Het herinneringsalbum

Voor de nabestaanden, van iedereen

Op een Memori - een online herinneringsplaats voor een overleden dierbare – worden uit alle hoeken reacties, anekdotes, video´s en foto´s bijeengebracht. Van familieleden, vrienden, maar ook van collega´s of buren. Het is voor nabestaanden heel bijzonder om te weten wat iemand voor anderen betekende, of met hen meemaakte. Van alle samengebrachte herinneringen kunnen de nabestaanden daarna een schitterend herinneringsalbum maken.

Herinneringen worden tastbaar

In het Memori-album worden alle foto’s, reacties en herinneringen van iedereen gebundeld tot één geheel, door middel van één druk op de knop. Er wordt zo een levendige herinnering aan iemand gecreëerd, met bijzondere foto’s en verhalen. Iets heel anders dus dan een traditioneel condoleanceregister. Een tastbare en vooral veelzijdige herinnering aan een dierbare, waaraan iedereen uit diens leven heeft bijgedragen. Zo blijft er voor altijd en voor vele generaties iets bijzonders achter.

Eenvoudig bestellen

Het herinneringsalbum wordt automatisch samengesteld en kan daarna meteen besteld worden. Het is ook mogelijk meerdere exemplaren te bestellen, voor bijvoorbeeld andere familieleden of naasten. Ook voor hen kan het album een waardevol cadeau zijn.

© 2018 Memori    |    privacybeleid