Uitvaartinformatie

de uitvaartinformatie voor iedereen beschikbaar

Uitvaartinformatie

Helder en overzichtelijk

Met Memori kunt u alle informatie over de uitvaart helder en overzichtelijk aanbieden. Een duidelijke knop op de overzichtspagina leidt naar speciale uitvaartpagina. Zo kunnen bezoekers van de Memori de uitvaartinformatie snel vinden. Uw dienstverlening wordt op deze manier nog moderner en professioneler.

Overzicht

De informatie over de uitvaart wordt overzichtelijk weergegeven. Er is een apart kopje voor elk onderdeel van de uitvaart. Zoals het tekenen van het condoleanceregister, de uitvaartplechtigheid, de crematie of begrafenis en het persoonlijk condoleren. Bij elk onderdeel staat niet alleen de tijd, maar ook de locatie en een routebeschrijving ernaar toe. U kunt de informatie compleet maken met een afbeelding van de locatie, zoals de kerk, het crematorium of de begraafplaats. Dat geeft bezoekers visuele ondersteuning bij het onthouden van de informatie.

Wensen Nabestaanden

Naast de informatie over tijden en locatie, biedt de pagina met uitvaartinformatie ook ruimte voor specifieke wensen van de nabestaanden. Zo kunt u aangeven of er voorkeuren zijn voor kleding en bloemen en of de opbrengst van de collecte naar een speciaal doel gaat.

Persoonlijk

Onder de uitvaartinformatie staan naam, bereikbaarheidsgegevens en foto van de uitvaartleider. Dat geeft nabestaanden en bezoekers een welkom en vertrouwd gevoel. En het draagt bij aan uw naamsbekendheid.