Memori Basis

Standaard overlijdensbericht

Een basis Memori is in de eerste plaats een online overlijdensbericht. Het overlijdensbericht kan eenvoudig worden gedeeld om het sneller te verspreiden om uw familie, vrienden en kennissen te informeren. Tevens biedt het anderen de mogelijkheid om reacties en condoleances te plaatsen op een condoleanceregister. Bij deze Memori kunt u ook een persoonlijke foto plaatsen en een gedenktekst. Net als op een rouwkaart. Deze kostenloze memori wordt mogelijk gemaakt door advertenties.

Attentie: bij een kosteloos standaard overlijdensbericht worden advertenties getoond!

Overlijdensbericht

Een Memori is in de eerste plaats een online overlijdensbericht. Tevens biedt het anderen de mogelijkheid om reacties en condoleances te plaatsen. Dit kan voor u een waardevolle bron van steun zijn. Bij een Memori kunt u ook een persoonlijke foto plaatsen en een gedenktekst. Net als op een rouwkaart.

Memori

Een persoonlijk overlijdensbericht

Memori is een nieuwe manier om een bericht van overlijden te verspreiden en mensen te informeren. Een memori basis met condoleanceregister is kostenloos en wordt mogelijk gemaakt door advertenties. Wanneer u kiest voor een memori 'persoonlijke overlijdensbericht met herinneringen' krijgt u veel meer mogelijkheden. Hiervoor betaald u een redelijke vergoeding afhankelijk van de periode die u kiest. Ook is deze versie vrij van advertenties.

Extra persoonlijk

Een Memori Plus biedt alle mogelijkheden van een Memori, met vele extra's. Naast het condoleanceregister en de rouwtekst, geeft u belangstellenden de gelegenheid om herinneringen te delen aan de overledene in woorden, beelden en muziek. Bovendien kunt u de gedenkplaats veel persoonlijker en mooier maken met meer foto’s en een eigen achtergrondfoto.

Herinneringen delen

U en anderen kunnen onbeperkt herinneringen plaatsen. Juist de reacties van anderen kan veel steun geven. Denk aan reacties van kleinkinderen, een oude schoolvriend, een achterneef uit Canada of iemand van het zangkoor van de overledene. Memori Plus geeft alle vrijheid om herinneringen te delen. Er zijn vele soorten herinneringen mogelijk.

 • Muziek

  Het concert dat samen bezocht is, zijn lievelingsliedje… muziek roept vaak onbewuste herinneringen op.

 • Foto"

  Een oude schoolfoto, een onbekend plaatje van een personeelsuitje. Wat is het fijn om daar onverwacht mee verrast te worden.

 • Quote

  Bijna iedereen heeft wel een kenmerkende uitspraak. Of een citaat dat vaak werd aangehaald. Het is waardevol om deze woorden vast te leggen.

 • Video"

  Een filmpje brengt de herinnering levend terug. U kunt even weer zien hoe de overledene bewoog, hoe zijn oogopslag was of hoe zijn stem klonk.

 • Gedicht

  Gevoelens zijn niet altijd gemakkelijk uit te drukken. Soms bevat een gedicht precies de woorden die er te zeggen zijn.

 • Tekstueel"

  Er is plaats voor anekdotes, bijvoorbeeld wat de persoon voor iemand anders heeft betekent of concrete herinneringen, bijvoorbeeld aan een reis die samen is gemaakt.

Biografie

Een beknopt overzicht van de hoogtepunten en bijzonderheden uit het leven van de overledene. U kunt dit met weinig moeite maken via het handige formulier van Memori Plus. U vult een aantal vragen over de overledene in. Bijvoorbeeld over de familie, opleiding, beroep en hobby’s. Memori maakt daar automatisch een stijlvolle biografie van.

Herinneringsboek

Memori Plus helpt u om alle herinneringen die zijn binnengekomen te bewaren. Met een simpele handeling geeft u de website opdracht om uw online gedenkplaats om te zetten in een prachtig boek. U krijgt het boek dan binnen enkele dagen thuisgestuurd. Zo heeft u een tastbare herinnering die u in de kast kunt zetten en af en toe door kunt bladeren.

Een Memori openen

Wilt u ook iemand herinneren die u dierbaar was?
Open dan hier een Memori.