Memori voor uitvaartorganisaties

Memori

Condoleren doet iedereen op zijn eigen manier. Condoleances zijn slechts voor een korte tijd van waarde voor nabestaanden. Herinneringen daarentegen zijn voor een veel langere periode van grote betekenis. Ze vertellen wat die persoon heeft betekend en met anderen heeft meegemaakt. Naast verdriet brengen herinneringen troost. Met Memori kunt u herinneringen samenbrengen en daarmee iets delen wat van onschatbare waarde is.

Bekijk voorbeeld

Een onvergetelijk cadeau voor nabestaanden!

De reacties en herinneringen van anderen zijn voor nabestaanden een onvergetelijk cadeau waar een schitterend boek van gemaakt kan worden.

Waardevolle reacties

Het ontvangen van condoleances, een onverwachte reactie en bijvoorbeeld een oude foto of video kan ontzettend waardevol zijn voor alle nabestaanden.

Voor alle leeftijden

Mensen van alle leeftijden kunnen Memori gebruiken. Bij jongeren sluit het naadloos aan bij hun internetgebruik. Oudere mensen waarderen het vooral gebruiksgemak van Memori. Zo slaat Memori als het ware een brug tussen generaties.

Passende omgeving

Memori heeft veel aandacht besteed aan een passende vormgeving. De overledene staat hierbij centraal. De site oogt rustig en is toegankelijk voor veel mensen. Bovendien wordt uw klant niet geconfronteerd met hinderlijke advertenties.

Uitvaartinformatie vindbaar

Met Memori is de informatie over de uitvaart van de overledene gemakkelijk (terug) te vinden. Ook via Google. Dat is prettig voor mensen die geen rouwkaart hebben ontvangen.

Veilig

Memori staat garant voor privacy, verzamelt geen persoonlijke gegevens en speelt geen informatie door aan derden. Daarnaast kunnen de nabestaanden bepalen of hun bezoekers de berichten van anderen mogen zien. Bezoekers die een bericht achterlaten, kunnen zelf ook kiezen wie dit mag lezen.

Herinneringsalbum

Na de uitvaart kunnen nabestaanden met een paar muisklikken een herinneringsalbum van de gedenkplaats maken. Hierin staan alle foto’s, reacties en condoleances die op hun Memori zijn geplaatst. Het boek wordt na korte tijd thuisbezorgd.

Wat betekent Memori voor u?

Wanneer u met Memori een platform biedt om herinneringen te verzamelen, zullen de nabestaanden u daarvoor zeker waarderen. Bovendien komen alle bezoekers in aanraking met uw dienstverlening.

Geen vaste kosten

Aan Memori zijn slechts eenmalig kosten verbonden. Daarna kunt u onbeperkt Memori's aanmaken. U bepaalt na vier weken vervolgens zelf of u nabestaanden wilt laten betalen voor het advertentievrij online houden van een Memori of dat u dit voor hen wilt doen.

Gemiddeld 1000 bezoekers

Een Memori is een krachtig medium om uw dienstverlening onder de aandacht te brengen. Een enkele Memori heeft gemiddeld 1000 bezoekers uit uw regio. Deze bezoekers zien steeds opnieuw uw naam en sympathieke dienstverlening.

Goed voor uw Google-positie

Memori is een onafhankelijk landelijk platform met een hoge vindbaarheid via Google. Daarnaast heeft elke Memori die u aanmaakt een directe link naar uw website, waardoor u stijgt u in de Google-zoekresultaten.

Aanmaken is snel, eenvoudig en veilig

Een Memori voor de nabestaanden, dat realiseert u binnen enkele minuten. U vult de gegevens van de overledene in. Als u wilt kunt u direct één foto en de rouwkaart toevoegen. Uw logo en bedrijfsgegevens staan automatisch op de betreffende Memori. De nabestaanden kunnen de Memori later zelf verder uitbreiden.

Veel waardering van klanten

Met een Memori kunt u een iets unieks voor nabestaanden creëren. Zonder uw hulp zou dat nauwelijks mogelijk zijn. Veel waardering van klanten en bezoekers is daarom het directe gevolg.

De kosten

Wanneer u gebruik gaat maken van Memori heeft u geen terugkerende kosten. U betaalt eenmalig de aansluitkosten ter hoogte van €325,-. Hierna kunt u zoveel Memori's aanmaken als u wilt. U kunt daarbij zelf kiezen of u de nabestaanden na vier weken wilt laten betalen voor het gebruik van Memori of dat u dit zelf wilt gaan doen. Mocht het laatste het geval zijn dan rekent u per maand af per Memori. Als u dit aan de nabestaanden overlaat betaalt u helemaal niets!

Startpakket

Kies nu voor een Memori startpakket voor slechts € 325,-. Wij maken dan voor u een account aan. U kunt daarmee Memori’s aanmaken bij elke uitvaart. Uw logo en bedrijfsgegevens komen bescheiden op de pagina’s te staan. Daarnaast ontvangt u een compleet pakket met ondersteuningsmateriaal. Dat u zal helpen om er samen met Memori een succes van te maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Memori? Bel dan (0485)-515121
of mail naar info@memori.nl. We staan graag voor u klaar!

Uw e-mailadres *
Bedrijf *
Uw vraag/opmerking *

Velden met een * zijn verplichte velden