Memori - Nu ook beschikbaar in Duitsland via Memori.de

30 mei 2017

Sinds kort is onze website ook beschikbaar in Duitsland. Vanwege veel positieve ervaringen van nabestaanden, hebben we ervoor gekozen om Memori.de aan te bieden. Op Memori.de hopen we nog meer nabestaanden te steunen door ons platform aan te bieden. Hierop zijn diverse mogelijkheden die aansluiten bij de verschillende omstandigheden waarin zij kunnen verkeren.

 

Memori.de is een online platform met persoonlijke pagina’s voor overledenen, die kunnen worden gebruikt als een overlijdensbericht, condoleanceregister en/of een plaats om waardevolle herinneringen te verzamelen. Condoleances, foto’s en herinneringen van personen uit iemands leven en netwerk worden op deze pagina’s samengebracht. Op deze manier kan een pagina die aanvankelijk misschien bedoeld was om mensen te informeren al snel veranderen in een dierbare plaats vol herinneringen die van onschatbare waarde kunnen zijn voor de nabestaanden.

 

Uiteindelijk kan er een tastbaar en onvergetelijk herinneringsalbum worden gemaakt van alle reacties en herinneringen van mensen uit iemands leven en netwerk. Op deze manier blijft er via Memori voor altijd en voor vele generaties iets bijzonders achter. 

 

Naast de persoonlijke pagina’s kunnen bezoekers van Memori.de ook voorbeelden van Condoleance teksten vinden en voorbeelden van gedichten bij overlijden. Deze zijn bedoeld om geïnteresseerden te helpen bij het maken van een condoleance tekst of om nabestaanden te steunen met een gedicht.  

Terug naar overzicht

Lees ook

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…