gedenkplaats van

Wil Bovers

24-04-194614-08-2016
   Integer en zeer betrouwbaar
   Trouw en loyaal
   Energiek, en altijd bereid om te helpen
   Accuraat, nuchter en realistisch
   Sterk en daadkrachtig
   Positief en vol humor
   Tevreden
   Een -rustige- levensgenieter

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Kaarsje in Mechelen
    reactie 51   |   niet OK

    Net voor de Kerst nam ik ons mam mee naar Mechelen - eens per jaar doen we gek- en in de kerk staken we een kaarsje voor je aan.
    Ons mam geniet wel van zo'n weekend; ik heb haar zelfs aan het bier gekregen. Ik mis je...Ik mis je....Ik mis je..x


    brenda - veldhoven
    31 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Oudjaar
    reactie 50   |   niet OK

    Voor de vierde keer op rij geen zin in nieuwjaar. Het gat wordt steeds groter. Benthe gaat naar vriendinnen maar is bang voor haar verdriet.
    Op goede momenten ben ik voor jou blij dat het is gegaan zoals het is gegaan maar de rest van de tijd ben ik verdrietig dat je er niet meer bent. Ik mis je pap.


    brenda - veldhoven
    31 december 2019

    Deel deze pagina:

   • brenda bovers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    brenda - veldhoven
    25 december 2019
    reactie 49
   • Opnieuw Kerst
    reactie 48   |   niet OK

    Als Kerst nadert en mensen me vragen of ik het moeilijk vind dat jij er niet meer bent, dan schud ik vol overtuiging mijn hoofd. Ik mis je in alles door het jaar heen: raad en daad...het onvoorwaardelijke. Naarmate de Kerst dichterbij komt en ik de gedachte aan wat jij graag zou willen eten moet wegdrukken, ik geen rode wijn hoef uit te zoeken die jij lekker vindt, pompt er zich langzaam een band om mijn hart op. Vandaag is het alweer Kerst en het randje wordt een steeds grotere rand, het gemis groter en de stilte waarin jouw naam wegechoot steeds angstaanjagender. Benthe schreef een gedicht vanochtend en ze omschrijft de angst die ik voel: we nemen ons mam mee uit eten maar de aanblik van de stoel die er niet zal staan is zo pijnlijk, zo godvergeten pijnlijk.


    brenda - veldhoven
    25 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Goede raad in mijn oor
    reactie 47   |   niet OK

    In fresiageel ingelegd fluister je goede raad in mijn oor. Nu luister ik wel. Dat had je ongetwijfeld nog graag in het echt meegemaakt.

    X


    brenda - veldhoven
    14 augustus 2019

    Deel deze pagina:

   • Drie jaar geleden was dit je laatste dag
    reactie 46   |   niet OK

    Dag pap,
    Deze dag drie jaar geleden...je was de hele dag hier in huis. We aten toastjes met Brie en dronken een biertje in de tuin na een dag hard werken. In mijn herinnering wordt die dag steeds mooier, tijd heelt echt geen wonden, de stank van de wond is na drie jaar niet meer te maskeren. Herinneringen verzachten. Afgelopen week dronk ik met Erna een rum/cola in de tuin, ter nagedachtenis aan jou. Het is een traditie geworden die ik koester. Ik bestelde opnieuw gele fresias voor ons mam; ook een traditie die we gestart zijn na je dood. Op Kos stak ik een kaarsje voor je aan, zoals ik dat overal waar dat kan voor je doe sinds je dood bent. De kapel in de Loostraat sla ik nooit over en toch voel ik me altijd het meest met je verbonden als ik op zee ben. Ik zoek je dan, alsof ik dolfijnen of walvissen spot en ik vind je nooit. Je bent dan wel heel dichtbij. Toen ik in Zia de zon zag ondergaan hoopte ik dat jij met me mee zou kijken zoals ik telkens opnieuw hoop dat het niet waar is dat je er niet meer bent. Zo'n intens diep verlangen . Ik mis je.


    brenda - veldhoven
    13 augustus 2019

    Deel deze pagina:

   • De zomer van 2019
    reactie 45   |   niet OK

    Dag pap,
    De zomervakantie is begonnen en hoewel we doen wat hoort in de vakantie...het hobbelt langzaam weer naar je sterfdag toe. Drie jaar dood en wat worstelen we allemaal met je plotselinge vertrek! Je wordt zo gemist en er zijn zoveel dagen waarop we je nog gewoon nodig hebben! Van de week vroeg ik me af hoe dat voor jou is geweest. Opa stierf ook in de zomer. Je sprak daar niet over. Ik nu ook niet hoor, alleen tegen jou. Er komt weer een vliegreis aan, het gemis van jou bij thuiskomst is iets waar ik niet naar uitkijk: jij was er altijd...mijn vliegveldtaxichauffeur maar vooral ook mijn veilige haven. Ik mis je.


    brenda - veldhoven
    7 juli 2019

    Deel deze pagina:

   • brenda bovers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    brenda - veldhoven
    23 december 2018
    reactie 44
   • Mooie momenten
    reactie 43   |   niet OK

    Soms overvalt het gemis me zo ineens! In de omgeving van Utrecht, najaarszonnetje en dus fietsweer, bezocht ik een kasteel en ineens miste ik je zo verschrikkelijk!


    brenda - veldhoven
    30 september 2018

    Deel deze pagina:

   • Wat heb je gevoeld?
    reactie 42   |   niet OK

    Er zijn zoveel vragen pap! Je hebt de hond nog uitgelaten, nog een cola-tic gedronken en je bent gaan slapen. Je lag er zo mooi bij toen ik je zag, zo ontspannen, alsof er geen aankondiging is geweest...de dood ingedroomd. Toch had je de zaterdag voordat je stierf pijn. Je zei in je rug en ik geloofde dat. Je zei dat je niet meer zoveel at omdat je niet meer zoveel deed op een dag...maar was het waar? Ik geloofde het, stelde geen vragen. Er zijn zoveel dingen die ik anders had kunnen doen maar ik heb het niet gedaan. Vannacht ben je twee jaar dood....in je eentje vertrokken...twee jaar! Twee jaar! Het klopt niet...het doet pijn...elke dag. Niet speciaal op vaderdag, op mijn verjaardag of met Kerstmis..ook niet speciaal vandaag. Vandaag speel ik de film af; je was er niet om acht uur...de rit naar huis, het slot van de poort dat stuk was, Jan, tante Riek....de honderden telefoontjes naar jouw nummer. Ik wist dat het mis was...Ik heb je nog zo nodig. Mis je pap! X


    brenda - veldhoven
    13 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie