Online condoleanceregister tekenen

GRATIS bij iedere uitvaart!

Ook als u geen Memori heeft aangemaakt

Ik wil meer weten
lees meer...

Belangrijke innovatie bij de uitvaart

Met het ‘Online condoleanceregister tekenen’ biedt u een service die past bij deze tijd. Bezoekers kunnen dan nog steeds het papieren condoleanceregister tekenen, maar u biedt ook de mogelijkheid om dat digitaal te doen op een tablet of smartphone. Daarmee bevestigt u uw positie als vooruitstrevende uitvaartondernemer.
Traditioneel

condoleanceregister tekenen

Online

condoleanceregister tekenen

Tekenen op tablet of PC

Op de locaties van afscheid en/of de uitvaart plaatst u een tablet of computer waar de bezoekers de mogelijkheid hebben om de bezoekersregistratie te tekenen. De bezoekers vullen hier dezelfde gegevens in als in het traditionele condoleanceregister.

Tekenen op tablet of PC
' Tekenen op tablet of PC

Tekenen via smartphone

Mensen kunnen ook hun mobiele telefoon gebruiken om de bezoekersregistratie te tekenen. Hiervoor ontvangen ze bij binnenkomst een link of scannen een QR-code waarmee ze naar de juiste website gaan. Hier laten ze dan hun gegevens achter.

Drie eenvoudige stappen

Naam invullen...

...adresgegevens
  en bevestiging...

...en klaar!

...en een mail ter bevestiging.

Voordelen

Persoonlijker

Per e-mail krijgen alle bezoekers die hun e-mailadres hebben ingevuld een mailtje waarin ze bedankt worden voor hun komst. Als u ook een Memori heeft aangemaakt krijgen ze ook een uitnodiging om een ‘persoonlijke’ condoleance op de Memori achter te laten. Zo krijgen de nabestaanden weer meer persoonlijke reacties.

Geen wachtrij

Bij drukke uitvaarten kunt u met ‘Online condoleanceregister tekenen’ lange rijen voorkomen bij de bezoekersregistratie. Door naast het traditionele condoleanceregister ook gebruik te maken van de smartphones van de bezoekers kunnen veel meer mensen tegelijkertijd het condoleanceregister tekenen.

Iedere locatie mogelijk

Overal waar u een wifi netwerk heeft, kunt u ‘Online condoleanceregister tekenen’ inzetten. Uiteraard kunt u met een mobiele verbinding bijvoorbeeld de dienst ook op alle andere denkbare locaties gebruiken.

Telefoons uit

Bezoekers van een uitvaart zien, na het online tekenen van het condoleanceregister met een smartphone op hun scherm het verzoek hun telefoon uit te zetten. ‘Online condoleanceregister tekenen’ draagt op deze manier bij aan een ongestoord verloop van de uitvaart.

Adressen

Na afloop staan de adresgegevens en mailadressen van de bezoekers in een bestand. Dat bestand krijgen de nabestaanden. Ze kunnen het bijvoorbeeld gebruiken bij het verzenden van dankkaartjes of een bedankmail.

Kies zelf zuil of standaard

Het online condoleanceregister kunt u zelf regelen op iedere tablet of computer. U kunt hier een condoleancezuil of standaard voor kiezen die past bij uw uitvaartcentrum of crematorium.

Volledig gratis

Online condoleanceregister tekenen’ is geheel gratis en kan bij iedere uitvaart worden ingezet. U kunt dit doen zonder een gedenkplaats aan te maken op Memori.