Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Darren Kluit

06-08-199815-07-2022
   Ter nagedachtenis van Darren Sean Kluit,
   Een geweldige zoon, broer, oom, vriend, neef en kleinzoon.

   We hebben al zoveel mooie verhalen en herinneringen over Darren gehoord dat wij deze willen blijven verzamelen. We stellen het op prijs als je hier een herinnering en/of foto achterlaat. Deel dit bericht gerust met andere bekenden.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Mijn gedachten...
    reactie 45   |   niet OK
    Lieve Darren,

    Laatst werd ik wakker, het was nog nacht en gedachten over jou tolden door mijn hoofd. Het leek of iets of iemand mij iets duidelijk wilde maken dat ik op moest schrijven. Dat heb ik gedaan. Gelijk die nacht, op mijn telefoon.
    Ik heb het allemaal even laten bezinken en ben er pas later mee aan de slag gegaan.
    Het wordt mijn bijdrage aan jouw site. Ik schrijf het naar jou, alsof je er nog bent, dat vind ik prettiger.

    Afgelopen jaar heb ik jou beter leren kennen, door alle verhalen van mensen om jou heen, over jou.
    Daaruit blijkt: je bent niet zomaar een collega, niet zomaar een buurjongen, niet zomaar een neefje, niet zomaar een bekende van het motorrijden…
    Door wie jij bent, maak je impact op de mensen om je heen.

    Wat mij uit de verhalen vooral bij blijft: jouw optimisme, vrolijkheid, humor en daarnaast ook de diepgang en betrokkenheid in serieuze gesprekken. Door jouw oprechtheid en het waarderen van anderen in wie ze zijn, voelden mensen zich snel prettig bij jou. Je genoot van het leven en haalde er het maximale uit. Daarvoor ondernam je van alles en liet je anderen graag meegenieten. Het ondernemende en sociaal sterke, kwamen samen in het bedrijf wat je net was gestart. Je had alles in je om er een succes van te maken.

    Jouw ouders creëerden de omstandigheden om op te kunnen groeien in een warm nest. Door hun steun en liefde, kon je worden wie je bent.
    Ook de hechte band met jouw grote broer en zus, maakte dat je je kon ontwikkelen tot wie je bent geworden. Tijdens familiebijeenkomsten waren jullie een (drie) eenheid. Ik zag de verschillen, maar voelde de eenheid.
    Jij, Darren, met jouw spontaniteit en vrolijkheid was de kracht naar buiten. Darlyne en Darnell, ingetogener en meer observerend, waren de kracht naar binnen. Jullie leken elkaar aan te vullen als een soort van ‘Yin en Yang’, waar beiden positief zijn. Beiden even belangrijk en aanvullend op elkaar.
    Door de jaren heen hebben jullie je ontwikkeld en elkaar beïnvloed. ‘Yin en Yang’ lijken nu meer verspreid in jullie persoonlijkheden, mooi.

    Darren, jouw ouders, broer en zus betekenen veel voor jou, Zij zijn net zulke mooie mensen als jij, ieder op hun eigen manier, met hun eigen sterke kanten. Zij gaan zonder jou verder. Maar, jouw ‘Yin’ nemen zij met zich mee. Ik herken jou in ieder van hen…

    In Darnell zie ik jouw humor en hij kan net zo ondeugend lachen. Darnell heeft naar mijn idee een sterk observatievermogen waardoor hij situaties met humor kan beschrijven en raak kan verwoorden.

    In Darlyne zie ik het ondernemende van jou. Ze organiseert belangrijke, leuke en ‘stoere’ activiteiten en geniet als ze mensen daar blij mee kan maken. Haar zorg voor anderen is groot, een drijfveer om iets voor anderen te doen en daardoor te betekenen.

    Ik zie jou in Rowena wanneer zij vrolijk en enthousiast aan het vertellen is. Zij is dan ook een stralend middelpunt. Rowena, lukt het, net als jij, om iets te betekenen voor de mensen waarmee ze werkt. Ze is meer dan een werkneemster en weet zo mensen aan zich te binden.

    In Gert zie ik veel terug van jou. De manier waarop het traditionele onderwijs NIET bij jullie past. Maar, ook het goudeerlijke en het open staan voor anderen, zonder gelijk te oordelen. Mensen voelen zich daardoor snel prettig bij jullie. Ook omdat jullie aanvoelen wat de ander nodig heeft en je daarvoor in wil zetten.

    Met jouw mooie eigenschappen in jouw vader, moeder, broer en zus, blijf je altijd bij ons. Door jullie hechte band is hun verdriet groot. Ik hoop dat het steun geeft wanneer ze jou nog kunnen ontmoeten, jou ontmoeten in elkaar…

    Je blijft altijd onder ons, lieve Darren.

    (oom) Sander en (tante) Anita    Anita - Ede
    23 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Lieve neef,
    reactie 44   |   niet OK

    Ons 'kleine' neefje die in de afgelopen jaren zo volwassen is geworden... Wat missen wij jou.
    In onze kindertijd bekommerden we ons als 'grote' nichten en neef graag over jou en Boaz, de jongsten van de familie. Onze families kwamen elk jaar in ieder geval altijd samen met het Sinterklaasfeest en wat verjaardagen: samen de cadeautjes uitpakken, genieten van al het eten, in onze kindertijd samen gek doen en toen jij ook ouder werd begonnen we bij te kletsen over het leven... Ik vond het altijd mooi om te zien hoe belangrijk familie voor jou was. Jouw liefde voor jullie gezin, opa en oma en later ook Maeve straalde ervan af. Ik ben dankbaar dat ik je bij ons laatste familiefeest samen, opa's verjaardag, mocht zien met zo veel aandacht voor Maeve. Jos zei nog grappend dat Maeve niet aan eten toekwam, omdat jij zo graag met haar speelde.
    Lieve Darren, het is onvoorstelbaar dat we je moeten missen, maar je blijft altijd een plekje in onze familie hebben en in mijn hart.


    Denise - Rotterdam
    18 september 2022

    Deel deze pagina:

   • Ik leef nog zo erg met de familie mee
    reactie 43   |   niet OK
    Vandaag miste ik zijn mooi lachend gezicht en zijn mooie foto. Elke keer als ik daar langs rij kijk ik met veel liefde naar zijn foto en leef ik zo ontzettend mee met zijn ouders en iedereen die hem lief heeft en heeft gehad… vandaag was de foto er niet meer en het deed me zo veel … RIP❤️

    Marianne - Doetinchem
    17 september 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 42
    Tom

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Tom - Wehl

    11 september 2022

   • 🕊
    reactie 41   |   niet OK

    Lief neefje,

    Ik ken je sinds jouw geboorte. Als jongste van de drie D’s zag ik je als de kleine ondeugd die altijd vrolijk was en wilde spelen of kattenkwaad uithalen. Dit deed je dan ook vaak samen met mijn broertje. Darlyne en ik waren vaak de klos maar konden er stiekem om lachen.
    Maar je was ook het neefje dat altijd alles netjes vroeg en respectvol alle ooms en tantes met oom … of tante … voor de naam, iets wat ik bijzonder vond. Samen met onze gezinnen meedoen aan de animatieprogramma’s in het hotel in Turkije tot ijsjes en frietjes halen in het pretpark in Duitsland, met de kinderen van onze gezinnen vermaakte ik me altijd wel.

    Van een jongetje die ik kende, maakte jij de afgelopen jaren een omkeer naar het volwassenere leven. Je deed zelfs je profielwerkstuk over sporten en eiwitten en was veel in de sportschool te vinden, ik heb je profielwerkstuk toen met veel plezier van je gelezen. Ook begon jij met motorrijden. Ik had er niet veel mee maar vond het wel grappig om een foto te zien van jouw net gekochte motor met opa ‘racend’ erop toen jij deze met trots ging laten zien.

    Het laatste familiefeestje waar ik je heb gezien was nog geen week voor je ongeluk op opa’s verjaardag. Ik zag je lopen met de kinderwagen van je nichtje. Alleen zat zij er niet in! Je maakte het grapje tegen me dat je haar was kwijt geraakt. Ik heb je die dag steeds bezig gezien vol liefde met Maeve.

    De afgelopen tijd heb ik gezien wat voor ontzettend groot en hecht netwerk jij om je heen had opgebouwd. Wat een fijne mensen heb jij om je heen verzameld. Heel bijzonder voor iemand die zo jong is.

    Het is al bijna twee maanden geleden dat jij bent verongelukt. Het verdriet wat jij achterlaat bij iedereen is niet te beschrijven. Het is nog steeds niet te beseffen.

    Ik heb goede herinneringen aan de familiefeestjes waar jij ook was. Samen met Darlyne en Darnell en jullie ouders vormden jullie een hecht gezin, ik vond het altijd leuk als jullie er bij waren. Het is pijnlijk dat jij daar nu niet meer bij bent. Er zal altijd iemand niet meer bij zijn in onze familie. Je laat een leegte achter en zal ongelooflijk gemist worden.

    Liefs,
    Pam


    Pam - Amsterdam
    9 september 2022

    Deel deze pagina:

   • Lieve klasgenoot
    reactie 40   |   niet OK
    Darren en ik hebben 1 jaar bij elkaar in de klas gezeten op het Ludger college. Darren was altijd vrolijk en gezellig. Er ging geen dag voorbij zonder dat je met hem kon lachen. Ondanks dat het maar 1 jaar was is hij de rest van zijn school periode zo geweest en altijd lief en vrolijk tegen iedereen! ❤️

    Maxime - Kalkar
    5 september 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 39
    Sandra

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Sandra - Didam

    30 augustus 2022

   • Heel veel sterkte
    reactie 38   |   niet OK
    Wat een enorm verlies, heel veel sterkte voor de hele familie, alle vrienden en kennissen van Darren.
    Wij leven enorm mee.

    Namens alle collega's van Darlyne,
    Arjen de Jongh

    Arjen - Zoetermeer
    5 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • Lieve neef
    reactie 37   |   niet OK

    Als wij aan jou denken dan krijgen we altijd een glimlach op ons gezicht. Vooral vroeger toen je nog klein was, smolt ik van jou diepe kuiltjes in je wangen. We hebben best wat leuke dingen meegemaakt samen, vele familiemomenten met kerst, verjaardagen in bv. Kalkar, een toffe vakantie naar Turkije en natuurlijk Warsberg. Daar kwam jij als klein ventje aan met je gitaar en pingelde erop los.
    Helaas zagen we elkaar de laatste jaren wat minder vaak, wat wij natuurlijk wel jammer vonden. Wat ons wel opviel was dat jij elk jaar breder en groter werd en je was zo onwijs lief en trots op/met je nichtje Maeve.
    Je was altijd een super leuke, grappige, spontane en sociale jongen, met altijd een mooie lach op je gezicht!
    We konden/kunnen het niet bevatten toen we hoorden van je ongeluk, vreselijk.
    Dankjewel voor alle leuke momenten die we als familie samen hebben gehad, je bent een topper!
    We gaan je enorm missen lieve Darren.
    Veel liefs Angelo en Melissa


    Melissa - Dinteloord
    4 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 36   |   niet OK
    Darren en ik kennen elkaar al sinds we kleine jongens waren, maar vooral in de afgelopen jaren zijn we super goede vrienden geworden. Ik kan met Darren altijd alles delen: geluk, plezier, maar ook verdriet en minder leuke periodes. In al die gevallen maakt hij het beter.

    Ik heb enorm veel van hem geleerd, waaronder deze twee dingen:

    - Geniet van het moment.
    - Door te delen wordt alles beter.

    En met voor het genieten van het moment heb ik nog wel een voorbeeld: 3 weken geleden gingen we een stuk motorrijden. Darren zei: kom we gaan even wat drinken op het terras. Uiteindelijk waren we beland op een terrasje in Duitsland om een biertje te drinken. Hoe ik daar gewoon m’n biertje aan het drinken ben, zie ik hem een slok nemen, met de zon in z'n gezicht en echt intens aan het genieten van de hele situatie. Dat is voor mij een perfecte herinnering over hoe hij altijd geniet.

    Hij deelde altijd alles. Hij deelde z’n geluk, hij deelde z’n energie, Hij deelde z’n tijd, hij deelde z’n blijdschap, hij deelde z’n auto, motor, geld, alles. En dat maakt hem ook zo een bijzondere jongen, omdat hij er onderaan de streep, niets voor terug verwachtte.

    Lieve Darren, dankjewel dat ik al die momenten met jou heb mogen meemaken.
    Ik weet zeker dat je aan het chillen bent daarboven.
    En ik zie je weer als mijn tijd ook komt.

    Rust zacht maatje.

    Peter - Doetinchem
    2 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.