gedenkplaats van

Wil Bovers

24-04-194614-08-2016
   Integer en zeer betrouwbaar
   Trouw en loyaal
   Energiek, en altijd bereid om te helpen
   Accuraat, nuchter en realistisch
   Sterk en daadkrachtig
   Positief en vol humor
   Tevreden
   Een -rustige- levensgenieter

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • De zomer van 2019
    reactie 45   |   niet OK

    Dag pap,
    De zomervakantie is begonnen en hoewel we doen wat hoort in de vakantie...het hobbelt langzaam weer naar je sterfdag toe. Drie jaar dood en wat worstelen we allemaal met je plotselinge vertrek! Je wordt zo gemist en er zijn zoveel dagen waarop we je nog gewoon nodig hebben! Van de week vroeg ik me af hoe dat voor jou is geweest. Opa stierf ook in de zomer. Je sprak daar niet over. Ik nu ook niet hoor, alleen tegen jou. Er komt weer een vliegreis aan, het gemis van jou bij thuiskomst is iets waar ik niet naar uitkijk: jij was er altijd...mijn vliegveldtaxichauffeur maar vooral ook mijn veilige haven. Ik mis je.


    brenda - veldhoven
    7 juli 2019

    Deel deze pagina:

   • brenda bovers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    brenda - veldhoven
    23 december 2018
    reactie 44
   • Mooie momenten
    reactie 43   |   niet OK

    Soms overvalt het gemis me zo ineens! In de omgeving van Utrecht, najaarszonnetje en dus fietsweer, bezocht ik een kasteel en ineens miste ik je zo verschrikkelijk!


    brenda - veldhoven
    30 september 2018

    Deel deze pagina:

   • Wat heb je gevoeld?
    reactie 42   |   niet OK

    Er zijn zoveel vragen pap! Je hebt de hond nog uitgelaten, nog een cola-tic gedronken en je bent gaan slapen. Je lag er zo mooi bij toen ik je zag, zo ontspannen, alsof er geen aankondiging is geweest...de dood ingedroomd. Toch had je de zaterdag voordat je stierf pijn. Je zei in je rug en ik geloofde dat. Je zei dat je niet meer zoveel at omdat je niet meer zoveel deed op een dag...maar was het waar? Ik geloofde het, stelde geen vragen. Er zijn zoveel dingen die ik anders had kunnen doen maar ik heb het niet gedaan. Vannacht ben je twee jaar dood....in je eentje vertrokken...twee jaar! Twee jaar! Het klopt niet...het doet pijn...elke dag. Niet speciaal op vaderdag, op mijn verjaardag of met Kerstmis..ook niet speciaal vandaag. Vandaag speel ik de film af; je was er niet om acht uur...de rit naar huis, het slot van de poort dat stuk was, Jan, tante Riek....de honderden telefoontjes naar jouw nummer. Ik wist dat het mis was...Ik heb je nog zo nodig. Mis je pap! X


    brenda - veldhoven
    13 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   • Twee jaar geleden was dit de meest afschuwelijke zondag van mijn leven
    reactie 41   |   niet OK

    Jij maakte die zondag eigenlijk niet meer mee. Een dood die je jezelf had toegewenst was zonder aankondiging gekomen.
    Zaterdag nog aan het klussen, een biertje en een toastje met brie...Ik weet niet of ik er ooit vrede mee zal krijgen. Geen voltooid leven; zoveel kleine dingen nog om van te genieten. Van de week stond ik in de supermarkt en ik hoorde iemand zeggen: 'Pap, wil je ook Sinas?' Ik heb zo moeten huilen! Twee jaar geleden heb ik voor het laatst 'pap' gezegd. Twee jaar zijn voorbij. Ik raakte mijn haren kwijt en ze groeiden weer aan....groeide jij ook naar weer aan. Ik mis je pap!


    Brenda - Eindhoven
    12 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   • 50 jaar getrouwd
    reactie 40   |   niet OK

    Als jij nog had geleefd dan waren we zonder enige twijfel naar Oostenrijk afgereisd, nu huurde ons mam een prachtig huisje bij de Efteling. Drie dagen samen...maar nooit meer echt samen. De eerste attractie was de carrousel en daar heb ik je zo gemist. Het voelde zo zinloos om daar te zijn, om iets te vieren wat er niet was. Later werd het heerlijk en we kijken terug op een prachtig eerbetoon. Bij de kabouters in het sprookjesbos staan onze voetstappen...van jou en mij. Wat worden kleine dingen belangrijk als iemand er niet meer is.


    Brenda - Eindhoven
    1 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Londen 2018
    reactie 39   |   niet OK

    Thuiskomen van een vakantie blijft verschrikkelijk. In Londen moest ik bij veel dingen aan je denken: je verhalen over Harrods, Londeneye, het wisselen van de wacht, Tower Bridge, de drukte, Hyde Park en ook je opmerking ' een paar dagen maar je met duzend gulden niet goed' kwam in me op. Benthe is gek op Londen, zoals jij dat ook was. Zonder vooraankondiging stuitten we ineens op een prachtige W....dat deed me glimlachen. Bij thuiskomst miste ik het simpele: 'Hoe was het?' van jou...alleen dat. Ons mam plantte prachtige bloemen in onze tuin. Ik hoop je er snel te treffen.


    Brenda - Eindhoven
    1 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Gele fresias in 7-up
    reactie 38   |   niet OK

    Het went niet en het verdriet wordt niet minder. Op je verjaardag wil ik naar je toe, dat deed ik 45 jaar op rij. Er was wat jou betreft ook geen ruimte om niet te komen want: 'ge wit in heul joar da ik jarig bent, daar kunde rekening mi houwe', was jouw filosofie. Er zijn, meehelpen met drankjes inschenken en geen cadeaus. Wat zijn die keren omgevlogen, pap.


    brenda - veldhoven
    24 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Een verjaardag en een oude foto
    reactie 37   |   niet OK

    72 zou je vandaag zijn geworden. Vierden we het vorig jaar je geboortedag nog voluit, vandaag was het stil. Ik kreeg een oude foto met jou erop toegestuurd. Eentje die is genomen tijdens een paaswandeling. Gaaf hoe je steeds op blijft duiken. Het voelt nog steeds alsof ik je straks ga feliciteren maar in plaats daarvan ga ik een biertje brengen op de hondenclub. Er zijn veel mensen die hebben laten weten dat ze aan je hebben gedacht vandaag. Dat is fijn, toch pap?


    brenda - veldhoven
    24 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Veel wordt verzwegen
    reactie 36   |   niet OK
    Voor de tweede keer liepen we de paaswandeling zonder jou. Dat je er niet bij was, werd duidelijk door het gebrek aan sturing en toch was ik de enige die hardop zei dat je gemist werd. Op 8 maart hebben we jullie 50-jarig huwelijksfeest 'gevierd' en ondanks het feit dat jij toch een belangrijk aandeel had moeten hebben op deze dag, werd er niet over jou gesproken. Je zit in ons hoofd en in ons hart maar wat maakt dat het steeds moeilijker wordt om het met anderen en met elkaar over jou te hebben? Laatst was er iets stuk in je schuur en je jongste kleinzoon keek me aan en zei: 'Was opa Wil maar hier, die kon dat zo maken. Ik aaide hem over zijn bol. Twee mensen, een gedachte.

    Brenda - Eindhoven
    10 april 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie