Online register tekenen
Helpt bij wachtrijen

Ik wil meer weten
Bezoekersregistratie geheel kosteloos
lees meer...

Uw klanten nog beter van dienst

Met het 'Online condoleanceregister tekenen' biedt u een service die past bij deze tijd waarin mobiele telefoons, computers en tablets niet meer weg te denken zijn. Naast het tekenen van het papieren condoleanceregister kunt u de bezoekers ook de mogelijkheid bieden om digitaal naam en adres eenvoudig in te voeren via een tablet, computer of smart Phone. Door hier nu tijdig op in te spelen, bent u zowel uitvaartondernemers als nabestaanden optimaal van dienst.
Traditioneel

condoleanceregister tekenen

Online

condoleanceregister tekenen

Memori

'Online condoleanceregister tekenen' is een apart te implementeren module van Memori.nl, dé digitale site om te condoleren en te herinneren. Memori is in mei 2014 geïntroduceerd door Zorgna. Naast het uitgeven van nazorgboeken voor de uitvaartvaartbranche is Zorgna ook eigenaar van de meest bekende condoleancewebsite van Nederland: Condoleanceregister.nl.

Memori is geïnspireerd op Condoleanceregister.nl.

Tekenen op tablet of PC

Het werkt heel eenvoudig. Op de locaties van het afscheid en/of de uitvaart plaatst u een tablet of computer waar de bezoekers de mogelijkheid hebben om hun aanwezigheid te registreren. De bezoekers vullen hier dezelfde gegevens in als in het traditionele condoleanceregister.

Het gaat sneller, omdat naast de naam alleen maar postcode en huisnummer ingegeven hoeven te worden, het adres wordt dan automatisch ingevuld.

Tekenen op tablet of PC
Tekenen op tablet of PC

Tekenen via smart Phone

Naast een tablet of PC kunnen de bezoekers ook hun mobiele telefoon gebruiken om hun aanwezigheid bij een uitvaart te registreren. Hiervoor ontvangen ze bij binnenkomst een link of scannen ze een QR-code waarmee ze naar de juiste website gaan. Hier laten ze dan hun gegevens achter. Snel en praktisch.

Drie eenvoudige stappen

Naam invullen...

Postcode &
huisnummer
bevestiging...

en klaar!

Moderne dienstverlening

Online dienstverlening is inmiddels helemaal geïntegreerd in onze samenleving. Met het aanbieden van 'Online register tekenen' bevestigt u uw positie als vooruitstrevend crematorium en biedt u de service die de bezoekers en uitvaartondernemers van u verwachten. Immers, voor veel uitvaartondernemers (en nabestaanden) wordt een digitale gedenkplaats met online condoleances de normaalste zaak van de wereld.

Combinatie met de Memori
Gedenkplaats

'Online condoleanceregister tekenen' is een apart te gebruiken module van Memori. Echter veel uitvaartondernemers hebben voor de nabestaanden al een gedenkplaats op Memori opgericht. In de dagen voor de uitvaart zijn op deze gedenkplaats al veel persoonlijke reacties van de naasten geplaatst.

De gegevens van 'Online register tekenen' kunnen perfect gekoppeld worden aan de Memori (gedenkplaats) die meestal direct na een overlijden wordt aangemaakt.

Grootste gedenkplaats van
Nederland

Memori.nl is in korte tijd met vele duizenden gedenkplaatsen en meer dan 150.000 persoonlijke condoleances en reacties uitgegroeid tot het grootste condoleance- en herinneringsplatform van Nederland.

Naadloze integratie tussen uw crematorium en uitvaartorganisaties

Het proces van condoleren begint immers direct na het overlijden vaak via een uitvaartorganisatie en eindigt bij uw crematorium. Om die reden heeft Memori heeft een makkelijke koppeling gemaakt tussen de diensten van een uitvaartonderneming en die van het crematorium. Gevolg: een vloeiende dienstverlening, een betere service en meerwaarde voor de nabestaanden.

Voordelen

Extra service voor de uitvaarondernemers en nabestaanden:

Geen wachtrij

Bij drukke uitvaarten kunt u met ‘Online condoleanceregister tekenen’ lange rijen voorkomen bij de bezoekersregistratie. Door naast het traditionele condoleanceregister ook gebruik te maken van de smartphones van de bezoekers kunnen veel meer mensen tegelijkertijd het condoleanceregister tekenen.

Snel

Naast de naam hoeven alleen maar de postcode en huisnummer ingegeven worden. Naast het ‘Online register tekenen’ kan het traditionele condoleanceregister natuurlijk ook nog gebruikt worden, voor die mensen die nog niet vertrouwd zijn met computersystemen.

Leesbare en volledige reacties

Naam en adresgegevens zijn goed leesbaar en altijd volledig. Bij een traditioneel condoleanceregister komt het vaak voor dat gegevens onvolledig en/of niet leesbaar zijn. Tevens wordt het emailadres ingevuld als aanvulling.

Persoonlijker door de unieke koppeling met Memori gedenkplaatsen

Per e-mail krijgen alle bezoekers die hun e-mailadres hebben ingevuld een mail waarin ze bedankt worden voor hun komst. Als de uitvaartverzorger een Memori gedenkplaats heeft aangemaakt, krijgen ze daarnaast een uitnodiging om op een rustig moment een persoonlijke reactie op de Memori gedenkplaats achter te laten. Zo krijgen de nabestaanden veel meer waardevolle reacties na de uitvaart. Dan wordt het condoleren meer dan alleen een aanwezigheidsregistratie.

Telefoons uit

Niets vervelender dan een telefoon die afgaat tijdens het afscheid. Na het Online register tekenen van het condoleanceregister met een smart Phone krijgen de bezoekers dan ook het verzoek op hun scherm om hun telefoon uit te zetten. ‘Online register tekenen’ draagt op deze manier bij aan een ongestoord verloop van de uitvaart.

Adressen

Na afloop staan de adresgegevens en mailadressen van de bezoekers in een bestand. Dat bestand gaat (via de uitvaartondernemer) naar de nabestaanden. Ze kunnen het bijvoorbeeld gebruiken voor het verzenden van dankkaartjes of een bedankmail. Het systeem verwerkt alle online registraties snel en het is eenvoudig om de gegevens van de bezoekers door te mailen of uit te printen voor de nabestaanden.

Volledig gratis

'Online register tekenen' is geheel kosteloos voor iedere dienstverlener in de uitvaartzorg en kan bij iedere uitvaart worden ingezet. U kunt dit doen zonder een gedenkplaats aan te maken op Memori. Het werkt simpel en snel. Klik hier om een account aan te vragen.