Op uw website

Naadloze integratie op uw website

Memori op uw website

Wanneer u bezoekers naar een Memori verwijst, bijvoorbeeld op een rouwkaart of een overlijdensadvertentie, kunt u dat doen via de website www.memori.nl. Maar misschien vindt u het prettiger om een link naar uw eigen website op te nemen, waar een overzicht van alle Memori's van uw klanten staat. Dat is nu mogelijk. Memori biedt u de mogelijkheid om een deel van zijn dienstverlening in uw website te integreren.Hoe werkt het?

U plaatst als het ware een venster op uw site waarin een lijst wordt getoond met Memori’s van uw klanten. Een stukje van de Memori-site op uw site. De Memori’s blijven wel op de site www.memori.nl staan. Als een bezoeker op een Memori klikt, opent zich in zijn browser een nieuw scherm met de site van Memori.

Handig voor klanten

Bezoekers van uw site kunnen op twee manier naar een overledene zoeken. Ze scrollen door de lijst met Memori’s of ze vullen in de zoekbox linksboven de naam van de overledene in. Misschien overbodig om op te merken, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat u deze lijst op een gemakkelijk vindbare plek op uw site plaatst.

Meer bezoekers op uw website

Door de Memori’s op uw website te plaatsen en in advertenties en op rouwkaarten daarnaar te verwijzen, trekt u meer bezoekers naar uw website. Dat komt uw naamsbekendheid ten goede. Er is een klein nadeel: bezoekers moeten iets vaker klikken voordat bij de juiste Memori zijn. Ons advies is daarom installeren en uitproberen.

Eenvoudig installeren

Het venster met het overzicht van Memori’s is een zogenaamd iframe. Iedereen met basale kennis van HTML kan het binnen een half uur op uw site zetten.

Zelf instellen

U kunt zelf instellen hoeveel gedenkplaatsen u in het venster wilt laten zien. Ook kunt u kiezen welke achtergrondkleur het venster heeft, zodat het altijd netjes bij uw site past. Of daar zelfs een onderdeel van lijkt. Deze keuzemogelijkheden vindt u op uw eigen beheerpagina binnen Memori. Het venster wordt daar 'widget' genoemd.

Geen extra kosten

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze functionaliteit.