gedenkplaats van

Wil Bovers

24-04-194614-08-2016
   Integer en zeer betrouwbaar
   Trouw en loyaal
   Energiek, en altijd bereid om te helpen
   Accuraat, nuchter en realistisch
   Sterk en daadkrachtig
   Positief en vol humor
   Tevreden
   Een -rustige- levensgenieter

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • 50 jaar getrouwd
    reactie 40   |   niet OK

    Als jij nog had geleefd dan waren we zonder enige twijfel naar Oostenrijk afgereisd, nu huurde ons mam een prachtig huisje bij de Efteling. Drie dagen samen...maar nooit meer echt samen. De eerste attractie was de carrousel en daar heb ik je zo gemist. Het voelde zo zinloos om daar te zijn, om iets te vieren wat er niet was. Later werd het heerlijk en we kijken terug op een prachtig eerbetoon. Bij de kabouters in het sprookjesbos staan onze voetstappen...van jou en mij. Wat worden kleine dingen belangrijk als iemand er niet meer is.


    Brenda Bovers - Eindhoven
    1 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Londen 2018
    reactie 39   |   niet OK

    Thuiskomen van een vakantie blijft verschrikkelijk. In Londen moest ik bij veel dingen aan je denken: je verhalen over Harrods, Londeneye, het wisselen van de wacht, Tower Bridge, de drukte, Hyde Park en ook je opmerking ' een paar dagen maar je met duzend gulden niet goed' kwam in me op. Benthe is gek op Londen, zoals jij dat ook was. Zonder vooraankondiging stuitten we ineens op een prachtige W....dat deed me glimlachen. Bij thuiskomst miste ik het simpele: 'Hoe was het?' van jou...alleen dat. Ons mam plantte prachtige bloemen in onze tuin. Ik hoop je er snel te treffen.


    Brenda Bovers - Eindhoven
    1 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Gele fresias in 7-up
    reactie 38   |   niet OK

    Het went niet en het verdriet wordt niet minder. Op je verjaardag wil ik naar je toe, dat deed ik 45 jaar op rij. Er was wat jou betreft ook geen ruimte om niet te komen want: 'ge wit in heul joar da ik jarig bent, daar kunde rekening mi houwe', was jouw filosofie. Er zijn, meehelpen met drankjes inschenken en geen cadeaus. Wat zijn die keren omgevlogen, pap.


    brenda bovers - veldhoven
    24 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Een verjaardag en een oude foto
    reactie 37   |   niet OK

    72 zou je vandaag zijn geworden. Vierden we het vorig jaar je geboortedag nog voluit, vandaag was het stil. Ik kreeg een oude foto met jou erop toegestuurd. Eentje die is genomen tijdens een paaswandeling. Gaaf hoe je steeds op blijft duiken. Het voelt nog steeds alsof ik je straks ga feliciteren maar in plaats daarvan ga ik een biertje brengen op de hondenclub. Er zijn veel mensen die hebben laten weten dat ze aan je hebben gedacht vandaag. Dat is fijn, toch pap?


    brenda bovers - veldhoven
    24 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Veel wordt verzwegen
    reactie 36   |   niet OK
    Voor de tweede keer liepen we de paaswandeling zonder jou. Dat je er niet bij was, werd duidelijk door het gebrek aan sturing en toch was ik de enige die hardop zei dat je gemist werd. Op 8 maart hebben we jullie 50-jarig huwelijksfeest 'gevierd' en ondanks het feit dat jij toch een belangrijk aandeel had moeten hebben op deze dag, werd er niet over jou gesproken. Je zit in ons hoofd en in ons hart maar wat maakt dat het steeds moeilijker wordt om het met anderen en met elkaar over jou te hebben? Laatst was er iets stuk in je schuur en je jongste kleinzoon keek me aan en zei: 'Was opa Wil maar hier, die kon dat zo maken. Ik aaide hem over zijn bol. Twee mensen, een gedachte.

    Brenda Bovers - Eindhoven
    10 april 2018

    Deel deze pagina:

   • meer dan 1,5 jaar weg van ons
    reactie 35   |   niet OK

    Lieve opa,
    je bent nu al 1,5 jaar en 2 dagen weg van ons. Ik mis je heel erg, maar ik zal onze mooie herinneringen blijven onthouden. Deze herinneringen neem ik mee, want je hoort bij mij. En in mijn gedachte ben je heel dichtbij. Ik hou van je.
    Liefs,
    Benthe


    Benthe Grubben - Veldhoven
    16 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • In een oogwenk
    reactie 34   |   niet OK

    ben ik weer bij je, zijn we weer op die laatste dag van je leven..


    brenda bovers - veldhoven
    12 december 2017

    Deel deze pagina:

   • Oude foto's
    reactie 33   |   niet OK

    Gelukkig sturen mensen nog steeds foto's van jou.


    Brenda Bovers - Eindhoven
    11 december 2017

    Deel deze pagina:

   • Een kale boomtop
    reactie 32   |   niet OK

    Er staat weer een boom, pap. Een boom zonder piek, want jij was de piekenman. Leegte in de top. Leegte zonder jou.


    Brenda Bovers - Eindhoven
    11 december 2017

    Deel deze pagina:

   • Een tweede winter zonder jou
    reactie 31   |   niet OK

    Het kan me zo verrassen; dat besef dat je er niet meer bent. Eerst telde ik de dagen dat je dood was, toen het aantal zondagen, daarna de maanden en nu tel ik de seizoenen. Je stem, je lach, het geluid dat je maakte als je je keel schraapte, je zucht als je het ergens niet mee eens was. Alles passeert voor de tweede keer: verjaardagen, Sinterklaas, Kerst en het eerste volle jaar is alweer bijna voorbij. Je wordt zo gemist pap!


    brenda bovers - veldhoven
    12 november 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie