tijd om nooit te vergeten. Je hebt voor altijd een plekje in mijn hart.
    Heel veel sterkte voor je familie en geliefde. Het gemis zal groot zijn...
    Veel liefs, Marlies

    Marlies - Singapore
    16 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Veel te vroeg
    reactie 26   |   niet OK
    Zo vol in het leven, zo energiek en nog zoveel van plan. Het is onwerkelijk dat we jouw aanstekelijke glimlach nu moeten missen. Dat we niet meer kunnen genieten van jouw prachtige theaterspel waar je helemaal in op ging. Veel te vroeg moeten we afscheid van je nemen. Ik wens Alette en andere nabestaanden heel veel sterkte en alle kracht die nodig is om dit enorme verdriet te verwerken. Put kracht uit de mooie herinneringen.

    Debbie - 's-Gravenhage
    15 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Voor Wendy
    reactie 25   |   niet OK
    Bram leerde Wendy kennen toen zij als projectondersteuner bij de Nederlandse Emissieautoriteit kwam werken. Zij was een echte persoonlijkheid: niet alleen was zij gezellig en volgde zij alle kantoorconversaties met glinsterende ogen, zij trok ook haar mond open als dingen onduidelijk of niet goed geregeld waren en kon gedecideerd uit de hoek komen als zij ontevreden was over de gang van zaken.

    De persoonlijke band tussen Bram en Wendy werd verder aangehaald na zijn advisering bij de aanschaf van een laptop. Zo kwam Bram ook bij Wendy thuis voor de installatie en het onderhoud daarvan. De laptop werd al snel liefkozend 'baby leppie' genoemd, met alle parallellen over verzorging en 'onderhoud' van dien. In dit contact ontstonden ook gesprekken over het leven, vriendschap en familie.

    Op die manier leerde Wendy ook Anneke kennen. Af en toe aten wij bij haar of zij bij ons. Eén van de eerste keren maakte Anneke een ovenschotel op basis van aardappel, die een beetje te nat was gebleven en door Wendy omgedoopt werd tot 'aardappelsoep'. Vanaf dat moment was de vaste vraag bij een eetafspraak: 'En, eten we aardappelsoep?' Wendy lééfde, ze vertelde in geuren en kleuren over haar uitstapjes, haar vakanties en haar werk.

    Wendy kwam op kraambezoek bij de geboorte van al onze kinderen en bracht altijd een cadeautje mee met een verhaal, met zorg en aandacht gekozen. Als Wendy vertelde, moest iedereen luisteren. Als er een kind praatte, wachtte Wendy even zodat zij haar verhaal af kon maken.

    Na die tijd werd het contact minder intensief. Werd ons beider leven voller? Rond verjaardagen en af en toe tussendoor was er altijd spontaan en gezellig contact.

    Vóór Alette was er altijd een leegte in Wendy's leven die niet helemaal met familie en vriendschappen gevuld kon worden. Wat was zij gelukkig met haar droomvrouw!

    En nu dit... Ineens krijgt het coronavirus een gezicht. Leegte en gemis zijn holle woorden. Dit kan niet, dit mag niet... maar toch is het zo. Rust zacht, lieve Wendy. Wij zullen de mooie herinneringen aan jou blijven koesteren.

    Bram & Anneke - Rijswijk
    14 april 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie