Memori voor uitvaartorganisaties

Memori

Condoleren doet iedereen op zijn eigen manier en condoleances hebben slechts een korte tijd waarde voor nabestaanden. Herinneringen daar en tegen zijn veel langere tijd van grote betekenis voor nabestaanden. Ze vertellen wat die persoon heeft betekend en met anderen heeft meegemaakt. Naast het verdriet kan een herinnering van iemand daarom een heel waardevol cadeau zijn voor nabestaanden. Met Memori kunt u deze nu voor hen samen brengen en hiermee tevens van blijvende betekenis voor hen zijn.

Bekijk voorbeeld

Een onvergetelijk cadeau voor nabestaanden!

De reacties en herinneringen van anderen zijn voor nabestaanden een onvergetelijk cadeau waar een schitterend boek van gemaakt kan worden.

Waardevolle reacties

Het ontvangen van condoleances, een onverwachte reactie en bijvoorbeeld een oude foto of video kan ontzettend waardevol zijn voor alle nabestaanden.

Voor alle leeftijden

Mensen van alle leeftijden kunnen Memori gebruiken. Bij jongeren sluit het naadloos aan bij hun internetgebruik. Oudere mensen waarderen het vooral gebruiksgemak van Memori. Zo slaat Memori als het ware een brug tussen generaties.

Passende omgeving

Memori heeft veel aandacht besteed aan een passende vormgeving. De overledene staat hierbij centraal. De site oogt rustig en is toegankelijk voor veel mensen. Bovendien wordt uw klant niet geconfronteerd met hinderlijke advertenties.

Uitvaartinformatie vindbaar

Met Memori is de informatie over de uitvaart van de overledene gemakkelijk (terug) te vinden. Ook via Google. Dat is prettig voor mensen die geen rouwkaart hebben ontvangen.

Veilig

Memori staat garant voor privacy, verzamelt geen persoonlijke gegevens en speelt geen informatie door aan derden. Daarnaast kunnen de nabestaanden bepalen of hun bezoekers de berichten van anderen mogen zien. Bezoekers die een bericht achterlaten, kunnen zelf ook kiezen wie dit mag lezen.

Herinneringsalbum

Na de uitvaart kunnen nabestaanden met een paar muisklikken een herinneringsalbum van de gedenkplaats maken. Hierin staan alle foto’s, reacties en condoleances die op hun Memori zijn geplaatst. Het boek wordt na korte tijd thuisbezorgd.

Wat betekent Memori voor u?

Wanneer u herinneringen verzameld voor nabestaanden zult u zich ook al snel onvergetelijk maken voor hen. Bovendien komen alle bezoekers in aanmerking met uw merk en dienstverlening.

Geen vaste kosten

Aan Memori zitten slechts eenmalig kosten verbonden. Daarna kunt u onbeperkt Memori's aanmaken. U bepaald na vier weken vervolgens zelf of u nabestaanden wilt laten betalen voor het advertentievrij online houden van een Memori of dat u dit voor hen wilt doen.

Gemiddeld 1000 bezoekers

Een Memori is een krachtig medium om uw dienstverlening onder de aandacht te brengen. Een enkele Memori heeft gemiddeld 1000 bezoekers uit uw regio. Deze bezoekers zien steeds opnieuw uw naam en sympathieke dienstverlening.

Goed voor uw Google-positie

Memori is een onafhankelijk landelijk platform met een grote autoriteit in Google. Daarnaast heeft elke Memori die u aanmaakt een directe link naar uw website, waardoor u stijgt u in de Google-zoekresultaten.

Aanmaken is snel, eenvoudig en veilig

Een Memori voor uw klanten, realiseert u in enkele minuten. U vult gewoon de gegevens van de overledene en de tekst van de rouwkaart in. Als u wilt kunt u één foto en de complete rouwkaart toevoegen. Uw logo en bedrijfsgegevens staan automatisch op de Memori. De nabestaanden kunnen de Memori verder uitbreiden.

Veel waardering van klanten

Met een Memori kunt u een iets unieks voor nabestaanden creëren. Zonder uw hulp zou dat nauwelijks mogelijk zijn. Veel waardering van klanten en bezoekers is daarom het directe gevolg.

De kosten

Wanneer u gebruik gaat maken van Memori heeft u geen terugkerende kosten. U betaald eenmalig aansluitkosten ter waarde van €325,-. Hierna kunt u zoveel Memori's aanmaken als u wilt. U kunt daarbij zelf kiezen of u uw klant na vier weken wilt laten betalen voor het gebruik Memori of dat u dit zelf wilt doen. Mocht het laatste het geval zijn dan rekent u per maand af per Memori en anders betaald u helemaal niks!

Startpakket

Kies nu voor een Memori startpakket voor slechts €325,-. Wij maken dan voor u een account aan. U kunt daarmee Memori's aanmaken voor uw klanten. Uw logo en bedrijfsgegevens komen automatisch op elke pagina. Daarnaast ontvangt u een compleet pakket met ondersteuningsmaterialen die u helpen om van Memori een succes te maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Memori? Bel dan (0485)-515121
of mail naar info@memori.nl. We staan graag voor u klaar!

Uw e-mailadres *
Bedrijf *
Uw vraag/opmerking *

Velden met een * zijn verplichte velden